פורסם 2007 במרץ 2918 שנים אתה יכול להלביש עליו מצלמת וידאו אלחוטית קטנה ולשלוח אותו לצלם את השכנה הכוסית שלך מהחלון שלה...(אגב, יש לי כזו מצלמה, אם בא לך..)
פורסם 2007 במרץ 2918 שנים http://www.youtube.com/results?search_query=HONEYBEE+cp2&search=Searchאתם יכולים לחפש שם גם mini rc helicopter וכל מני דברים אחרים.
פורסם 2007 במרץ 2918 שנים מחבר אתה יכול להלביש עליו מצלמת וידאו אלחוטית קטנה ולשלוח אותו לצלם את השכנה הכוסית שלך מהחלון שלה...(אגב, יש לי כזו מצלמה, אם בא לך..)תביא לי!!!!!!! חיפשתי אחת כזו, אבל הן יקרות מדי! זה פשוט מושלם P: המסוק מרים בקלות משקל נוסף.ברק- זה לא צעצוע, זה יכול להוריד לך אצבע או לפצוע אותך בשימוש לא נכון. צריך להיזהר עם הדברים האלו.מחזיק כרבע שעה לכל סוללה.
פורסם 2007 במרץ 2918 שנים תחדש אחי! איך הביצועי 3D שלו? (אם אתה יכול בהשוואה לדברים מוכרים כמו הT-REX או VIBE או אתה יודע דברים שכולם מכירים...)אני רוצה לאללה לקנות T-REX אבל זה חתיכת סרט יקר...
פורסם 2007 במרץ 2918 שנים מחבר הביצועי 3D שלו בערך כמו של ה T-rexואחרי שדרוג קטן לבראשלס (לא עולה כל כך הרבה, סביבות ה 350 שקל) הוא בכלל נהיה מטורף, יש לו פוטנציאל אדיר.אין טעם לקנות t-rex שיש לך את המסוקים של e-skyיש את ההוני בי קינג אם אתה רוצה מסוק בהנעת זנב ישירה במקום מנוע.
פורסם 2007 במרץ 2918 שנים תביא לי!!!!!!! חיפשתי אחת כזו, אבל הן יקרות מדי! זה פשוט מושלם P: המסוק מרים בקלות משקל נוסף. ברק- זה לא צעצוע, זה יכול להוריד לך אצבע או לפצוע אותך בשימוש לא נכון. צריך להיזהר עם הדברים האלו. מחזיק כרבע שעה לכל סוללה. "זה לא צעצוע"... תעשה לי טובה... לא מדובר פה על איזה כלי נשק, כולה מסוק על שלט שנועד לגרום כיף לאחד כמוך מעצם ההטסה שלו ובגלל זה זה צעצוע. (רק שזה צעצוע יקר ומסוכן למאותגרים ).
פורסם 2007 במרץ 2918 שנים אם אתה לא תדע לשלוט במסוק\מטוס אתה בקלות יכול לפצוע מישהו קשה : בגלל אנשים כמוך המדינה שלנו נראית כמו שהיא נראית!!!!!11אחד ;D
פורסם 2007 במרץ 2918 שנים מחבר "זה לא צעצוע"... תעשה לי טובה... לא מדובר פה על איזה כלי נשק, כולה מסוק על שלט שנועד לגרום כיף לאחד כמוך מעצם ההטסה שלו ובגלל זה זה צעצוע. (רק שזה צעצוע יקר ומסוכן למאותגרים ). בגלל גישה כזו אנשים מסיימים עם אצבעות שבורות או כרותות. אמצעי מותרות שנועד לגרום כיף מעצם שימושו נקרא גאדג'ט. להגדרה הזו המסוק עונה. אבל צעצוע? לא. אתה צריך להכיר את התחביב בשביל להבין P:
פורסם 2007 במרץ 3018 שנים צעצוע/גאדג'ט, זה אותו עסק.גם לטלפון חדש (נגיד N95) אני יקרא צעצוע ויש אנשים כמוך שיבואו ויקראו לו גאדג'ט.אבל זאת מילה כל כך מעצבנת שצעצוע פשוט לוקח אותה. ;Dואל תדאג, אני מכיר את הסיכונים במסוקים וטיסנים... יש לי חבר שכל כמה חודשים קונה טיסן בכמה אלפי שקלים (כואב הלב לשמוע איך הוא הורס אותם - אבל ככה זה כשטחונים ויודעים שאבא יקנה חדש). ;D
פורסם 2007 במרץ 3018 שנים מחבר כבר ראיתי גם כאלואחד שבא למסלול בלי שום נסיון קודם עם טיסן של 3000 שקל, ומרסק אותו, אחרי שבוע בא עם טיסן יותר יקר, ומרסק גם אותו.ואני שואל את עצמי- עם כל הכסף שיש לאנשים כאלו, קשה לקנות סימולטור/לקחת מדריך ל 4-5 פעמים? o_O
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.