פורסם 2007 במרץ 3018 שנים שלום כולםיש לי מחשב עם 3 XP כששתיים מהם על אותו כונן וויסטה ובגלל שכל הזמן יש בעיות אז כרגע אני יכול להעלות רק את הXP שעובד אם אני עושה REPAIR בויסטה אז אני יכול להעלות את הויסטה ואת הXP שלא עובד ואז אני לא יכול לחזור לXP שעובד ויש עוד אחד שעובד שאין לי גישה אליו, איך אני יכול לעשות שיהיה לי תפריט שנותן לי לבחור מערכת הפעלה (אל תציעו את הARCONIS כי זה אסון וזה הרס לי את המחשב)עמית
פורסם 2007 במרץ 3118 שנים 1.תכניס דיסק עם xp לכונן וכשמחשב עולה לחץ על del על מנת להיכנס לביוס,שם תגדיר בבוט פריוריתי שמערכת תעלה מדיסק.2.כש מערכת תעלה מדיסק תגיע לאופציה של בחירת דיסקים קשיחים שלך.3.כאן אתה חייב לעשות פרטישן(חילוק שטח החרד דיסק) למס.חלקים אם אתה רוצה שתי מערכות הפעלה ,תחלק דיסק לשנים.4.יהיה לך עכשיו כונן c: וכונן לדוגמה e5.עכשיב הדכנה רגילה של xp על כונן c.כש תסיים תכניס דיסק עם ויסטה וגם תעלה מחשב מדיסק.כש תגיע לאופציה בחירת שטח בחרד דיסק אתה אמור ליראות כך:כונן C:primary כונן E:Primery (האות יכולה להיות שונה)בחלק c: מודכן וינדוס xpעל חלק e:תדכין ויסטהכש מחשב עולה ועובר post תקבל בחירת בין שתי מערכותבהצלחה
פורסם 2007 במרץ 3118 שנים מחבר לא חושב שהבנתהדיסק מחולק ל4 מחיצות על מחיצה C יש 2 ווינדוס XP אחד בתיקיה WINDOWS שהוא לא עובד והשני בתיקיה NEWWIN יש את מחיצה E שבה יש רק קבצים מחיצה F עם ויסטה ומחיצה H עם עוד XP עכשיו אני רוצה שכשאני מפעיל את המחשב הוא ייתן לי לבחור אחד מבין ה4 לא להתקין עוד מערכת הפעלהוד"א כותבים תתקין ולא תדכיןעמית
פורסם 2007 באפריל 118 שנים http://blogs.microsoft.co.il/blogs/shahar/archive/2007/03/29/_D005D905DA05_-_DC05E005D405DC05_-_D005EA05_-_D405D005EA05D705D505DC05_-_D105_-Windows-Vista.aspx
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.