פורסם 2007 במרץ 2918 שנים למרות שהמחשב חדש + מערכת הפעלה חדשה XP פרופשיונאל...עדיין הוא עולה די לאטאומנם התקנתי לא מעט תוכנות אבל שמעתי שאפשר לוותר על דברים מיותרים של הווינדוס בעלייה של המחשב1. מחפש מדריך לאופטומיזצייה של איתחול המחשב ושל פעולתו...כל הטיפים הניסתרים...מכירים כזה?2. אם יש תוכנה טובה ויציבה >> גם כן מחפש כזו3. מעבר לזה כאמור יש לי זיכרון 2G >>> שרובו עומד פנוי...אילו הגדרות אני יכול לשפר כדי להמהיר את פעולת המחשב? או שווידוס אמור לעשות את זה אוטומטית?בקיצור התחושה שלי שהמערכת מחשב החדשה שלי לא מכויילת כהלכהמחפש עצות ועזרהתודה מראש
פורסם 2007 במרץ 2918 שנים run -> msconfig -> startupובטל את כל מה שיש שם, זה ימנע מכל הזבל לעלות יחד עם ה WINDOWSאם אתה ממש מתעקש אתה יכול להשאיר משהו אבל SUITE YOURSELF
פורסם 2007 במרץ 2918 שנים פותח התרד יש כמה טיפים כללים... נסה לבטל בביוס בדיקות מיותרות כמו כמות זיכרון/סריקה של התקנים וכו... כמו שהציעו מעלי אך לא לבטל את הכל יש דברים חיונים שתצטרך ככה שיהיה מיותר לבטל אותם... לגבי ניהול הזיכרון רוב העבודה מערכת ההפעלה עושה.. ההמלצה היא רק לקבוע ערך התחלתי וסופי זהים לPF...
פורסם 2007 במרץ 2918 שנים מחבר קבעתי כרגע 2024 ערך התחלתי וסופי ל PF ( עבור זיכרון 2G)המערכת ממליצה 3000 ....האם כדאי ( זה לפי כלל של 1.5 מהRAM לא?)חוץ מיזה > עדיין המחשב עולה לאט יחסית...למרות שאין בו דברים מיותרים באיתחול יאולי המלצה לאיזו תוכנת אופטומיזצייה ?THX
פורסם 2007 במרץ 2918 שנים פותח התרד יש כמה טיפים כללים... נסה לבטל בביוס בדיקות מיותרות כמו כמות זיכרון/סריקה של התקנים וכו... כמו שהציעו מעלי אך לא לבטל את הכל יש דברים חיונים שתצטרך ככה שיהיה מיותר לבטל אותם... לגבי ניהול הזיכרון רוב העבודה מערכת ההפעלה עושה.. ההמלצה היא רק לקבוע ערך התחלתי וסופי זהים לPF...איך מבטלים את הסריקות הראשוניות של הביוס?
פורסם 2007 במרץ 2918 שנים זה משתנה מלוח לוח תעיין קצת בחוברת של הלוח ו"תחפור" בביוס אתה אמור למצוא את זה...
פורסם 2007 במרץ 2918 שנים תוכנת אחזקה תעזור מאוד בעיניין הזה http://pc-system-utilities-software-review.toptenreviews.com/יש לך מגוון תוכנות.המיקצועית ביותר היא System Mechanic
פורסם 2007 במרץ 2918 שנים תנסה להתקין DISKEEPER 10 ותאחה את ה HD + תעשה איחוי PF ו MFT . זה משפיע רבות על מהירות הקריאה-כתיבה בHDD .בגוגל תכתוב:NTFS OPTIMIZATION ותקרא, יש המון דברים מאוד חיוניים, שעדיף לדעת אותם, כגון:ביטול שמות 8:3ביטול INDEXING SERVICEביטול NTFS COMPRESSIONביטול NTFS ACCESS TIME STAMP ועוד כמה.
פורסם 2007 במרץ 2918 שנים מחבר תודה חברים תנסה להתקין DISKEEPER 10 ותאחה את ה HD + תעשה איחוי PF ו MFT . זה משפיע רבות על מהירות הקריאה-כתיבה בHDD . בגוגל תכתוב: NTFS OPTIMIZATION ותקרא, יש המון דברים מאוד חיוניים, שעדיף לדעת אותם, כגון: ביטול שמות 8:3 ביטול INDEXING SERVICE ביטול NTFS COMPRESSION ביטול NTFS ACCESS TIME STAMP ועוד כמה. ננסה לילמוד הנושא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.