עבור לתוכן

איזה מעבד יותר עדיף? מתלבט בין 2...

Featured Replies

פורסם

אומרים שגם ה680I לא יתאים בגלל דרישות המתח (בטח לא לפני רויזיה A)

• תגובות 57
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה שurib לא מספר לכם זה שK10 כן יהיה ניתן לשידרוג, אבל זה ממש ממש ממש לא יפעל כמו שזה אמור (לפחות לא על AM2). :P

במידה ותחליטו שבא לכם על מעבד K10 חמוד, כבר עדיף לקנות לוח + זיכרון חדש יחד איתו.

פורסם

מה שurib לא מספר לכם זה שK10 כן יהיה ניתן לשידרוג, אבל זה ממש ממש ממש לא יפעל כמו שזה אמור (לפחות לא על AM2). :P

במידה ותחליטו שבא לכם על מעבד K10 חמוד, כבר עדיף לקנות לוח + זיכרון חדש יחד איתו.

ההבדל בין AM2 ל- AM2+ הוא במהירות הבאס של HT, הלוח החדש AM2+ יתמוך בהייפרטרנספורט HT 3.0.

רק צריך לזכור שכבר היום הייפרטרנספורט מספיקה למשתמש הביתי, הגרסה החדשה HT 3.0 ללוחות AM2+ טובה לשרתים, ותחנות עבודה.

בקיצור לוח AM2 של היום עם K10 יספק את הסחורה, בתמורה מלאה לכסף שלכם.

פורסם

ההבדל בין AM2 ל- AM2+ הוא במהירות הבאס של HT, הלוח החדש AM2+ יתמוך בהייפרטרנספורט HT 3.0.

רק צריך לזכור שכבר היום הייפרטרנספורט מספיקה למשתמש הביתי, הגרסה החדשה HT 3.0 ללוחות AM2+ טובה לשרתים, ותחנות עבודה.

בקיצור לוח AM2 של היום עם K10 יספק את הסחורה, בתמורה מלאה לכסף שלכם.

לא הוא לא.

מה גם שאף אחד לא מבטיח לכם ביצועים טובים ממעבדים קיימים על לוחות AM2, רק מספרים לכם שיש אפשרות לשימוש בהם.

זה פחות או יותר כל הרוח במפרשי הK10, תוריד את זה והוא לא כזה מבטיח.

פורסם

לא הוא לא.

מה גם שאף אחד לא מבטיח לכם ביצועים טובים ממעבדים קיימים על לוחות AM2, רק מספרים לכם שיש אפשרות לשימוש בהם.

זה פחות או יותר כל הרוח במפרשי הK10, תוריד את זה והוא לא כזה מבטיח.

אתה אפילו לא יודע מה ההבדלים בכלל, העיקר זורע FUD בפורום.

פורסם

אתה אפילו לא יודע מה ההבדלים בכלל, העיקר זורע FUD בפורום.

בדיוק, זה מה שאני עושה (את זה אמר אחד הFanboyים הכי גדולים באיזור).

פורסם

בדיוק, זה מה שאני עושה (את זה אמר אחד הFanboyים הכי גדולים באיזור).

שמע, הבדלים בנינו שלפחות אני פאנבוי מוצהר, ואתה ועוד כמה פה מתחבאים, ופעם בכמה זמן זורקים יציאה מטומטמת באויר.

פורסם

שמע, הבדלים בנינו שלפחות אני פאנבוי מוצהר, ואתה ועוד כמה פה מתחבאים, ופעם בכמה זמן זורקים יציאה מטומטמת באויר.

אז תן לי להבין, אני למעשה "Fanboy בארון"? :P

פורסם

אז תן לי להבין, אני למעשה "Fanboy בארון"? :P

בדיוק! :xyxthumbs:

פורסם

בדיוק! :xyxthumbs:

אם אתה אומר. :-*

פורסם

חחח אורי אל תעלב אבל מכול כך הרבה זמן מגיעים למסכנה אחת...אתה פשוט פאנט...אתה עיוור למציאות וגם אם מעבד של אינטל תותח על שיעלה 50 שקל ומעבד של AMD גרוטה בן מאה שנה יעלה 2000 שקל אתה תגיד שהAMD יותר טוב...

