עבור לתוכן

IQPC חנות אמינה?

Featured Replies

פורסם

1. במקרה למדתי את החוקים כחלק מקורס שלקחתי, ומה שטענתי כאן אינו נחשב להוצאת דיבה, ואפילו לא קרוב לכך.

2. גם אם אני אתן סיפור מלא, זה יוכיח שזה עובדה? לכן אני מעדיף לתת את השורה התחתונה, שכן אין כל הבדל מבחינת האמיתות של המקרה.

אם הייתי סבור שהחנות אינה טובה הייתי ממזמן מספר עליה את כל הסיפור במטרה שאנשים ימנעו ממנה, אבל אם תשים לב לא עשיתי כך אלא סיפרתי מקרה שקרה כדי שידעו שאין חנויות נקיות ואמינות - זה פשוט לא קיים. לטעמי א. מחשבים הם חברה טובה וישרה (עד כמה שידוע לי).

בעלי חנויות שונים מתכתבים בפורומים במסווה, ייתכן ומא. מחשבים לא עושים זאת אבל הדבר אפשרי בהחלט (גם אם הם מכחישים זה לא נפסל מבחינתי).

בסה"כ אני מפרגן לחנות הזו ולחנויות רבות אחרות, רק ציינתי שהם לא החנות האולטימטיבית מהפנטזיות שלנו.

• תגובות 80
  • צפיות 6.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

1. במקרה למדתי את החוקים כחלק מקורס שלקחתי, ומה שטענתי כאן אינו נחשב להוצאת דיבה, ואפילו לא קרוב לכך.

2. גם אם אני אתן סיפור מלא, זה יוכיח שזה עובדה? לכן אני מעדיף לתת את השורה התחתונה, שכן אין כל הבדל מבחינת האמיתות של המקרה.

אם הייתי סבור שהחנות אינה טובה הייתי ממזמן מספר עליה את כל הסיפור במטרה שאנשים ימנעו ממנה, אבל אם תשים לב לא עשיתי כך אלא סיפרתי מקרה שקרה כדי שידעו שאין חנויות נקיות ואמינות - זה פשוט לא קיים. לטעמי א. מחשבים הם חברה טובה וישרה (עד כמה שידוע לי).

בעלי חנויות שונים מתכתבים בפורומים במסווה, ייתכן ומא. מחשבים לא עושים זאת אבל הדבר אפשרי בהחלט (גם אם הם מכחישים זה לא נפסל מבחינתי).

בסה"כ אני מפרגן לחנות הזו ולחנויות רבות אחרות, רק ציינתי שהם לא החנות האולטימטיבית מהפנטזיות שלנו.

רק דבר אחד מפריע לי -בכל הת'ריד - כשכותבים ביקורת שאינה מחמיאה לחנות כל שהיא צריך לזכור שמדובר בפרנסה של משפחה (או משפחות) ולכן צריכים להיות מאוד זהירים.-גם ה"צדיקים" ביותר חוטאים לעיתים בשרות שנותנים ללקוחותיהם-ולכן היה עדיף שכן תפרט את כל השתלשלות העניינים.

בברכת חג שמח וכשר

ערן

פורסם

שום חנות אינה מושלמת.

במיוחד (בעיקר) לא בארץ.

פורסם

מן הסתם אנשים שלא התנסו עם החנות די סקרנים לשמוע את הסיפור במלואו כדי שיוכלו להסיק בעצמם את המסקנות.

אותי באופן אישי תמיד מעניין לשמוע ביקורות שונות ונבדלות מהדעה הנפוצה (מה גם שאני שוקל לראשונה לבצע רכישה מחנות זו).

מרסיסי המידע שפיזרת עד כה לא ניתן להבין איך הגעת לאותה "שורה תחתונה". אז אנא ספק סקרנותנו וגולל בפנינו הסיפור המלא.

כל דבר פחות מזה הינו בגדר לעג לאינטליגנציה שלנו להסיק בעצמנו המסקנות.

