עבור לתוכן

שאלה על DELL 2007WFP

Featured Replies

פורסם

איך הוא למשחקים וסרטים ?

יש לו אופציה של סיבוב ב90 מעלות?

פורסם

44hds1d.jpg

והוא מעולה לסרטים ומישחקים :xyxthumbs:

פורסם

הראית לו בכלל את ה 2407WFP הוא שאל לגבי ה 2007 WFP למרות שהתשובה לשאלה זהה בשני המסכים :).

פורסם

יש כרטיסי מסך בעייתים עם אופציית הפיווט, במיוחד של נוידיה, ככה שאם אתה מתכוון להשתמש באופציה הזו, כדאי להיזהר.

פורסם

יש כרטיסי מסך בעייתים עם אופציית הפיווט, במיוחד של נוידיה, ככה שאם אתה מתכוון להשתמש באופציה הזו, כדאי להיזהר.

תוכל לפרט אילו כרטיסי מסך? או לקשר אותי למקור שמפרט על זה?

פורסם

לא ממש, אם היה מידע מספיק מסודר, אולי מישהו היה מתקן את זה כבר... בכל מקרה, נראה לי שאתה יכול לנסות על המסך הנוכחי (גם אם אין לו PIVOT), להפעיל את ההיפוך 90 מעלות (ולהסתכל קצת עקום) ולראות אם המסך מגיב יותר לאט.

פורסם
  • מחבר

אני חושב לקנות את המסך הזה ואני מטלבת בין הרחב לרגיל

מישהו מכיר חנויות בבאר שבע שיש אותם בתצוגה?

פורסם

הבנתי מחבר שלתיכנות, מסך רחב - אחרי שאתה הופך אותו מאוד נוח..אתה רואה יותר קוד.

חוצמזה, מסך רחב לעבודה משרדית זה נוח מאוד, יש לך המון המון מקום לחלונות וכו'..עבדתי איזה שעה-שעתיים עם מסך רחב אצל משפחה..וזה עשה עליי רושם טוב.

פורסם

לדעתי לתכנת נוח על מסך רחב דווקא כשלא הופכים אותו. ככה יש מקום לtoolbars ועדיין אפשר להיסתכל על הקוד בצורה נורמאלית.

הסיבה שבכלל התחילו עם הקטע הזה של מסכים רחבים בקולנוע הוא שלבני אדם (אם לא שמתם לב) יש שתי עיניים אחת ליד השנייה. כשמסובבים מסך בעצם הולכים נגד העיקרון הזה ובעבודה שוטפת קורה שהראש כל הזמן קופץ למעלה ולמטה כדי לראות את המידע שיש בקצוות. זה הרבה יותר קיצוני במסכים רחבים.

פורסם

אחי אני קניתי ליפני מספר ימים את ה-dell 2007 wfp הרחב והוא מסך תותח ואכותי ביותר אני ממליץ לך עליו בחום ואין שום מריחות במשחקים וסרטים והוא מצויין לשניהם

פורסם

אחי אני קניתי ליפני מספר ימים את ה-dell 2007 wfp הרחב והוא מסך תותח ואכותי ביותר אני ממליץ לך עליו בחום ואין שום מריחות במשחקים וסרטים והוא מצויין לשניהם

אם יש את התקציב אז לקנות אותו.

בהחלט אחד הנמכרים שאני זוכר בטופ העליון.

פשוט מיועד להכל (מבחינת יכולת גרפית).

הנדסת אנוש מטמטמת,

חיבורים מועילים ועוד ועוד....

פורסם

מסך מצויין למשחקים וסרטים.

פורסם

מסך מצויין למשחקים וסרטים.

כן, ללא ספק.

השולט בשוק ה20 אינצ' היום.

בארץ לפחות.

פורסם

והקטע של ה"לוטו" כשקונים אותו לא משנה? כלומר, זה מסך טוב גם עם הפאנל VA וגם IPS?

פורסם

כולם פה בפורום קיבלו S-IPS, אז לא ממש יודעים איך נראה ה M-PVA, אם כי בחו"ל אמורים שה M-PVA גרוע משמעותית בחלק מהמקומות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים