פורסם 2007 באפריל 118 שנים Oh my god. What kind of a lame comeback was that?Has to be TEH worst comeback eVar.
פורסם 2007 באפריל 118 שנים רעננה מי גר בקיבוצים??? איזה פאסה חחחח תאמין לי שזה לא אותו דבר כמו פעם (:
פורסם 2007 באפריל 118 שנים מה אתם בוכים על פתח תקווה שלוש דקות וחצי מת"א,נראה אותכם, גרים בקריית שמונה.
פורסם 2007 באפריל 118 שנים מחבר Oh my god. What kind of a lame comeback was that?Has to be TEH worst comeback eVar.על מה אתה מדבר? ומי אתה?1100 FTW.
פורסם 2007 באפריל 218 שנים עוד מוח אפרוח הסתער על המקלדת... מה בכלל פשר השאלה "מי אני"? תן לי לנחש... נכנסת רנדומלית לאשכול, התחלת לקרוא מההודעה ההיא שלי, ואז התחלת לשאול שאלות. :lamer:
פורסם 2007 באפריל 218 שנים תאמין לי שזה לא אותו דבר כמו פעם (:צודק היום זה כמעט הכל מופרט :\אני בכלל טוען שצריך לסגור את כל הקיבוצים זה חרא של דבר, חרא קומוניסטי טהור
פורסם 2007 באפריל 218 שנים גדלתי בתל אביב, תמיד ממש אהבתי את העיר אבל אחרי שחזרתי משהות של 3 שנים ממגורים במקום אחר אני חייב לציין שלדעתי הרסו לגמרי את העיר והקסם שלה. זה לא מה שהיה פעם.אבל בכל זאת בארץ לא רואה את עצמי גר בשום מקום אחר.
פורסם 2007 באפריל 318 שנים מחבר עוד מוח אפרוח הסתער על המקלדת... מה בכלל פשר השאלה "מי אני"? תן לי לנחש... נכנסת רנדומלית לאשכול, התחלת לקרוא מההודעה ההיא שלי, ואז התחלת לשאול שאלות. :lamer:פתחתי את הת'רד, וקראתי כל הודעה והודעה.ואני לא מבין למה אתה מתגונן, באמת התכוונתי למה ששאלתי...בעעעעעעעעעעעעעע
פורסם 2007 באפריל 318 שנים כפר-סבא, עיר. מקום ירוק ושקט 3 דקות מקלקיליה, 30 דקות מתל אביב ו300 דקות מאילת :
פורסם 2007 באפריל 318 שנים פתחתי את הת'רד, וקראתי כל הודעה והודעה.ואני לא מבין למה אתה מתגונן, באמת התכוונתי למה ששאלתי...בעעעעעעעעעעעעעעאוקיי... אני לא רואה פשוט שום הגיון במה ששאלת... תסביר בבקשה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.