פורסם

קניתי שם אל פסק לפני שבוע.תוך יומיים הוא היה בחנות.השרות היה אדיב.חנות מצוינת לדעתי.פותח התרד נשמע כמו ילד קטן.לא רוצה לספר אז אל תספר ואל תשגע את הפורום בנושא שבכלל לא קשור.שיהיה שבת שלום.

פורסם

המחשב שלי גם נקנה שם (לפני חצי שנה~). חנות מעולה, שירות ויחס טוב. אומנם לקח למסך שבוע וחצי לפחות להגיע מרגע ההזמנה (אתם יודעים כמה בן אדם מחכה כבר למחשב החדש שלו :) ) אבל זה לא תלוי בהם אחרי הכל.

פורסם

\שאלה למי שקנה מחשב מהם,

האם הם מדביקים מדבקה על המארז כך שלא יהיה אפשר לפתוח אותו, ואם הוא יפתח תתבטל האחרויות?

פורסם

לא! הם גם מייעצים לגבי OC ואפילו לגבי מודינג...

פורסם

\שאלה למי שקנה מחשב מהם,

האם הם מדביקים מדבקה על המארז כך שלא יהיה אפשר לפתוח אותו, ואם הוא יפתח תתבטל האחרויות?

לא... אני שמעתי רק על KSP שעושים את זה.

זה גם נשמע לא הגיוני כי את האחריות מספקת החברה שיצרה את החלק, לא המשווק.

פורסם

אבל יש חנויות שמחפשות איך לדפוק אותך (במיוחד אם האחריות).חוששות מנובים שלבד הורסים את הרכיבים והאמת יש לא מעט כאלה.אבל אנו צריכים להיזהר מהחנויות הללו.וכאמור IQPC לא אחת כזו.

פורסם

בבאג שמים מדבקה ,ובכלל לא ממליץ לקנות בבאג הם ממש נוראיים!

פורסם

חבל שאתה לא יודע כמה הם אמינים.

פורסם

כמו כל דיון על חנויות, הרבה מרוצים מהשירות בקנייה עצמה.

מה לגבי שירות לאחר הקנייה? מימוש אחריות, יחס וכד'... זה הכי חשוב לדעתי.

פורסם

JD צודק, זה שחייכו אליכם כשבאתם לקנות מחשב לא הופך את החנות לחנות טובה ובטח ובטח שלא אמינה.

אז בבקשה אם אין לכם נסיון של מימוש אחריות או יחס שלאחר קניה (כשביקשתם עזרה, הצטרכתם תמיכה וכו') -בקשה אל תכתבו את "הנסיון" שלכאורה יש לכם מחנות זו או אחרת.

פורסם

למי אתה מכוון את חיציך AMIT?

אני פרסמתי פה כמה פוסטים עם תיאור של חוויות הקניה ב-IQPC, השירות והיחס אחריה ואופן הטיפול בתקלות.

במילה אחת - מצויין.

הפוסט המקורי נמצא איפה שהוא בפוסט המפלצתי שרץ לפני כמה שבועות "מאיזה חנויות להתרחק" שדווקא כלל המון המלצות על זיגזג וגם על IQPC.[br]פורסם בתאריך: 10.04.2007 בשעה 19:43:33

אספסף... לא יודע אם זה אני, אבל בכל פעם שאני קורא פוסטים שלך אני מתעצבן (קצת לפחות).

אני מתרשם שאתה לא ממש קורא לפני שאתה שואל, כמעט ולא מתייחס לעצות שאתה מקבל ונוטה לחרוץ דעה גם בנושאים שאתה לא ממש מבין בהם - מבלי לסייג את דבריך. אתה ממעט לתת מידע מפורט או הסברים לקביעות שלך... נראה שאתה סתם "זורק באוויר".

איכשהו כל פעם שאני רואה הודעה מרגיזה - אני מרים עיני ורואה שהיא ממך.

שוב, אולי זו רגישות שלי אבל תחשוב על זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים