עבור לתוכן

מחשב נייד מדגם COMPAQ PRSIRIO 1200 לא נדלק אלה עם כן הוא מחובר לAC

Featured Replies

פורסם

כמו שהכותרת אומרת מחשב נייד מדגם PRSIRIO 1200 כמובן של COMPAQ אינו נידלק אלה עם כן הוא מחובר לAC עכשיו ברגע שאני מוציא את הסוללה ובודק פיזית (על הסוללה) את המד אינדיקציה של מופיע לי 100% עכשיו גם שאני מחבר את המחשב לAC ובודק באנדיקציה דרך המחשב הוא מראה לי 100% סוללה וגם ברגע שאני מוציא אותה הוא מראה שהמחשב מחובר כרגע לחשמל ואין סוללה בפנים עכשיו בעית מגעים לא ניראה שזה זה אבל מצד שני גם לא ניראה לי שזה סוללה (או שאתם רוצים לתקן אותי) אז מה זה יכול להיות?

בתודה מראש!!!

פורסם

בטריה או מגעים - קשה לי לדמיין משהו אחר. אין כל-כך מה לעשות חוץ מלקחת למעבדה ולתקן.

פורסם
  • מחבר

מגעים אמרתי ברגע שאני מכניס את הבטריה במחשב היא נקלטת

פורסם

מגעים אמרתי ברגע שאני מכניס את הבטריה במחשב היא נקלטת

לצערי זה עוד לא אומר כלום... גם אם היא נקלטת, לא בטוח שאין בעיה. מש שבטוח זה שאף אחד כאן לא יכול ממש לעזור לך. אם יש לך מכשור, תבדוק מה ה-OUTPUT של הבטריה. אם הכל תקיין, תבדוק את -leadים בצד של הלפטוף ותראה אם שם אין בעיה. שוב, לדעתי אין מנוס מבדיקה...

פורסם
  • מחבר

לדים זה מראה שכמובן המחשב בחשמל אחרת הוא לא פועל שהבטיריה בפנים הוא מדליק את הלד ומדי פעם זה מפסיק מהבהב וחוזר על עצמו

פורסם

סליחה שלא הייתי ברור... Lead (מובילים?) ולא LED, זה בעצם הפסים הזהובים (לפעמים כסופים) אשר נמצאים על קצות הבטריה ובנקודה שהם מתחברים ללפטוף.

שוב, אם יש מכשור, ניתן לבדוק מתח ולראות אם יש סטיות. אחרת אין מנוס ממעבדה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים