פורסם 2007 באפריל 118 שנים אני קניתי מחשב באייבורי.הבאתי להם מפרט וזה מה שהרכיבו לי.אומנם היה טיפה יותר יקר, אבל בכל זאת.הייתי מרוצה מהשירותם שלהם.ואני מאוד מאוד מרוצה מהמחשב...
פורסם 2007 באפריל 118 שנים אני קניתי מחשב באייבורי.הבאתי להם מפרט וזה מה שהרכיבו לי.אומנם היה טיפה יותר יקר, אבל בכל זאת.הייתי מרוצה מהשירותם שלהם.ואני מאוד מאוד מרוצה מהמחשב...יצא לך נס אחוייה...
פורסם 2007 באפריל 118 שנים למען האמת, הזמנתי שם אפילו שני מחשבים באותה קנייה, ושניהם בסדר גמור.(אחד לא שלי)למה נס?
פורסם 2007 באפריל 118 שנים וואי תעשה לי טובה אל תקנה באיבורי..מספיק חברים שלי קנו משמה אחרי אזהרות שלי ונדפקו כל שבוע שבועיים הולכים לתקן ..חלק כבר התייאשו וחזרו למחשב הישן חחפשוט תעשה לעצמך טובה עדיף לשלם עוד 500 שקל ולקבל משהו טוב !
פורסם 2007 באפריל 118 שנים אני יודע, זה בשביל חבר שלי שהוא הראה לי ורציתי להסיר ספקות מליבי ב 100% ולוודא שאני צודק עכשיו תדפיס את הת'רד הזה ותראה לו. עוד משהו: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=249846.new#new
פורסם 2007 באפריל 118 שנים יש לי קרוב משפחה שקנה שם את אחד המחשבים במבצע שלהם.הוא קנה לפני כשנה וכבר הביא אותו לתיקון כ4-5 פעמים.פעמיים נדפק הלוח אם,הספק כוח ועוד תקלות שונות ומשונות,למען האמת הוא סיפר לי שבוע שעבר ששוב המחשב עושה לו בעיות ונשבר לו הוא יקנה מחשב חדש במקום אחר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.