אתה לא מכיר במציאות ובתכלס תכלס (!!!!!) כול בנאדם שאתה מציע לו לקחת AMD אתה תמיד אומר לו "זה משאיר לך מקום לשדרוג עתידי" או "נותן לך אפשרות לעבור לדור הבא והמיתקדם והמזהיר והנעלה של AMD"..

אתה פאנט של חברה בצורה מטורפת...כולה חברה.. אתה ניראה כאילו אתה תתיאבד אם AMD תיפשוט רגל...אתה פשוט עיוור למציאות.. אתה מביא בנצ'מרקים מאתר סיני מיסכן (אותו בנצ'מארק כבר שנה) שכולו ממומן על ידי AMD סטיקרים שלהם בכול פינה...אנשים שלהם ואתה מביא עוד הוחכה לכך שהמעבד שלהם יותר טוב...מה שאתה לא מראה זה שהמעבד הניבדק הוא המעבד הכי חזק של החברה תחת OC מטורף עם קירורים שחבל על הזמן והא מיתחרה נגד E6600 בסטוק וגם אז ה6600 מנצח בחלק מהדברים...

כול אתר שמראה שאינטל יותר טובה אתה ישר מחליט שהוא ממומן על ידי אינטל וזאת למרות שהשוואות מכול העולם נעשות על ידי אותו אתר...

אני לא פאןבוי של אינטל...למעשה אני מתכנן ממש עכשיו קניה (שמאוד מישתלמת) של מחשב מבוסס AMD לאחים שלי...

אבל דיי כנס למציאות...אינטל מובליה כרגע את השוק והמעבדים של AMD מבוססים על הK8 שבוא נגיד בעדינות "ישן"...בינתיים אין לAMD כלום ביד...שום קלף..הR600 נידחה ונידחה...הK10 עוד לא יצא..היא רק מנסה לצוף ולהשיג מרווח נשימה כולשהו על ידי הורדת מחירים מטורפת על מעבדים שמפסיקים לייצר כבר (כדוגמא: 4600X2)..

כבר מזמן הפסיקו להיתייחס אלייך בגלל שאתה כזה פאנט...זה מזה זו כולה חברה..היא לא משלמת לך כסף (ניראה לי לא?! ::)) אתה מגן עליה בכזאת חריפות ונחרצות שאם המנכ"ל שלה היה יודע הוא היה ישר שוכר אותך לניהול פירסום החברה...

והרי ברור שאתה תתקוף עכשיו כמו נחש צפע ותרתח ותביא לי קישורים למיליון ואחת אתרים שמראים שAMD יותר טוב...

מיצטער אבל הייתי חייב לרשום את זה...מקווה שלא תיקח אישית...

פורסם

חחח אורי אל תעלב אבל מכול כך הרבה זמן מגיעים למסכנה אחת...אתה פשוט פאנט...אתה עיוור למציאות וגם אם מעבד של אינטל תותח על שיעלה 50 שקל ומעבד של AMD גרוטה בן מאה שנה יעלה 2000 שקל אתה תגיד שהAMD יותר טוב...

אתה לא מכיר במציאות ובתכלס תכלס (!!!!!) כול בנאדם שאתה מציע לו לקחת AMD אתה תמיד אומר לו "זה משאיר לך מקום לשדרוג עתידי" או "נותן לך אפשרות לעבור לדור הבא והמיתקדם והמזהיר והנעלה של AMD"..

