פורסם 2007 באפריל 118 שנים אפשר עוד תמונות בהשוואה למוצרי יום-יום או מסך קטן יותר? סתם מעניין אותי מה הגודל היחסי של הדבר הזה.
פורסם 2007 באפריל 118 שנים אני תוהה למה לצפות בפורנו אם עם קצת מאמץ אפשר לחיות אותו?שיהיה..המסך נראה ממש מפלצתי..מה מרחק הצפייה?
פורסם 2007 באפריל 118 שנים היום ה-1 באפריל. זה אומר הכל. ותראו איך האמנתם! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: כל הכבוד על היוזמה! :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap:
פורסם 2007 באפריל 118 שנים מה זה קשור? זה כולה 8000 ש"ח למסך, מי שבאמת חולה על העניין, זה לא כזה מדע בדיוני :
פורסם 2007 באפריל 118 שנים מה זה קשור? זה כולה 8000 ש"ח למסך, מי שבאמת חולה על העניין, זה לא כזה מדע בדיוני : דבריך נכונים בהחלט, אך הייתי מצפה ממנו לקצת יותר יחס אלינו. אני לא פוסל שום אפשרות, אך מה הסיכויים שהוא יקבל 30 של DELL דווקא ב-1 באפריל? ולא יכנס לתרד של עצמו.
פורסם 2007 באפריל 118 שנים אני חושב שאם באמת זה היה שלו הוא היה מעלה יותר תמונות להראות לנו : חחחח איזו תמימות עבודה יפה, הוא ממש יסודי. בהחלט הצליח לו.
פורסם 2007 באפריל 118 שנים מה שבטוח, פורנו HD על פאנל TN לא שווה כלום (יש מריחות באיברים מסויימים ואני לא מוכן לפרט מעבר לזה).
פורסם 2007 באפריל 118 שנים מה שבטוח, פורנו HD על פאנל TN לא שווה כלום (יש מריחות באיברים מסויימים ואני לא מוכן לפרט מעבר לזה). אז זהו, שחומר כזה על פורמט שכזה לא שווה בגרוש
פורסם 2007 באפריל 118 שנים באמת שאלתי את עצמי למה הכול באנגליתמה הקשר?חסר אנשים שמשתמשים בחלונות באנגלית?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.