עבור לתוכן

איך זה שכולם פה ממליצים על מפרטים מהאתר IQPC?

Featured Replies

פורסם

מה שאתה לא יודע, שעל כל עשרה מפרטים שאנשים בונים בIQPC הם מקבלים 5% הנחה.

פורסם

למי שעדיין לא הבין...

DUDU AWAT זה DUAL ASS, טכנאי שכונה, דוקטור קוף וכל השאר. פשוט לא צריך להתיחס אליו.

פורסם

זה נשמע ונראה מאוד מוזר, אני לא אתפלא אם יש כאן אנשים (או אדם ספציפי) שעובדים עבורם.

תקנו אותי בבקשה אם אני טועה.

מה שכן, טכניקה חכמה.

לא הבנתי מה הבעייה?

המפרט משם, אבל אף אחד לא אמר שצריך לקנות משם.

אפשר לקנות עם המפרט בכול מקום -שבו יש שירות טוב,אמינות ומחירים זולים.

פורסם

כבר נהיה קשה לעקוב אחריו.. (טוב לא כל כך, מזהים ישר את הסגנון כתיבה :P)

אישית כבר נמאס לי ממנו, בהתחלה זה היה עוד איכשהו מצחיק, אבל עכשיו הוא סתם גורם לת'רדים מעניינים להתדרדר ולמשתמשים חדשים לפחד :D

פורסם

באמת לא הבנתי איך אחד עם כל כך קצת הודעות יודע כל כך טוב על הפורום :)

זה שאתה מנסה להסתיר את הזהות שלך, זה כבר מראה משהו, הלא כן?

פורסם

תחילה, אני מציע לכם להתעדכן בחוקי הפורום מעת לעת. לפני לא מעט זמן שונו החוקים כך שניתן לחוות דעה על חנויות כל עוד הדבר נעשה במסגרת החוקים. רוצים לדעת עוד? תקראו את חוקי האתר שוב :)

זו הסיבה כמובן, שלאחרונה נפתחו דיונים רבים על חנויות מומלצות.

לגבי בעלי אינטרסים כאלה ואחרים אשר מסתובבים בפורומים ומנסים להטות גולשים לאתר שלהם. אנחנו עוקבים כל הזמן אחרי המתרחש ואם מישהו מכם חושב שמשתמש כזה או אחר הוא בעל אינטרס מחנות כלשהיאף אבקש שתשלחו לנו הודעה בהולה דרך עמוד 'צור קשר' (http://hwzone.co.il/?file=contactus). מותר למשתמש באינו קשור לחנות זו או אחרת לחוות דעה ולהמליץ על חנויות אולם על בעלי אינטרסים אסור לעשות זאת, והסיבה ברורה לכולם, אני מקווה. יתרה מזאת, הפורום הוא לא מקום ל'פרסום חינם' של חנויות ועסקים. מי שרוצה לפרסם, יש באנרים באתר ורק שם מפרסמים, ובכסף כמובן.

loadstone007, אני מקווה שזה עשה לך קצת סדר בדברים :)

DUDU AWAT, אתה מדבר שטויות. HWzone לא מקבל כסף כדי שבעלי אינטרסים יוכלו לפרסם בפורומים.

לכן אני חוזר ואומר, מי מכם שחושב שמישהו הוא בעל אינטרס שמפרסם בפורומים ומטה גולשים לעסק שלו, צרו איתנו קשר דרך עמוד 'צור קשר'.

אדם שיימצא שהיטה ורימה אנשים כדי להיכנס לאתר של החנות שלו, ייענש בצורה חמורה מאוד.

פורסם

אבל בלי קשר לכל הסיפור אני קונה בקרוב מהחנות הזאת פשוט יש שם מחירים ממש טובים וגם אני גר קרוב באשקלון וזה אופצייה טובה לדרום ולשפלה. כי בעבר לפני שנה שנתיים אני חושב לא היתה חנות רצינית בדרום. אבל כל הכבוד להם לבעלים של החנות או האתר רק שיורידו כמה שיוצתר מחירים וככה כולם יקנו מהם ממש בכמויות ואני יודע שאצל המישתמש שרואה מחירים דרך האינטרנט אז כל שקל חשוב לו.

שיהיה להם בהצלחה. IQ

פורסם

ידוע ומקובל שפרנסה של פורומים זה מפרסומות גלויות או סמויות על חנויות .

ו IQPC זאת פרסומת דיי סמויה אז ?

שיהיה לבעלים פה לבריאות .

תכלס הם מתפרנסים מהאתר הזה אז שיבושם להם .

ממזמן פורומים הם לא מכל הלב זה עסק לכל דבר .

איזה פירסום ואיזה בטיח, כשאני בונה את המפרטים אני בונה רק מהם... למה? כי המחירים שם מעולים וככה אפשר לדחוף עדו דברים...

ובגלל שיש להם אחלה "בנה מחשב". לגבי השירות, מכיוון שמעולם לא קניתי אצלם, אני לא יכול להגיד "מניסיון אישי יש להם חנות אמינה".

אבל מהביקורות כאן בפורום עליהם הם פשוט חנות מעולה, רק חנות עלתה עליהם בשירות וזו זיגזג (רק שהם קצת יקרים).

פורסם

אבל בלי קשר לכל הסיפור אני קונה בקרוב מהחנות הזאת פשוט יש שם מחירים ממש טובים וגם אני גר קרוב באשקלון וזה אופצייה טובה לדרום ולשפלה. כי בעבר לפני שנה שנתיים אני חושב לא היתה חנות רצינית בדרום. אבל כל הכבוד להם לבעלים של החנות או האתר רק שיורידו כמה שיוצתר מחירים וככה כולם יקנו מהם ממש בכמויות ואני יודע שאצל המישתמש שרואה מחירים דרך האינטרנט אז כל שקל חשוב לו.

שיהיה להם בהצלחה. IQ

בדיוק! :xyxthumbs:

הגיע הזמן שאנחנו הדרומיים נהנה מחנות איכותית ליד הבית, די נמאס לנסוע עד ת"א.

כל הכבוד IQPC היישר כוח. :yelclap:

פורסם

יאללה - חלאס עם הפראנויה.

עד שיש חנות נורמאלית, עם שירות ומחירים טובים ועוד בדרום - אנשים בטוחים שמשהו פה לא כשר.

אני לרוב מרכיב מפרטים מ-IQPC בגלל הממשק הנוח, המידע המפורט ומגוון הרכיבים שמתאים כמעט לכל מפרט.

אין לי שום קשר עסקי או טובות הנאה מהם - רק חווית קניה מצויינת ושירות מעולה גם ממנחם וגם מיאיר.

גם אצלם לא הכל 100% אבל הם ללא ספק מתאמצים בכיוון... אני למשל הזמנתי במפרט שלי ספק קרוסייר HX 520W שהיה אמור להיות במלאי. באספקה התברר שיש עיכוב לגבי הספק - לא ניסו לדחוף לי שום דבר אחר או למכור לי תירוצים: נתנו לי במקום ENERMAX LIBERTY 550W חדש מהאריזה וכשהקרוסייר הגיע יאיר הביא לי אותו לב"ש. זה שירות!

אני מבין שמי שעורר את הדיון פה הוא טרול טיפוסי ואם נלך עוד צעד בפארנויה - אולי זה מישהו ממתחרי IQPC שבמקום לתת שירות ומחירים הוגנים מעדיף להשמיץ אותם ואותנו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים