עבור לתוכן

מה הייתם בוחרים? SONY SDMX95F או SAMSUNG 971P למטרות גרפיקה/אנימציה וכו'.....

Featured Replies

פורסם

או ה SONY SDMH S95S - לא הצלחתי להבין איזה פאנלים יש ל SONY.....מה דעתכם - ואיזה מבין ה SONY עדיפים ואיזה בכלל הייתם בוחרים?

בלי קשר לתקציב...בין השניים האלו...

תודה רבה מראש :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

מה קורה איתכם גיבורים? :'(

יאללה תעשו ג'סטה ותנו חוות דעת דקה....אני ממש מתלבט בין השתיים (שלושה אפילו) :jump:

פורסם

יש לי את הSONY SDMX95F. אני מאוד מרוצה ממנו. אם אני לא טועה הוא היחיד ברשימה שהבאת עם פאנל MPVA. כל השאר הם TN שזה פאנל

נחות יותר (משמעותית). AYNRAND דיווח על מריחות במשחקים אני לא ראיתי, מצד שני אני לא גיימר מטורף אז אולי לכן לא שמתי לב.

פורסם

ה-971P הוא גם PVA, והוא מסך מעולה. הרבה יותר טוב לדעתי מהסוני, שלא לדבר על האסטתיות יוצאת הדופן שלו.

אני ללא ספק הייתי בוחר בו - אבל עדיף שתחכה לבגירה שיכריע בעניין.

פורסם

הייתי הולך על ה971P

חוץ מזה שסביר להניח שלא תמצא את הסוני למכירה.. :-X

פורסם

יש ברעננה. הביקורות אומרות שה971P עדיף אבל הוא עולה כ600 ש"ח יותר - לשיקולך.

פורסם

קח בחשבון שאת ה-971P לא ניתן לתלות על הקיר אם זה חשוב לך... אז נשארת לך האופציה של 940T שהוא בעל פנל דומה אבל יותר קשה להשיג אותו (למרות שנדמה לי שבבאג אפשר -ויש אותו בעוד חנויות באינטרנט) ,והוא גם יותר יקר בכמה מאות שקלים.

פורסם

אני קניתי לא מזמן שני מסכים 971P - לעבודה במקביל על שניהם בגרפיקה ותלת מימד. ומאוד(!) ממליץ.

צבעים חדים וטקסט ברור, מגיע עם תוכונות כייון טובות דרך המחשב. פיבוט 90 מעלות אם זה מעניין אותך. יש לו פנך PVA איכותי ולא(!!!) TN

וזווית צפייה קרוב ל180 מעלות (בדוק) אז אם יושבים קצת למטה/למעלה ולא ישר מול המסך הצבעים לא משתנים כמעט.

גם מסך יפה (מגיע בלבן פנינה מבריק.

על הסוני שמעתי גם המלצות אבל לא הצלחתי למצוא חנות שמוכרת אותו במרכז ושאפשר לראות אותו בעיין.

כל מסך עלה לי קרוה ל2K

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים