עבור לתוכן

מלחמה בפתח?

Featured Replies

פורסם

יש המון שמועות גם בצבא,גם ברשת,וגם בכלל על תקיפה אמריקאית באיראן בשבועות הקרובים ואולי בשבוע הבא, האם לדעתכם יש דברים בגו? ומה הנזק הצפוי לישראל אם וכאש תפתח מלחמה כזאת? האם על תקיפה איראנית ישראל צריכה להגיב בצורה כל שהיא?והאם תקיפה אמריקאית תגרור תקיפה ישראלים בסוריה?

מה אתם אומרים?

פורסם

גוגו מגוגו

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ROFL

נשפכתי פה על הרצפה

זה הפוסט הראשון כבר הרבה זמן שגרם לי לצחוק בקול רם xD

פורסם

וואוו... יש לך חיים עצובים משהו, אם זה מה שמצחיק אותך :-\

אא, ולנושא- תריץ חיפוש... היו על זה כבר 24873298623 או אפילו יותר דיונים...

פורסם

IG, בשביל שזה יצחיק אתה צריך להכיר את הדיון הקודם על גוגו מגוגו שהיה פה P:

חוץ מזה, 1 וחצי בלילה.

פורסם

קראתי אותו לפני כמה ימים (או שזה הייה משהו אחר :P... נראה לי הדיון שממנו עמרי לקח את הציטוט של עיבלסטיג ושם בתאור של פורום אקטואליה... תביא קישור בקיצור...)

גם לא הייה מצחיק במיוחד...

ושיט!

רציתי לפתוח דיון של אחרי 12 ב12 ודקה :P

לא נורא נפתח עכשו :smile1:

פורסם

איזו כותרת תמימה, כאילו אתה לא יודע שבחודשים הקרובים תפתח פה מלחמת עולם שלישית.

פשוט כל יום מגלים שמדינה ערבית אחרת מתחמשת ואני מדבר על איראן סוריה ובנון, שלושתן מתכננות משהו שמסריח פה במיוחד ואפחד לא שם על זה....

צריך לתת את המכה הקשה, שלדעתי צריכה להתבטא בשימוש בנשק כבד כנגד מקומות אסטרטגיים תוך כמה שפחות פגיעה בחוליות האזרחים.., למרות שבלבנון יושב לו איזה שיעי, קם לו בבוקר כולו מבסוט, שותה קפה עם חומוס, יוצא לחצר שלו, פותח את החצובה של המשגר, מניח אותה, יורה כמה פגזים לעברנו, וחוזר לבית...

כך שאי אפשר לדעת מי האזרח התמים ומי לא... מה שבטוח, מאזן הכוחות כאן די שווה... אנחנו ישראל אמריקה וכנראה גם בריטניה שדי מעוצבנת על כך שאיראן חטפו חיילים שלהם... בסופו של דבר זה יכול להתפתח למדינות הכי לא קשורות אבל לך תדע...

מה שכן, היתוך גרעיני בלתי מבוקר- ההמצאה שעשתה הכי הרבה בלאגן באנושות כולה...Fuck It,

Aviko :nixweiss:

פורסם

ושיט!

רציתי לפתוח דיון של אחרי 12 ב12 ודקה :P

לא נורא נפתח עכשו :smile1:

אתה יודע שהשעון בכלל התחלף ב-2:00 ל-3:00, נכון?

פורסם

אני לא יודע מאיפה המקורות שלכם אבל זה דיי משתלב עם מה שכתוב בתיק דבקה

המקורות הצבאיים של תיקדבקה: שתי נושאות מטוסים גרעיניות אמריקניות 'איזנהואר' ו'סטנניס', 2 כוחות משימה ימיים USS Eisenhower Strike force, ו-USS Stennis Strike Force, אלפי חיילי מרינס אמריקנים, ו-100 מטוסי קרב-הפצצה, פתחו ביום שלישי 27.3 בתמרון הגדול ביותר שבוצע על ידי הכוחות האמריקנים במפרץ הפרסי, ואשר מטרתו להציג הפגנת כוח אמריקנית ערב פתיחת וועידת הפסגה הערבית בריאד ביום ד' (28.3), אשר תוכיח למשתתפי הוועידה כי ממשל ג'ורג בוש איננו מתכוון לאפשר לאיראנים, לא לחסום את מיצרי הורמוז בפני ייצוא הנפט של מדינות הנפט של המפרץ הפרסי, ולא להמשיך בתוכנית הגרעינית שלהם. מאחר ובמפרץ עורכים כוחות צי ומרינס איראנים של משמרות המהפכה תרגיל דומה הנמשך כבר שבוע ימים, המתיחות הצבאית במפרץ הגיעה לשיאים חדשים, אשר גורמת כבר כמה ימים לעליה תלולה במחירי הנפט. במקביל מדווחים גורמי מודיעין רוסיים במוסקבה, כי בידיהם מידע כי ההתקפה האמריקנית על מתקני הגרעין האיראנים תתחיל ביום שישי 6 לאפריל בשעה 00:40 לפנות בוקר. המקורות האלה טוענים כי בידיהם מצוי שם הצופן של המבצע האמריקני והוא Bite 'נשיכה'

http://www2.debka.co.il/headline.php?hid=2306

ועל זה נאמר נחיה ונראה... או שלא נחיה לראות

פורסם

איזה מגניב!

לא דיעתי שמתחלף ושמתי לב עכשיו שהשעון של הXP התחלף לבד! זה הדבר הכי שימושי שמצאתי בווינדווס זה זמן רב! :D

פורסם

אני כבר רואה את הקריקטורה שבה גורג בוש דורך לאחמיניגד על הביצים :-X

פורסם

מה שכתוב בתיק דבקה לגבי התימרון הצבאי האמריקאי ממש לא סודי - זה היה גם בכל מני מקורות אחרים. (כמובן, לא פירטו את שמות נושאות המטוסים וכדומה).

לגבי השעה המדוייקת שבה תהיה המתקפה? נו, באמת... ::)

פורסם

כן, אבל מה זה קשור?

פתחתי אותו ב1.5 בערך ;D

פורסם

אטום אחד והכל יהיה בסדר 8)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים