פורסם 2007 במרץ 3018 שנים הופיע לי איזה פיקסל באמצע המסך שתקוע על צבעטורקיז כזה. הבנתי שלא תמיד זה פיקסל מת אלא סתםפיקסל שנתקע על איזה צבע ואפשר לשחרר אותו איך שהוא אז באמת יש מצב לשחרר אותו לפני שאני ממש אחריות עליו
פורסם 2007 במרץ 3018 שנים נסה לעשות בעדינות עם איזה מגבת משי עם טיפה מים ולראות אם זה יורד..אל תלחץ על זה בחיים..ואני לא חושב שאפשר לממש אחריות על פיקסל אחד מת..
פורסם 2007 במרץ 3018 שנים Liquid-Love, בטח שאפשר.תנסה לכבות את המסך היום בלילה ולהדליק למחרת ולראות אם זה נשאר.לדעתי זה פיקסל מת, אם יש אחריות - זה הזמן.
פורסם 2007 במרץ 3018 שנים מחבר BENQ FP93GXיש לי אותו חצי שנה אולי יותרלפחות יש אחריות ל 3 שנים עד בית הלקוחמה שכן אני באמת מפחד שיעשו לי סרט עם האחריותכי יש רק פיקסל אחד בהיר ובאחריות כתוב 2 בהיריםהוא תקוע באמצע המסך פשוט מעצבן,לא משנה כמה מנסים להיתעלםפשוט אי אפשר
פורסם 2007 במרץ 3118 שנים יש תוכנות באינטרנט שאמורות להחליף במהירות את הצבעים ואולי ככה לנסות לשחרר אותו, תחפש כאלו.
פורסם 2007 במרץ 3118 שנים מחבר כן גם אני שמעתי משהוא כזהיש מצב שמישהוא מכיר תוכנה כזאת--עריכה--טוב מצאתי את זה אם זה יעזור למשהואhttp://www.wikihow.com/Fix-a-Stuck-Pixel-on-an-LCD-Monitorלי זה לא עזר ,אני אתקשר עליהם מחר ונקווה לטוב
פורסם 2007 באפריל 518 שנים מחבר הצלחתי לגרום לפיקסל לחזור ולעבודההיתי ממש סקפטי אבל זה אפשריזה לקח כמה ימים אבל בסוף זה עבדהפיתרון זה שילוב של החלפת צבעים מהירהוכמה מכות קטנות עם ההאצבע על הפיקסלהאמת היא שזה קרה בלי כוונה.ביומיים האחרונים ראיתי המון סרטים על המחשבוהצבעים על המסך כל הזמן התחלפו ,בשלב מסוייםשמתי לב שהפיקסל מתחיל להבהב אז נזכרתי שאמרו ליפה לתת מכות קטנות וזה עבד הוא חזר לעבוד כרגיל.מקווה שזה יהיה שימושי למי שהוא.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.