פורסם 2007 באפריל 118 שנים יכולים להרוס את המסך?אני כל הזמן שם את הפלא ליד המסך והגלים האלה זה הדבר היחיד שיכל להרוס לי את המסךאו הפסקות חשמל מה בדיוק יכול להרוס ?
פורסם 2007 באפריל 118 שנים יש לך LCD או CRT ? כי יש לי גלים ליד ה CRT שלי עוד לפני שהפלאפון מצלצל אני מרים אותו כבר חחח , אצל חבר יש לו LCD והוא לא רועד בכלל
פורסם 2007 באפריל 118 שנים לי יש שני פלאפונים,וגם כשאין פלאפונים ליד המסך, הוא עושה את זה7\24ככל הנראה זה בגלל שהמסך F700B שלי כבר ישן נורא(5-6 שנים, אם לא יותר)
פורסם 2007 באפריל 118 שנים מחבר זה באמת CRTאבל הבעיה זה לא גלים במסךפשוט לא רואים בו טובהגיוני שהגלים גרמו לזה?חחח וזה באמת מגניב שאתה יודע מתי מצלצלים אליך לפני הצילצול עצמו
פורסם 2007 באפריל 118 שנים זה באמת CRTאבל הבעיה זה לא גלים במסךפשוט לא רואים בו טובהגיוני שהגלים גרמו לזה?חחח וזה באמת מגניב שאתה יודע מתי מצלצלים אליך לפני הצילצול עצמוכן חחח אבל השאלה האם זה פוגע במסך ?
פורסם 2007 באפריל 118 שנים כן חחח אבל השאלה האם זה פוגע במסך ?יש לי שתי פלאפונים ליד המסך כבר הרבה שנים.הוא מתחרבש בכל מקרה אחרי כמה שנים,אז אני בספק אם זה מהפלאפונים או מהשנים.
פורסם 2007 באפריל 118 שנים מחבר ומה בקשר להפסקות חשמל ?מנסיון נשרפו לי 2 כרטיסי מסך וספקי כוח מהפסקות חשמלהמסך עצמו ניזוק?
פורסם 2007 באפריל 118 שנים ומה בקשר להפסקות חשמל ?מנסיון נשרפו לי 2 כרטיסי מסך וספקי כוח מהפסקות חשמלהמסך עצמו ניזוק?לי נשרף ספק כח מהפסקת חשמלכל שני וחמישי יש לי הפסקות חשמל(מעבודות בבית בעיקר)הCRT שלי כבר מיואש
פורסם 2007 באפריל 218 שנים מחבר כנ"להקומקום הבן של זו... אצלי בבית מקצר כל הזמןמה שבטוח אם מסכים היו יכולים להתאבד המסך שלי היה קופץ על ההזדמנות(תרתי משמע חיחי)
פורסם 2007 באפריל 218 שנים כנ"ל הקומקום הבן של זו... אצלי בבית מקצר כל הזמן מה שבטוח אם מסכים היו יכולים להתאבד המסך שלי היה קופץ על ההזדמנות (תרתי משמע חיחי) חחחח אצלי הוא גם מרגיש ככה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.