פורסם 2007 במרץ 3018 שנים ניראה כאילו אני הקיבוצניק היחידי :'( (יטבתה ) [/quote0] אתה לא אחי, אבל אני במיקום מעולה, לא באמצע שומקום P:
פורסם 2007 במרץ 3018 שנים יש מקום שממנו אפשר *תחילת שיעול* להוריד *סוף שיעול* אותו?לא ממש, ואת השרתים של ווג'ימון הפסיקו להפעיל אחרי חודשיים.
פורסם 2007 במרץ 3118 שנים המושבה שלי - יבנאל ! אני מכיר מישהו שגר שם, אבל חשבתי שהוא היחיד (זהר הר נוי, אתה בטח מכיר).
פורסם 2007 במרץ 3118 שנים אתה לא אחי, אבל אני במיקום מעולה, לא באמצע שומקום P: מה אתה מקשקש אני חצי שעה מאילת ושעה מתל אביב (במטוס ). זה המיקום המושלם
פורסם 2007 במרץ 3118 שנים אני מכיר מישהו שגר שם, אבל חשבתי שהוא היחיד (זהר הר נוי, אתה בטח מכיר). לא חשבתי שהיום הזה יגיע...מישהו שאשכרה שמע על המקום הזה !!! אבל אני לא מכיר אף זהר ....
פורסם 2007 במרץ 3118 שנים רק הפתחתקואים הדפוקים לא מבינים, ואלו שמבינים כבר עמוק מדיי בתוך הבוץ ולא יכולים לצאת.
פורסם 2007 במרץ 3118 שנים פתח תקווה זה ממש חור- כולהאני בטוח שניתן למצוא הומלס שלא יצא אף פעם משכונת התקווה, שאם תשאל אותו, גם הוא יגיד לך שכל תל אביב היא חור.שניכם צודקים באותה המידה.עריכה: סליחה, שכחתי את Vitnir, שלושתכם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.