פורסם 2007 במרץ 2918 שנים זהו מסך עם פאנל TN לא איכותי. להרחבה אתה יכול להסתכל בסטיקי ולעשות חיפוש בפורום
פורסם 2007 במרץ 2918 שנים אם אני לא טועה זה יחס של 2000ואם אתה לא מקצוען וכד' אז הוא סבבה לפי דעתיכי גם אני מתלבש עליו כנראה
פורסם 2007 במרץ 2918 שנים הוא מצויין למשחקים,לא יותר מזה.אפילו בסרטים הוא גרוע.לא כ"כ גרוע,אבל לא מציג יכולת טובה.
פורסם 2007 במרץ 2918 שנים אני חי עם מסך crt של מאג ואללה חרא בלבןאי אפשר לקרוא בו טקטס משו זוועהוסרטים זה בסדר וגם משחקיםאבל זה סה"כ הכל עין לא מקצועית כמו כל המבינים שמגיבים פה ויודעים על מה הם מדבריםאני פשוט חושב שאני לא ירגיש הבדל בין פאנאלים וגם אם כן זה בטוח יהיה יותר טוב מהמסך הנוכחי שליככה שהמחיר בעיקר מדבר
פורסם 2007 במרץ 2918 שנים אני חי עם מסך crt של מאג ואללה חרא בלבןאי אפשר לקרוא בו טקטס משו זוועהוסרטים זה בסדר וגם משחקיםאבל זה סה"כ הכל עין לא מקצועית כמו כל המבינים שמגיבים פה ויודעים על מה הם מדבריםאני פשוט חושב שאני לא ירגיש הבדל בין פאנאלים וגם אם כן זה בטוח יהיה יותר טוב מהמסך הנוכחי שליככה שהמחיר בעיקר מדבר אני מכיר מספר אנשים שראו את הS-IPS ולאחר מכן לא היו מוכניםלחזור ל-TN שלהם.אם הF700B שלי היה חצי מהעובי שלו,לא הייתי מחליף אותו עד שהיה מסיים את חייו.
פורסם 2007 במרץ 3018 שנים עם כל הריספקט למסך ..התקציב חלק משמעותי מאודואם אין לך תיכולת לשים על המסך 2000 ויותראז חייבים להתפשר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.