אתה פאנט של חברה בצורה מטורפת...כולה חברה.. אתה ניראה כאילו אתה תתיאבד אם AMD תיפשוט רגל...אתה פשוט עיוור למציאות.. אתה מביא בנצ'מרקים מאתר סיני מיסכן (אותו בנצ'מארק כבר שנה) שכולו ממומן על ידי AMD סטיקרים שלהם בכול פינה...אנשים שלהם ואתה מביא עוד הוחכה לכך שהמעבד שלהם יותר טוב...מה שאתה לא מראה זה שהמעבד הניבדק הוא המעבד הכי חזק של החברה תחת OC מטורף עם קירורים שחבל על הזמן והא מיתחרה נגד E6600 בסטוק וגם אז ה6600 מנצח בחלק מהדברים...

כול אתר שמראה שאינטל יותר טובה אתה ישר מחליט שהוא ממומן על ידי אינטל וזאת למרות שהשוואות מכול העולם נעשות על ידי אותו אתר...

אני לא פאןבוי של אינטל...למעשה אני מתכנן ממש עכשיו קניה (שמאוד מישתלמת) של מחשב מבוסס AMD לאחים שלי...

אבל דיי כנס למציאות...אינטל מובליה כרגע את השוק והמעבדים של AMD מבוססים על הK8 שבוא נגיד בעדינות "ישן"...בינתיים אין לAMD כלום ביד...שום קלף..הR600 נידחה ונידחה...הK10 עוד לא יצא..היא רק מנסה לצוף ולהשיג מרווח נשימה כולשהו על ידי הורדת מחירים מטורפת על מעבדים שמפסיקים לייצר כבר (כדוגמא: 4600X2)..

כבר מזמן הפסיקו להיתייחס אלייך בגלל שאתה כזה פאנט...זה מזה זו כולה חברה..היא לא משלמת לך כסף (ניראה לי לא?! ::)) אתה מגן עליה בכזאת חריפות ונחרצות שאם המנכ"ל שלה היה יודע הוא היה ישר שוכר אותך לניהול פירסום החברה...

והרי ברור שאתה תתקוף עכשיו כמו נחש צפע ותרתח ותביא לי קישורים למיליון ואחת אתרים שמראים שAMD יותר טוב...

אני לא מבין בשביל מה כל החפירה הזאת, אורי הוא חנון מחשבים.. מהסוג של חולי הלינוקס למיניהם.. לא משנה מה תגיד וכמה תנסה לשנות את דעתו, AMD תיכנתו לו את המוח ככה שהוא יעבוד רק בשביל האינטרסים שלה .. זה מה שקורה שאנשים לוקחים את הפרסומת רחוק מדי

כבר נהיה משעמם לקרוא את התגובות שלו ("אז למה אתה קורא אותם?")

פשוט תתעלמו ממנו ואולי יום אחד תגלו שהוא עבר לאינטל ואז לAMD ואז לאינטל וכך הלאה כמו כל בן אדם נורמלי :hat:

פורסם

ממש לא נעלב! תקרא את החתימה של Terjen ותבין לבד.

זאת האמת תבדוק בעצמך, AM2 מאפשר שידרוג ל- K10, אינטל מחליפה צ'יפסט כל שני וחמישי.

וכן נעלה, תחשוב... K10 מעבד קוואד אמיתי לקוד X86.

אם תסתכל טוב בתמונות של האתר הסיני, אז תוכל לראות שם בוף של אינטל גם.

TechReport אתר בכיר ונייטרלי.

למה האתרים האלו מפחדים להראות בנצ'מרקים ב-64 ביט?

אם לא תדע לענות לי על השאלה הזאת, אז קח רמז מאקרו...

אינטל תמיד הובילה כי היא מונופול, אבל.. את ההובלה הטכנולוגית AMD מבצעת, תבדוק משחר ההיסטוריה, רמז... A64.

מה זה מעניין שהפסיקו את הייצור של 4600, הוא מעבד מהיר, זול, עם יכולת שידרוג, הסיבה האמיתית שהפסיקו ייצור, כי AMD עברה ל-65 ננו מוחלט.

שלא יתייחסו ממש מזיז לי את... ;D

אני מעריץ את התפיסה של החברה הזאת, AMD משקיעה ביצירה, אינטל משקיעה בשיווק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים