עבור לתוכן

ממליץ על הסרט "300"

Featured Replies

פורסם

הורדתי וראיתי... אהבתי... עשו אותו יפה, אבל יש הרגשה שחסר משו.... לעומת שר הטבעות לדוגמא...

אין עלילה, אבל יש רגעים טובים... לסיכום, מומלץ, אבל אל תבואו עם יותר מידי ציפיות... :smile1:

צודק!

הייתה תחושה של חוסר עלילה משום מה.

למשל טרויה נורא אהבתי!

הייתה תחושה של יותר רקע.

300 סרט מצויין, אפקטים מדהימים, אבל עדין חסר משהו.

• תגובות 30
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

סרט מטומטם..

לא פלא שאהבת...

פורסם

סרט טוב, נהניתי ממנו ממש, וזה כיף לא נורמלי לשחק ב god of war ישר אחרי שמסיימים לראות את הסרט :)

בכל מקרה צילמו את כל הסרט באולפן, לדעתי אין לו אפקטים מיוחדים שאין לסרטים אחרים בסגנון(לא שזה גורע ממנו), ומי שמתלונן על חוסר היצירתיות בעלילה אז למה הוא מצפה? זה הסיפור בצורה הכי פשוטה והוליוודית שאפשר לספר אותו; מעטים מול רבים, כנגד כל הסיכויים.

פורסם

רק מה זה כל היצורים האלה?

מאיפה הביאו את זה

פורסם

נראה סרט מהנה בטירוף... העלילה לא ממש חשובה כשיש הרבה דם ואיברים מתעופפים :o

אבל בקולנוע ? בעעע... הוא כבר ממתין לי על ה-HDD ;D

פורסם

לעזאזל ראיתי אתמול את הסרט ולא נהניתי כמעט, העלילה מאוד שטוחה ולפי דעתי הסרט ממוצע ולא יותר מזה.. לא הייתי קורא לו כישלון, אבל לעזאזל טרויה לוקח אותו בהליכה.

פורסם

את הסרט הזה לא רואים בשביל העלילה, אלא בשביל הקרבות והאפקטים, ובזה הוא EXCELLED.

בגלל שהקרבות שבו היו היפים ביותר אי פעם, זה כבר עושה אותו סרט מיוחד עבורי, ובשבילי זה סרט הרבה יותר טוב ממה ששר הטבעות יהיה אי פעם(אני אישית אף פעם בכלל לא התלהבתי משר הטבעות, זה בכלל לא סרט, אלא ללכת לטיול ולצפות בנופים... BOOOOORING!). ומי שחושב שהיה אי פעם סרט עם קרבות HAND TO HAND יותר יפים ממנו, לא מבין כלום.

טרויה וגלדיאטור היו סרטים יותר טובים בסה"כ, אבל הקרבות ב300 ועוד איך חידשו, וזה מספיק.

למי שאמר שזה "בעע" לראות אותו בקולנוע. אז איזה סרט כן רואים בקולנוע אם לא זה?! קומדיות רומנטיות?

פורסם
  • מחבר

בעלילה באמת לא השקיעו הרבה מאמצים וחבל..

אבל הקרבות פשוט מדליקים!!!!

הסלאו מושן בא בזמנים טובים, הסיפור מסופר יפה... והסוף, אך הסוףף...

פורסם

אבל מה זה כל המפלצות האלה?

פורסם

למי שאמר שזה "בעע" לראות אותו בקולנוע. אז איזה סרט כן רואים בקולנוע אם לא זה?! קומדיות רומנטיות?

לא רואים בכלל סרט בקולנוע. ה-"בעעע" היה בכלליות. ;)

אין כמו תנאים של בית (בהנחה שיש מערכת טובה). אם כבר יוצאים אז יש דברים מעניינים יותר מקולנוע.

בכל אופן בוא לא נגרור את הדיון לויכוח מסוג זה :)

פורסם

ראיתי אותו היום, אכן סרט טוב אבל לא כזה טוב שמגיע 10/10...הייתי מביא לו 8.5/10

פורסם

לא רואים בכלל סרט בקולנוע. ה-"בעעע" היה בכלליות. ;)

אין כמו תנאים של בית (בהנחה שיש מערכת טובה). אם כבר יוצאים אז יש דברים מעניינים יותר מקולנוע.

בכל אופן בוא לא נגרור את הדיון לויכוח מסוג זה :)

זהו, זה בעיה... הוא עדיין לא יצא בגרסת DVD נורמלית, ולא התאפקתי וראיתי אותו רק באיכות סבירה, עם סאונד סטריאו :)

פורסם

עוד לא ראיתי הוא אצלי במחשב כבר איזה 6 שעות

פורסם

עוד לא ראיתי הוא אצלי במחשב כבר איזה 6 שעות

איזה גבר אתה.

פ33!ת לג12ת אחשלו!

פורסם

איזה גבר אתה.

פ33!ת לג12ת אחשלו!

תודה אחי חחח

עכשיו ראיתי אותו סרט חזק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים