עבור לתוכן

החבר החדש בחיל האוויר שלי- מסוק חדש P:

Featured Replies

פורסם

אתה יכול להלביש עליו מצלמת וידאו אלחוטית קטנה ולשלוח אותו לצלם את השכנה הכוסית שלך מהחלון שלה...

(אגב, יש לי כזו מצלמה, אם בא לך..)

פורסם

תתחדש פיקה זה נראה חזק! :beerchug:

כמה זמן הצעצוע החדש מחזיק על כל סוללה?

פורסם
  • מחבר

אתה יכול להלביש עליו מצלמת וידאו אלחוטית קטנה ולשלוח אותו לצלם את השכנה הכוסית שלך מהחלון שלה...

(אגב, יש לי כזו מצלמה, אם בא לך..)

תביא לי!!!!!!! חיפשתי אחת כזו, אבל הן יקרות מדי! זה פשוט מושלם P: המסוק מרים בקלות משקל נוסף.

ברק- זה לא צעצוע, זה יכול להוריד לך אצבע או לפצוע אותך בשימוש לא נכון. צריך להיזהר עם הדברים האלו.

מחזיק כרבע שעה לכל סוללה.

פורסם

תביא לי!!!!!!!

קיבלת הודעה פרטית :)

פורסם

חחח נחמד אחי :]

פורסם

תחדש אחי! איך הביצועי 3D שלו? (אם אתה יכול בהשוואה לדברים מוכרים כמו הT-REX או VIBE או אתה יודע דברים שכולם מכירים...)

אני רוצה לאללה לקנות T-REX אבל זה חתיכת סרט יקר...

פורסם
  • מחבר

הביצועי 3D שלו בערך כמו של ה T-rex

ואחרי שדרוג קטן לבראשלס (לא עולה כל כך הרבה, סביבות ה 350 שקל) הוא בכלל נהיה מטורף, יש לו פוטנציאל אדיר.

אין טעם לקנות t-rex שיש לך את המסוקים של e-sky

יש את ההוני בי קינג אם אתה רוצה מסוק בהנעת זנב ישירה במקום מנוע.

פורסם

תביא לי!!!!!!! חיפשתי אחת כזו, אבל הן יקרות מדי! זה פשוט מושלם P: המסוק מרים בקלות משקל נוסף.

ברק- זה לא צעצוע, זה יכול להוריד לך אצבע או לפצוע אותך בשימוש לא נכון. צריך להיזהר עם הדברים האלו.

מחזיק כרבע שעה לכל סוללה.

"זה לא צעצוע"... תעשה לי טובה...

לא מדובר פה על איזה כלי נשק, כולה מסוק על שלט שנועד לגרום כיף לאחד כמוך מעצם ההטסה שלו ובגלל זה זה צעצוע. (רק שזה צעצוע יקר ומסוכן למאותגרים :P).

פורסם

אם אתה לא תדע לשלוט במסוק\מטוס אתה בקלות יכול לפצוע מישהו קשה ::)

בגלל אנשים כמוך המדינה שלנו נראית כמו שהיא נראית!!!!!11אחד

;D

פורסם
  • מחבר

"זה לא צעצוע"... תעשה לי טובה...

לא מדובר פה על איזה כלי נשק, כולה מסוק על שלט שנועד לגרום כיף לאחד כמוך מעצם ההטסה שלו ובגלל זה זה צעצוע. (רק שזה צעצוע יקר ומסוכן למאותגרים :P).

בגלל גישה כזו אנשים מסיימים עם אצבעות שבורות או כרותות. אמצעי מותרות שנועד לגרום כיף מעצם שימושו נקרא גאדג'ט. להגדרה הזו המסוק עונה.

אבל צעצוע? לא.

אתה צריך להכיר את התחביב בשביל להבין P:

פורסם

צעצוע/גאדג'ט, זה אותו עסק.

גם לטלפון חדש (נגיד N95) אני יקרא צעצוע ויש אנשים כמוך שיבואו ויקראו לו גאדג'ט.

אבל זאת מילה כל כך מעצבנת שצעצוע פשוט לוקח אותה. ;D

ואל תדאג, אני מכיר את הסיכונים במסוקים וטיסנים...

יש לי חבר שכל כמה חודשים קונה טיסן בכמה אלפי שקלים (כואב הלב לשמוע איך הוא הורס אותם - אבל ככה זה כשטחונים ויודעים שאבא יקנה חדש). ;D

פורסם

לא, ככה זה כשלא יודעים איך להטיס טיסנים ::)

פורסם
  • מחבר

כבר ראיתי גם כאלו

אחד שבא למסלול בלי שום נסיון קודם עם טיסן של 3000 שקל, ומרסק אותו, אחרי שבוע בא עם טיסן יותר יקר, ומרסק גם אותו.

ואני שואל את עצמי- עם כל הכסף שיש לאנשים כאלו, קשה לקנות סימולטור/לקחת מדריך ל 4-5 פעמים? o_O

פורסם

תתחדש, תהנה. ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים