פורסם 2007 במרץ 2818 שנים שלום לכולם ,התחדשתי במסך סמסונג 203B מחובר אנאולוגית.המסך מרצד ריצוד אופקי - קווים אופקיים מרצדים כל הזמןכשהמחשב קורא מההארדיסק ,נניח בהפעלת ישום כלשהו ,הריצודים מתגברים.אין שום הפרעה חיצונית למסך ,לא ספק ולא רמקול.מה יכולה להיות הבעיה חוץ ממסך דפוק ?
פורסם 2007 במרץ 2918 שנים גם לי זה קרה, כשחיברתי את המסך לחיבור שנמצא על הלוחכאשר חיברתי אותו לכרטיס מסך הכל הסתדרמשום מה הלוח מכניס רעשים(בחיבור לכרטיס מסך שלא על הלוח לא היו שום בעיות גם בחיבור VGA וגם בחיבור DVI)
פורסם 2007 במרץ 2918 שנים מחבר וואלה! חיברתי את המסך למחשב אחר בבית עם כרטיס מסך נפרד והמסך עובד פיקס. אולי שווה לבדוק את הנושא לעומקו. ובכלל ליידע באחד השרשורים הדביקים פה ,שמשתמשים משרדיים עם כרטיס מסך משולב און בורד מסתכנים בהפרעות קשות בחיבור מסך LCD ללוח האם. בחיפוש שעשיתי לא הצלחתי למצוא כלום בנושא, לא בגוגל ולא באף מקום.
פורסם 2007 במרץ 3018 שנים גם לי לקח המון זמן עד שעליתי על הבעיהבהתחלה הייתי בטוח שהמסך לא תקיןודווקא יש לי לוח איכותי ומסך איכותימפתיע שזה קורה, איך לא חשבו על זה.הפתרון שלי הוא שקניתי כרטיס מסך פשוט למחשבואם כבר אז חיברתי את המסך ב-DVI
פורסם 2007 במרץ 3118 שנים דווקא קרה לי מקרה דומה בחיבור מסך לחיבור VGAעל כרטיס מסך Radeon 9500 pro של הרקולס(ישן בן 3 שנים).ברגע שחיברתי אותו לDVI, הכל הסתדר.אני לא חושב שלעשות שירשור סטיקי כזה זה הכרחי.כי אני מכיר לא מעט אנשים שזה לא קורה להם עם כ. מסך מובנה בלוח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.