פורסם 2007 באפריל 118 שנים נראה לי שכשאתה שם את זה על PIVOT אתה מגרד את התקרה! תתחדש, ונשמח לעוד תמונות.
פורסם 2007 באפריל 118 שנים תתחדש!!האם אתה מחבר אותו ל-2 כרטיסי מסך בו זמנית במטרה להגיע לרזולוציה הנתיבית שלו? ולאיזה כרטיסים?
פורסם 2007 באפריל 118 שנים תתחדש!!! בהחלט מסך מדהים. אני רוצה עוד תמונות! במצב פיווט, רגילות ועוד ועוד!!! כמה שיותר, יותר טוב! ;D
פורסם 2007 באפריל 118 שנים *מנגב את הריר מהרצפה* סתם מסך, לא משהו. כמה? (עלה) כמה? (רזולוציה) כמה? (ימים עד שאני פורץ אליך הביתה ומשאיל אותו ממך :) אה כן, ספר לנו איך נראה פורנו HD בדבר הזה.
פורסם 2007 באפריל 118 שנים אה כן, ספר לנו איך נראה פורנו HD בדבר הזה. אז זה הדבר הראשון שאתה חושב על המסך..
פורסם 2007 באפריל 118 שנים גם אני תמיד כשאני קונה LCD חדש,אני תוהה איך הפורנו נראה עליו... עוד מעט תגידו לי שאתם מבקשים מהמוכר בחנות לשים סרט פורנו ולעבור ככה ליד כל מסך לראות מה הכי טוב.. :lol:
פורסם 2007 באפריל 118 שנים ה2407 יספיק לי לפורנו בHD עוד מעט תגידו לי שאתם מבקשים מהמוכר בחנות לשים סרט פורנו ולעבור ככה ליד כל מסך לראות מה הכי טוב.. זה בהחלט אפשרי
פורסם 2007 באפריל 118 שנים זה בהחלט אפשרי איך ידעתי שמישהו יגיד את זה..שיהיה לך לבריאות ותקרא לי שאתה הולך לעושת את זה
פורסם 2007 באפריל 118 שנים איך ידעתי שמישהו יגיד את זה..שיהיה לך לבריאות ותקרא לי שאתה הולך לעושת את זה אני חושב שבמכירה הקבוצתית הבאה של הפורום, נלך כל הקונים לחנות ונצפה בפורנו כמו חיות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.