עבור לתוכן

אחד הדברים המזעזעים שראיתי

Featured Replies

פורסם

המלחמה בעירק נמשכת ויש המון קורבנות, חיילים אמריקאים נפגעים כל יום מטענים ובלאגנים, הבאתי תמונות קצת קשות לצפיה

חייל אמריקאי עלה על מטען צד נשרף ונשאר בחיים :-X :-X

http://www.kishkush.co.il/content/view/1328/36

פורסם

אוי יאק :o

מסכן... מזכיר לי את הבחורה הזאת שהייתה בתאונת דרכים.. תמונות שלה הסתובבו באינטרנט.

איך היא מנשקת אותו איך.

אני אומר שהנישואים האלה לא יחזיקו מעמד,היא נשארה איתו בטח רק כי מרחמת עליו

פורסם

^^^מחזק, אלא אם כן הוא יהיה מושתל הפנים ה3 בעולם.

פורסם

אתם אנשים מגעילים וחסרי מצפון שמזילים ריר על gore ואח"כ עוד אומרים "נשארת איתו מתוך רחמים". איך אפשר להגיד דבר כזה? אם משהו כזה היה, חלילה וחס, היה קורה לאבא שלכם אז הייתם אומרים שאמא נשארת איתו מרחמים? אז כנראה אינכם יודעים אהבה מה היא.

פורסם

שתגדלו תבינו,

כתבה מדהימה, רחמים ? אני לא חושב! להתחייב לברית נישואים עם בן אדם זה הרבה מעבר לרחמים זאת אהבת אמת, משאב נדיר בימינו.

אישה אמיצה ונאמנה מאוד, ממש צבט לי בלב לראות את החייל מחייך ביום החתונה שלו.

פגשתי וטיפלתי בהמון נפגעי כוויות במהלך השירות הצבאי שלי, אנשים יקרים שאני יודע שהיו להם לא מעט רגעים שהם העדיפו את המוות על פני החיים.

לגרום לאדם כזה לחייך זה פשוט רגע של אושר טהור.

מה שמצער אותי שבניגוד לנכים שלנו (עד המלחמה האחרונה) כל ההרוגים והנכים של צבא ארה"ב הם קורבן חמדנות הנפט של בוש.

פורסם

^^

אנחנו מסכימים על משהו? It's the end of the world as we know it.

פורסם

מה הקשר? :S

זה לא שהם היו נשואים.

זה שהיא התחתנה איתו אחרי שהוא נפצע.

יכול להיות שהיא גם משקרת לעצמה,אבל אני אומר לך שאני חושב שהם לא יהיו מאושרים בנישואים האלה.

פורסם

זה מה שקורה כשהנשיא של המדינה שלך הוא

Bush%2520confused%25202.1_a.jpg

פורסם

מה הקשר? :S

זה לא שהם היו נשואים.

זה שהיא התחתנה איתו אחרי שהוא נפצע.

יכול להיות שהיא גם משקרת לעצמה,אבל אני אומר לך שאני חושב שהם לא יהיו מאושרים בנישואים האלה.

מה הקשר, שמצבים כאלו מעמידים את כל הסובבים אותך, חברים ומשפחה, למבחן אמת שמאין כמותו. אני לא יודעת אם הכרת אנשים שהפכו לנכים או נפצעו קשה בצורה כזאת או אחרת, אבל רבים מהם מדווחים, במיוחד אלו ששכבו חודשים ארוכים בבתי-חולים, שחברים אט אט הפסיקו להגיע ולהתקשר ובכלל ניתקו קשר.

למה שמישהי תתחתן עם מישהו מתוך רחמים? שמענו על pity fuck אבל חתונה? ואיך בדיוק אתה מודד אושר בחיי נישואים? לפי כמה הפרצוף/תחת של הנשואים יפים? אוקיי, בואו נאסור חתונות נכים ומכוערים.

פורסם

זה ממש לא קשור.

היא לא התחתנה עם מי שהיא רצתה להתחתן איתו בהתחלה,אני בטוח שגם האישיות שלו השתנתה לגמרי.

ואני יודע על מה אני מדבר יותר משתוכלי לשער.

פורסם

:-X

פורסם

קשה.

פורסם

אכן קשה...

אבל לפי התמונות הוא נראה אופטימי... :-\

פורסם
74e2b66774.jpg
פורסם

מה זה אמור להביע? :s05:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים