עבור לתוכן

באג בכרטיסי 8800 של nvidia

Featured Replies

פורסם

חחחחחח איך עבדו עליכם 1 באפריל lol ולכל אלו שאמרו שיש בעיה עם ויסטה לי יש כרטיס 8800 ואני עובד עם ויסטה x64 והכל עובד כמו שצריך אז אל תדברו עם לא בדקתם בהעצמכם

פורסם

מה אתה חושב שכולם יודעים שזה 1 באפריל (כלומר בדיחה) :screwy:

כן.

ואם אתה לא יודע זה אומר עליך שאתה 1 מ-2 דברים:

1. טמבל.

2. ילד קטן.

ולאנוודיאה לא ממש איכפת מ-2 הקבוצות האלה כי הם לא ממש יכולים להרשות לעצמם לקנות 8800.

פורסם

חחחחחח איך עבדו עליכם 1 באפריל lol ולכל אלו שאמרו שיש בעיה עם ויסטה לי יש כרטיס 8800 ואני עובד עם ויסטה x64 והכל עובד כמו שצריך אז אל תדברו עם לא בדקתם בהעצמכם

אני דווקא כן סובל , מאז שהתקנתי את הויסטה הדרייבר של 8800 ממש לא יציב קורס לי כל הזמן שלא נדבר על SLI שכרגע לא עובד בכלל בגלל תמיכה גרועה של הדרייבר. אני מחכה בקוצר רוח לדרייבר יציב.

פורסם

הרבה כאן שוכחים שה8800 כרטיס מעולה ובאמת מכונת משחקים חזקה ביותר... אבל ה-R600... זה כבר סיפור אחר לגמרי זה כמו 6600GT ו5200... בשנת 2003.... זה רמות שונות לגמרי... בייחוד שייצאו המשחקי DX10 הזוללי משאבים כמו GTA IV (רק לחשוב על זה שאתה רואה בנאדם אחד בכ"כ הרבה פירוט... אז אתה רואה עיר שלמה!) CRYSIS... ויש עוד לא עולים לי בראש.... בקיצור R600 יימכר אנשים... ועוד איך הוא יימכר... אלא אם כן NVIDIA תספיק לעבוד ולהוציא תסדרה הבאה 9800 חחחח (כבר נתחיל להתבלבל... איזה 9800? NVIDIA או ATI? חחח ) בשנה הקרובה אז היא באמת תשחק אותה אבל לא נראה לי שזה מה שיהיה... ובגלל זה לדעתי הR600 יאכל תNVIDIA בלי לראות ממטר...

פורסם

שימו לב מי המחבר של הכתבה: C. Lee Yu (טפשון - silly you) :)

מה שכן יש להם אחל'ה חוש הומור, בדיוק הזמנתי את הכרטיס לפני יומיים ולשניה נפל לי הלב...

פורסם

הרבה כאן שוכחים שה8800 כרטיס מעולה ובאמת מכונת משחקים חזקה ביותר... אבל ה-R600... זה כבר סיפור אחר לגמרי זה כמו 6600GT ו5200... בשנת 2003.... זה רמות שונות לגמרי... בייחוד שייצאו המשחקי DX10 הזוללי משאבים כמו GTA IV (רק לחשוב על זה שאתה רואה בנאדם אחד בכ"כ הרבה פירוט... אז אתה רואה עיר שלמה!) CRYSIS... ויש עוד לא עולים לי בראש.... בקיצור R600 יימכר אנשים... ועוד איך הוא יימכר... אלא אם כן NVIDIA תספיק לעבוד ולהוציא תסדרה הבאה 9800 חחחח (כבר נתחיל להתבלבל... איזה 9800? NVIDIA או ATI? חחח ) בשנה הקרובה אז היא באמת תשחק אותה אבל לא נראה לי שזה מה שיהיה... ובגלל זה לדעתי הR600 יאכל תNVIDIA בלי לראות ממטר...

ווואלללה צודק!!!

R600 הכרטיס הכי טוב בעולם!!!

רק תזכיר לי איפה אפשר לקנות אותו?

הממממממממ אפשר בבקשה גם אתר שמראה את ביצועים שלו?

אויייייייייייייי אין?!

איך זה יכול להיות!!!

אפשר בבקשה את כדור הבדולח שלך? או אולי המצאת מכונה שלוקחת אותך לעתיד!???!

ואוו תשתף אותנו! בוא נעשה קצת כסף!!

:s07:

פורסם

היה מצחיק,נהנו חה חה חה

אני חושב שהנושא מוצה לגמרי

ננעל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים