עבור לתוכן

מלחמה בפתח?

Featured Replies

פורסם

אנשים קצת אמונה..

"אין לנו על מי להישען אלא על אבינו שבשמיים" :D

פורסם

אני לא יודע מאיפה המקורות שלכם אבל זה דיי משתלב עם מה שכתוב בתיק דבקה

http://www2.debka.co.il/headline.php?hid=2306

ועל זה נאמר נחיה ונראה... או שלא נחיה לראות

אתה מאמין לאתר הזה?

:screwy:

אנשים קצת אמונה..

"אין לנו על מי להישען אלא על אבינו שבשמיים" :D

ראינו לאיפה האמונה שלך הובילה אותנו בשואה :pissed:

פורסם

יש המון שמועות גם בצבא,גם ברשת,וגם בכלל על תקיפה אמריקאית באיראן בשבועות הקרובים ואולי בשבוע הבא, האם לדעתכם יש דברים בגו? ומה הנזק הצפוי לישראל אם וכאש תפתח מלחמה כזאת? האם על תקיפה איראנית ישראל צריכה להגיב בצורה כל שהיא?והאם תקיפה אמריקאית תגרור תקיפה ישראלים בסוריה?

מה אתם אומרים?

בשבועות הקרובים לא, יש במאי תרגיל כלל צבאי שמדמה מצב של מלחמה כוללת, ולפני זה לכל חיל יש תרגיל חיילי דומה.

הרמטכ"ל החדש הציב תנאי של הכנות מאוד ספציפית כאשר צפי ההשלמה שלהם הוא עד סוף יוני. אני יודע שאצלנו הטמענו כמה מערכות שהיו אמורים להכנס לשרות מבצעי רק במהלך 2008-2009 אבל מלחץ שבא "מלמעלה" מזרזים את כל העניין.

לכן אם כבר תיהיה מלחמה השנה לדעתי זה יהיה ביולי-אוגוסט וזה מכמה סיבות;

1) סיום כל תהליכי ההל"מ של לבנון2.

2) חופשת הקיץ כלומר הילדים בבית - לא צריך לדאוג לאבטחת בתי ספר והתהקלויות גדולות.

3) אפשר יהיה לגייס למילואים רגילים את האנשים שקבילו צו 8 בזמן המלחמה הקודמת.

4) התקופה שבא נמסים השלגים נגמרה האזור יבש והעבירות(היכולת לעבור בתנאי שטח מסויים) אופטימלית, לכן אפשר בקלות להכניס שריון לאזור.

5) תחילת סוף הקונדציה של בוש ולכן אם יהיה איזהשהו מהלך מסויים מצד האמריקאים סביר להניח שזה יקרה בקיץ הזה.

6) אומנים, איחודים ושלל עושי קולות שקבעו להופיע כאן בארץ צריכים סיבה לבטל... :smile1:

פורסם

ואני כל כך רציתי לשמוע את איגיפופ :-[ :'(

פורסם

אתה מאמין לאתר הזה?

:screwy:ראינו לאיפה האמונה שלך הובילה אותנו בשואה :pissed:

ועל זה נאמר נחיה ונראה... או שלא נחיה לראות

בשבועות הקרובים לא, יש במאי תרגיל כלל צבאי שמדמה מצב של מלחמה כוללת, ולפני זה לכל חיל יש תרגיל חיילי דומה.

הרמטכ"ל החדש הציב תנאי של הכנות מאוד ספציפית כאשר צפי ההשלמה שלהם הוא עד סוף יוני. אני יודע שאצלנו הטמענו כמה מערכות שהיו אמורים להכנס לשרות מבצעי רק במהלך 2008-2009 אבל מלחץ שבא "מלמעלה" מזרזים את כל העניין.

לכן אם כבר תיהיה מלחמה השנה לדעתי זה יהיה ביולי-אוגוסט וזה מכמה סיבות;

1) סיום כל תהליכי ההל"מ של לבנון2.

2) חופשת הקיץ כלומר הילדים בבית - לא צריך לדאוג לאבטחת בתי ספר והתהקלויות גדולות.

3) אפשר יהיה לגייס למילואים רגילים את האנשים שקבילו צו 8 בזמן המלחמה הקודמת.

4) התקופה שבא נמסים השלגים נגמרה האזור יבש והעבירות(היכולת לעבור בתנאי שטח מסויים) אופטימלית, לכן אפשר בקלות להכניס שריון לאזור.

5) תחילת סוף הקונדציה של בוש ולכן אם יהיה איזהשהו מהלך מסויים מצד האמריקאים סביר להניח שזה יקרה בקיץ הזה.

6) אומנים, איחודים ושלל עושי קולות שקבעו להופיע כאן בארץ צריכים סיבה לבטל... :smile1:

אז כניראה שבאמת תהיה מלחמה בסוף :o

פורסם

בדקתי כבר כמה דברים שהם אמרו שיקרו ולא קרו.לא לדבר על זה שאחרי זה עשיתי חיפוש לכתבות האלו ופשוט הם לא היו קיימות יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים