עבור לתוכן

האם השמועות והכתבות ולגבי ויסטה כדבר הזדוני ביותר למשתמש נכונות...???

Featured Replies

פורסם

שלום אנשים! יש לי נייד חדש עם XP HOME חוקי ולמען האמת אני דיי מבסוט ממנו.

עכשיו הוא קצת עושה בעיות אז אני לפני פירמוט של המחשב והתקנה של ויסטה.

בימים האחרונים קראתי מספר כתבות לגבי הויסטה שהיא לוקחת למשתמש את החופש.

מוחקת כל מה שהיא מוצאת ללא חוקי. ועושה טרור למשתמש הביתי.

האם זה נכון שזה שויסטה הצהירה על עצמה כמערכת המאובטחת ביותר, הכוונה היתה

למאובטחת ביותר נגד המשתמש? כי אם כך הדבר אני פשוט מתקין שוב את ה XP שלי...

יש לי מחשב : 2GB CORE 2 DUE 1.83 T5600 120 GB GEFORCE 7600 512MB באמת מפרט

שאמור להריץ ויסטה חלק ואני ממש קיוויתי להתקין אבל הכתבה הבאה ממש הפחידה אותי...זאת דעה של מישהו

שכנראה מבין והוא רשם את זה בפורום של דעות על גירסאות פרוצות אבל אני בכל אופן קונה את החוקית.

דעתכם מאוד חשובה לי.

Guys, just keep in mind that, Vista is a mula,

once you're in the trap of TC / DRM like technology, you'll be loosing many things that you do now with your PC,

and then DRM/TC will enforce you to pay for everything,

and will force you to have only approved softwr & media content in your PC,

and it will delete any other (illegal type) (in their eyes) of software, documents and Audio/Video/etc media content from your PC.

Don't be a firebug and burn your wing in the fire of TC/DRM, to learn a lesson, that it is bad . if you read articles on it, i'm sure you'll avoid it at any cost .

Requesting all type hackers to focus on removing or circumventing the TC / DRM like technology .

Hackers who are hacking installation procedure only , are actually allowing unknown users to fell into this trap even more .

if you really want / intent to help people, then free people from the shackle/chain of DRM / TC / NGSCB / SC / P / TCG / TCPA / LT like technology , implemented by those corporations and groups .

Those technology are not protecting our (regular people) rights, freedom, softwr, media content files, etc but instead protecting their rights , and giving the control of your PC in their hand, to delete anything , disable any software, what they want, remotely, without even asking you .

תודה מראש,

עפר

פורסם

קישקוש בלבוש :screwy:

לי יש ויסטה כבר בערך חודש וחצי ואף אחד לא מחק לי שום כלום והכל עובד יופי חוץ מכמה תוכנות אם בעיות תאימות שתיפתר בקרוב.

כותב הכתבה הזאת הוא פרנואיד אם דיפלומות. :screwy:

פורסם

כותב הכתבה הזאת הוא פרנואיד אם דיפלומות. :screwy:

אולי הוא התבסס על משהו כשכתב את זה.

פותח התרד, למה לא שאלת את הבחור "הפרנואיד" ישירות, במיוחד אם זה נכתב בפורום?

פורסם

אני מעל לחצי שנה עם ויסטה (יולי שנה שעברה), ואף פעם לא קרה לי משהו זדוני (יותר נכון לא קרה לי שום דבר רע, אפילו עם גירסאות הבטא הכי גרועות).

פורסם

אני עם ויסטה כבר חודשיים

והכל פשוט מצוין! פרט לכמה בעיות תאימות שאני מאמין שיסתדרו בקרוב, הכל מצוין!

הוא לא מחק לי שום דבר :S

פורסם

אני לא חושב שאנחנו דוגמא אטרקטיבית...אני לא ממש מבין בזה , אבל נדמה לי שסורקים IP וזה אז זה מראה את אלה שקרובות לאדם שמנסה לפרוץ [זה מה שהראו אז בטלויזיה] אז אני לא חושב שיש פה בארץ האקרים שמנסים לפרוץ לויסטה....ככה שאף אחד מאיתנו לא נמצא באיום ממשי

אבל נדמה לי שאני מדבר שטויות ככה שאני לא יודע xD:silly:

פורסם

אני עם ויסטה יומים אחרי שהיא יצאה כמובן שלא קניתי אותה גם עם יהיה בעיות תמיד יש משהו שיסדר לך אותם

פורסם

טוב הציטוט שהבאת הוא של איש טיפש

אבל יש הרבה מאוד סיבות למה לא לעבור ל ויסטה

יש גם סיבות למה כן לעבור

תעשה חיפושים תקרא קצת

תחליט מה יותר חשוב לך

ותחליט כמו בן אדם חושב

או שלא

יום טוב

פורסם
  • מחבר

אני מאוד מקווה שזה סתם קשקוש כי אם הדבר הזה נכון אז הם שמו לעצמם אפשרות שתוכל לחסל את כל הנושא של התוכנות

"לא בתשלום"... זה יכול להיות הסוף של האינטרנט בעידן המוכר. פתחתי את הנושא בשביל לבדוק מול אנשים מהארץ שלי

שחוו את הויסטה ולא מול איזה מישהו שמנסה לעשות רושם ולהפחיד... :jump:

פורסם

סורי טעות בנושא :x

פורסם

זה נכתב כנראה הרבה לפני שיצאה הבטא הראשונה של ויסטה

בימים עברו לפני הבטא הראשונה אנשים האמינו לשמועות שמייקרוסופט מתכננת להכניס תוכנה מסויימת לתוך מערכת ההפעלה שבעצם תמחק/תנעל ותדווח על כל משתמש אשר מוריד תוכן פיראטי מהרשת

השמועה הזאת וגם ביסוס חלקי ממייקורוסופט עשו שמות בחוג הפיראטי ברשת עם קריאה להורדת התוכנה או להאקרים שיורידו אותה בעצמם

אבל VISTA יצאה והחלק הזה לא נכלל בתוכה וכנראה שגם לא יכלל לעולם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים