עבור לתוכן

מתלבט בין שני מסכים

Featured Replies

פורסם

Samsung 206BW

או

Dell 2007WFP

שאנשים עם נסיון יגידו, האם הפאנל המיוחד בדל עושה הבדל משמעותי? קראתי שהיום הפנלים לא רלוונטיים והפערים מצטמטמים מאוד.

בנוסף לא מצאתי בשום מקום ש-ms זה נתון לא אוניברסלי, רק פה אומרים את זה.

הסמסונג עם ms נמוך מאוד (2) בהשוואה לדל (16), חיבור HD וניגודיות טובה יותר (1:800, ולא כמו שחושבים 1:3000).

מה דעתכם? האם יש למישהו את המסך של סמסונג שצייתי?

תודה

פורסם

זה לא ברור לך שהדל טוב יותר?

אולי למשחקים הסמסונג טוב יותר,

אבל זהו.

תקרא את המאמרים א' וב' בנושא מסכי LCD

ולאחר מכן תחזור הנה.

פורסם
  • מחבר

קראתי, וזה לא ברור. חלק אומרים שהסמסונג טוב יותר. בגלל זה אני מנסה להתייעץ עם עוד אנשים...

פורסם

Samsung 206BW

או

Dell 2007WFP

שאנשים עם נסיון יגידו, האם הפאנל המיוחד בדל עושה הבדל משמעותי? קראתי שהיום הפנלים לא רלוונטיים והפערים מצטמטמים מאוד.

בנוסף לא מצאתי בשום מקום ש-ms זה נתון לא אוניברסלי, רק פה אומרים את זה.

הסמסונג עם ms נמוך מאוד (2) בהשוואה לדל (16), חיבור HD וניגודיות טובה יותר (1:800, ולא כמו שחושבים 1:3000).

מה דעתכם? האם יש למישהו את המסך של סמסונג שצייתי?

תודה

ברור שהדל יותר טוב מכל בחינה שרק תסתכל עליה, והפאנל המיוחד כן עושה שינוי של שמיים וארץ. איפה קראת שהפערים מצטמטמים ושהפנלים כבר לא רלוונטים? ב YNET?

MS זה לא נתון אוניברסלי, אני לא מומחה גדול לזה אבל ממה שקראתי (ולא רק באתר הזה) יש נתון של MS שהוא מאפור לאפור שבד"כ מאפור לאפור זמן התגובה יהיה גבוהה יותר כי אין הרבה הבדלי צבעים מאפור לאפור וזה הנתון שכל יצרניות המסכים מתפארות בו, אבל משחור ללבן ה MS קופץ בהרבה ובמיוחד במסכים מבוססים TN (הסמסונג שרשמת) כי קיים הבדל צבע גדול ולכן למסכים עם פאנל זול כמו הסמסונג לא יכולים לשמור על 2 MS במקרה כזה (תקנו אותי אם אני טועה)

אף יצרן לא "יודה" באמת וירשום את זמן התגובה המינימלי של המסך אותו הוא מייצר כי אז אף אחד לא יקנה אותו או שתהיה ירידה גדולה בקניית אותו מסך

**עריכה**

עשיתי חיפוש קטן בשבילך ומצאתי אתר שמשווה בין 2 המסכים המדוברים ובין עוד כמה...

http://www.lesnumeriques.com/duels.php?ty=6&ma1=36&mo1=175&p1=1752&ma2=88&mo2=116&p2=1217&ph=1

פורסם
  • מחבר

וואו, תותח! תודה!

מה לדעתך המסקנה המכריעה? נראה שהיתרון היחיד של הדל הוא שמסתכלים על המסך מלמטה. רק שזה לא ממש משנה ומזיז לי...

פורסם

זהו זה... מבחינת MS אני רואה שהם אותו דבר אבל מבחינת תצוגה אני מניח שהדל טוב יותר כי הוא משתמש בפאנל איכותי יותר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים