פורסם 2007 במרץ 2918 שנים קניתי מחשב חדש והוא הגיע לפני כשעתיים ואני לא בדיוק מצליח להתקין את הווינדוסאין לי כונן דיסקטים ורק צורב DVD..אני מכניס את הדיסק של הווינדוס ומפעיל את המחשב והוא כותב לי:disk boot failure, insert system dist and press enterבדקתי את הדיסק הזה דרך הווינדוס והוא העלה את ההתקנה..נכנסתי לביוס וכתוב שם כונן הDVD אין אפילו אפשרות לשנות את זה אבל הוא עושה מזה בוט...קראתי איפשהו שצריך להכניס את הדיסק של הלוח אם כאשר אין כלום במחשב אז הכנסתי אותו והוא מעלה לי את המסך הבא כמו חלון CMD כזה.. 1. HD System type -(00) freeDOS kernel version 1.1.35w......... copyright........ c: HD1, Pri [ 1], CHS= 0-1-1, Start= 0 MB, size= 31 MB corrupt or unpartitioned drive 01 bad or missing Command interpreter Enter the full shell command line: command.com /P /E : 256אני לא יודע מה לכתוב שם .. איך אני מתקין את הווינדוס ??? תודה רבה בראש לכל העונים
פורסם 2007 במרץ 2918 שנים אתה בטוח שהדיסק שלך תומך ב BOOT דרכו? זה שהוא עלה דרך Windows לא אומר שהוא תומך בפונקציה הזאת.
פורסם 2007 במרץ 2918 שנים אתה צריך לעדכן בביוס את כונן ה-DVD שלך ככזה שהמחשב יחפש אותו ראשון בעת הפעלת המחשב.תחפש את זה באזור שבו אתה יכול לבחור ולשנות את סוג הכונן שהמחשב יתחיל את ה-boot ממנו ראשון.בד"כ הכונן הקשיח מוגדר ראשון ושאר הכוננים בעדיפות נמוכה יותר - תשנה זאת כך שכונן ה-DVD יהיה הראשון.
פורסם 2007 במרץ 2918 שנים מחבר אין לי אפשרות לשנות את זה ניסיתי.. נראה לי שהדיסק לא יכול לעלות מBOOT השאלה מה אני יכול לעשות עם זה
פורסם 2007 במרץ 2918 שנים שמע, ידידי, בביוס שלך כן קיימת אפשרות לקבוע איזה התקן יהיה בעדיפות ראשונה ל-BOOT.אחרי שאתה נכנס לביוס, תעבור בתפריט העליון מה-MAIN, שלושה צעדים ימינה לתפריט ה-BOOT ושמה יש את האפשרות לקבוע עדיפויות.בלי קשר, 2 שאלות :1)מה ההגדרות של הכונן הקשיח שלך ושל ה-DVD (מאסטר\סלייב) ? כי אם שניהם במאסטר, תעביר את ה-DVD לסלייב , שלא יתנגשו אחד בשני (לבדוק ג'מפרים)2)הכונן הקשיח שלך - הוא IDE או SATA ? אם SATA, אז תנסה לחבר אותו לחיבור SATA אחרעברתי על הספרות של הלוח הזה וראיתי שיש IDE אחד ולא שניים, אז 2 השאלות שלי אולי לא רלוונטיות ...
פורסם 2007 במרץ 2918 שנים כנס לביוס.כנס לאפשרות השלישית (ADVANCE....)ואז יש לך רשימה,יהיה כתוב לך:FLOPPYHARD DISKCDמשהו כזה...תשנה את הראשון לCDתשמור וזה יעבוד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.