פורסם 2007 במרץ 2818 שנים אני הייתי גם בודק את הזכרונותקרה לי פעם שסטיק פגום גרם לבעיה הזאתזה חדש לי... איזה סטיק זה היה, אתה זוכר?
פורסם 2007 במרץ 2818 שנים לא זוכר כבר יש לי ערימה של סטיקים לא פעיליםאבל אני חושב שזה היה DDRאל תתפוס אותי במילה כי אני לא בטוח
פורסם 2007 במרץ 2818 שנים לא זוכר כבר יש לי ערימה של סטיקים לא פעיליםאבל אני חושב שזה היה DDRאל תתפוס אותי במילה כי אני לא בטוחאני יכול להניח שזה היה ג'נרי?
פורסם 2007 במרץ 2818 שנים מחבר עוד לא מצאתי ספק מתאים מה כי שיש לי לבדיקה ממחשב אחר הוא עם יותר פינים הכרטיס מסך זה לא-כי הצלבתי עם הקודם לוח אם....נקווה שזה לא זה
פורסם 2007 במרץ 2818 שנים אני יכול להניח שזה היה ג'נרי?תראה הDDR המקולקל שיש לי הוא VALUE של קרוסייראז אם זה היה DDR הוא לא היה ג'נרי בכללשאר הסטיקים שיש לי הם PC133 וPC100 והם כן מחברות מוזרות
פורסם 2007 במרץ 2918 שנים מחבר יש!!!!! :yelclap: הבעיה נפתרה! ספק 400W חדש של EZCOOL והמחשב חזר לחיים יש מצב שהוא מגיב יותר טוב עכשיו מאשר מקודם? כי כשהחלפתי את הכ.מ אמרו לי פה חברה שיהיה מומלץ גם להחליף ספק יש מצב שהמחשב יפעל עכשיו יותר טוב?....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.