עבור לתוכן

ציפופים מהלוח אם

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב יש להורדות P2 יש לי עליו מלא סרטים אני חייב להחיות אותו פשוט קניתי צורב חיברתי כמובן שחיבתי את המחשב ליפני ושאני מדליק אותו אני שומע 3 ציפצופים אחד ארוך ו2 קצרים והמסך לא נידלק ניתקתי הכול וחיברתי ובדקתי חלקים טוב אולי מישהו יודע מה הציפצוף אומר כל חלק שתגידו אני יחליך זה עולה לי כסף אה והלוח היא e139761

חייב עזרהה

פורסם

תחפש את החוברת של הלוח אם שלך רשום שם מה זה אומר או באתר של החברה של הלוח אם שלך

פורסם

האפשרות הכי סבירה היא שיש בעיות מגעים.

תנסה בסזהירות לראות כי המעבד יושב טוב,הכרטיסים,הזכרונות וכ'ו

פורסם
  • מחבר

ליפני שהיתה אתה הבעיה היתי מדליק מחכה הלוח נותן ציפצוף שהכול תקין ומעלה את המחשב עכשיו אני שומע 3 ציפצופים ואחרי כמה זמן עוד אחד ושומע את הדיסק עולה אבל אין על המסך כלום.

אני לא כול כך טוב באנגלית וגם אין לי את הספרים של הלוח אולי מישהו מוכן להביא לי אתר אפילו באנגלית אני יחכה שאחי יבוא ויתרגם לי

אני חייב אותו היום יש לי עליו מלא קבצים

פורסם

עד כמה שאני יודע e139761 זה לא סוג הלוח.... כך שקשה לחפש פתרון כרגע...

ניסית לנתק את הצורב?

פורסם
  • מחבר

כן ניתקתי את כל הכוננים זה לא עזר אני חושד שזה כרטיס מסך אבל אני רוצה להיות בטוח...

פורסם

הציפצופים הנ"ל מעידים על תקלה בוידיאו... בדוק את הכרטיס מסך אולי הוא רופף...נסה להוציא אותו לנקות את הסלוט ובחיבורים בכרטיס... בדוק את הכבל של המסך...

פורסם

כמו כן תשנה את הכותרת לכותרת אינפורמטיבית ולא משהו כמו" אחיםםם שליי צריך עזרה דחוף"

פורסם
  • מחבר

שיניתי ניקתי את הכרטיס וגם אתה הסלוט יום ראשון אני יקח את הכרטיס לבדיקה אצל חבר אבל בטוח שזה מהכרטיס??

פורסם

הציפצופים מעידים על בעיית וידיאו... זה יכול להיות גם מהמסך...אבל אני מהמר על הכרטיס/סלוט... תבדוק אם הכרטיס עובד על מחשב אחר...

פורסם
  • מחבר

טוב תודה יום ראשון אני יביא כרטיס אחר חבל עליו זה היה GF2 שירת אותו נאמנה 4 שנים יהיה זיכרו ברוך

פורסם

מי קבע שהכרטיס מסך התקלקל? יש סיכוי שהוא פשוט זז מהמקום שלו. שמתי לב שלכרטיסי AGP יש תכונה מאד מעצבנת - הם נוטים לא לעבוד אם הם סגורים בזווית מסויימת עם הבורג שמחבר אותם למארז. אני מציע שתנתק את המחשב, תוציא את כרטיס המסך, תנתק את הכרטיס שלידו (אם יש), ואז פשוט חבר אותו במקום בלי הבורג. תדליק את המחשב ואם ממשיכה הבעיה - כבה את המחשב, תזיז טיפה את הכרטיס במקום לזויית אחרת ונסה שוב. אני הבחנתי שהם אוהבים שיש קצת סטייה שמאלה (כן, נשמע מאד מוזר, אבל זה מהניסיון שהיה לי עם כרטיסי AGP).

אגב, מכיוון שפסלת אפשרות של ג'ימפור לא נכון או בעיה בצורב (הרי ניסית כאשר הצורב מנותק), מקור הבעיה יכול להיות גם בלוח עצמו או בספק הכח, ולאו דווקא בכרטיס המסך.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי מלא פעמים בלי צורב וגם ג'ימפרתי את הצורב על מסטר והכונן השני על שליו ועם הכרטיס הוצאתי את הבורג החזרתי אותו ישר בקיצר ניסיתי הכול והספק חדש אין בו אבק אפילו אבל יכול להיות שזה הלוח??

פורסם

לא נראה לי שזה הלוח...

כמו שאמרו לך, תבדוק את הכרטיס מסך, הזזת מגעים, וכאלה, AGP הם בעייתים בקטע הזה...

חוץ מזה, יש מצב שנגעת בג'מפרים של HD? או שחיברת HD עם צורב\CD? האיתי בודק ג'מפרים פעם נוספת, HD עם מע' הפעלה על מאסטר, ו

CD\צורב בנפרד, אחד על מאסטר ואחד על SLAVE...

:-\

** שאלה קטנה- אני לא טועה נכון?! :-\ HDים בנפרד חייבים להיות, ו CD\DVD\וכו בנפרד... כמה זמן לא התעסקתי בזה.. :kopfpatsch: **

פורסם
  • מחבר

טוב המצב של הג'מפרים הוא כזה

כבל IDE כפול הולך לדיסקים הקשיחים ששם זה דיסק אחד של 10GB מאסטר שעליו מערכת ההפעלה והשני של20 GB שליו

כבל IDE שני הולך לצורב שהוא מוגדר על מאסטר כך שאין התנגשויות ועים הכרטיס ניסיתי הכול כמה ימים ליפני הרגשתי שהוא הולך להישרף הוא עשה לי מסך מתושתש ורועד ועכשיו הוא לך נדלק אפילו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים