עבור לתוכן

איזה מעבד יותר עדיף? מתלבט בין 2...

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

עשיתם לי סלט בראש! אני לא יודע מה לקחת!

אני לא רוצה AMD, זה נראה שהם גוססים ועדיף מעבד חדיש יותר.

בעיות, בעיות

• תגובות 57
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בעיות, בעיות

שמע אם אתה חושב בצורה כזאת שטותית, אז לך ותקנה מעבד של אינטל ב- 1000 ש"ח ומעלה, ובעוד שנה-שנתיים לא תוכל לשדרג את המעבד לכלום.

או..

לקנות 4600 במחיר אחלה של 661 ש"ח, להנות ממנו שנה-שנתיים ולשדרג למעבדי K10, כי יש לך סוקט AM2.

עכשיו תעשה את החשבון שלך לבד. :s07:

פורסם

שמע אם אתה חושב בצורה כזאת שטותית, אז לך ותקנה מעבד של אינטל ב- 1000 ש"ח ומעלה, ובעוד שנה-שנתיים לא תוכל לשדרג את המעבד לכלום.

או..

לקנות 4600 במחיר אחלה של 661 ש"ח, להנות ממנו שנה-שנתיים ולשדרג למעבדי K10, כי יש לך סוקט AM2.

עכשיו תעשה את החשבון שלך לבד. :s07:

קודם כל אני לא רואה אותו "נהנה" מ4600+ במשך שנתיים, וגם אז לא יהיה שווה בכלל לשדרג (יהיו מעבדים טובים יותר זמינים). :-\

פורסם

קודם כל אני לא רואה אותו "נהנה" מ4600+ במשך שנתיים, וגם אז לא יהיה שווה בכלל לשדרג (יהיו מעבדים טובים יותר זמינים). :-\

שנה היה לי 3200+, ושנתיים יש לי את 3800+ X2, ואם לא הייתי מוגבל לסוקט 939 הייתי היום קונה 4600 או 5000.

ותאמין לי שאני עובד בפוטושופ על דברים כבדים, 3800 משרת אותי נאמנה.

פורסם

שנה היה לי 3200+, ושנתיים יש לי את 3800+ X2, ואם לא הייתי מוגבל לסוקט 939 הייתי היום קונה 4600 או 5000.

ותאמין לי שאני עובד בפוטושופ על דברים כבדים, 3800 משרת אותי נאמנה.

אותך, מי אמר שגם אותו?

גם אני כל היום על Photoshop, וזה מאוד מאוד תלוי מה בדיוק אתה עושה.

פורסם

בעיות, בעיות

צריך לקחת תמיד את המעבד הכי משתלם כי היחס מחיר/ביצועים של מעבדים מאוד נמוך. וכרגע היחס מחיר ביצועים של ה4600x2 הוא הרבה יותר גבוה מכל מעבד core2 duo של אינטל . השתמשתי בלינק הזה:

http://www23.tomshardware.com/cpu.html?modelx=33&model1=467&model2=432&chart=171

והערכתי בערך כמה עולה כל מעבד בשוק. יצא בערך שAMD נותנים 58% יותר ביצועים לשקל עם ה4600 מאשר e6300 (עשיתי גסטימציה עם הביצועים של e6400 ) ואם אתה רוצה משהו יותר אמיתי 73% יותר ביצועים לשקל כנגד הe6400 ו109 % ביחס לe6600 . זה לא אומר שהמעבד של AMD יותר חזק הוא פשוט יותר משתלם וזה מה שמשנה.

תקח בחשבון שכשאתה קונה מחשב זה בערך כמו לקחת כסף מזומן ולשרוף אותו במדורה . לפי דעתי אם לא בוער לך לקנות מחשב חדש ואתה יכול לחכות חודש-חודשיים (אבל על תלמד ממני אני כבר מחכה שנתיים וחצי) אתה תוכל להרוויח משני השינויים העיקריים בשוק שיקרו בסוף אפריל הבא: הורדת מחירי המעבדים ויותר תחרות בשוק כרטיסי המסך . הרווח שלך יהיה בעיקר מהורדת מחירים ולא כלכך מטכנולוגיה יותר מתקדמת אז אם לא אכפת לך להשרוף קצת יותר כסף על מחשב תקנה עכשיו .

פורסם

מי אומר שסוקט AM2 יישאר?

מה עם DDR3?

פורסם

תודה

פורסם

אורי ברוב טובו מציג את העובדה שAM2 (התושבת המהוללת) תתמוך גם בדור הבא של מעבדי AMD

אבל מה שהוא לא מספר (ברוב טובו) זה שהתושבת 775 של אינטל גם תומכת בדור הבא של מעבדים בדיוק כמו ה AM2

פורסם

אורי ברוב טובו מציג את העובדה שAM2 (התושבת המהוללת) תתמוך גם בדור הבא של מעבדי AMD

אבל מה שהוא לא מספר (ברוב טובו) זה שהתושבת 775 של אינטל גם תומכת בדור הבא של מעבדים בדיוק כמו ה AM2

הדור החדש של אינטל Penryn יעבוד על באס של 1333-1600MHz FSB, איך בדיוק יעבוד עם הצ'יפסט של היום? :kopfpatsch:

פורסם

הדור החדש של אינטל Penryn יעבוד על באס של 1333-1600MHz FSB, איך בדיוק יעבוד עם הצ'יפסט של היום? :kopfpatsch:

i counter your articles with my own

מעבדי ה-Penryn מיועדים לתושבת ה-LGA-775 הנפוצה של המעבדים, מה שאומר למעשה שהתמיכה קיימת גם בלוחות של היום ואין צורך בסדרה חדשה של צ'יפסטים. צריכת החשמל של המעבדים החדשים נשארת דומה מאוד למעבדים הנוחכיים, 120W למעבדים מרובעי ליבה וכ-65W למעבדים כפולי ליבה. המעבדים אמורים לצאת כבר במחצית השניה של השנה הנוחכית, ולנו נשאר רק לחכות למבחני ביצועים ואוברקלוק על מנת להתרשם מהמוצר החדש.

ציטוט של 3DGOD ד"א

אני בטוח שתהיה שמח לדעת מאיפה הוא השיג את המידע שלו

פורסם

אני גם אשמח לדעת..(לא בציניות כן?!..אני רציני)

פורסם

לא אמרו פה שמעבדי 45NM לא יתאימו ללוחות הקיימים בגלל דרישות מתח שונות?

מה אכפת לי אם זה LGA775 אם זה לא מתאים ללוח שלי (ולשום לוח קיים)

עוד פעם אותו תושבת עם צ'יפסט אחר - כבר ראינו את זה לא פעם מאינטל (ראה המעבר לקונרו)

פורסם

TheReaper אתה הולך עם ראש בקיר :s07:

965p וגם 975x תומכים ב-FSB עד ל- 1066MHz, בקיצור הצי'פסים שיש לך בלוחות היום, לא מתאימים ל- Penryn.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים