פורסם 2007 במרץ 2718 שנים ViewSonic VP930 או971P Samsung?אגב לפי מה שמעתי המסכים הנל לא טובים למשחקים כי יש מריחה בגלל הפאנל ועדיף מסך כממו DELL 1907FP מה דעתכם?ואגב מה זה אומר בדיוק מריחה,איך אני רואה את זה?
פורסם 2007 במרץ 2718 שנים זה עניין של העדפה..שני המסכים האלה באים עם פאנל איכותי ומציגיםצבעים הרבה יותר מלאים וחיים וזוויות צפיה נרחבות.מסך הסמסונג כולל אמנם קצת מריחות אך ייתכן שזה כלללא יפריע לך ולפי דעתי קצת מריחות עדיפות על צבעים "מתים"שתקבל במסך בעל פאנל TN כמו ה1907..לכן לפי דעתי, מסך בעל פאנל איכותי יהיה תמיד טוב יותר טוב וייתןהנאה מרובה יותר ממשחקים.
פורסם 2007 במרץ 2718 שנים הVS ממש טוב.במשחקים הוא לא המסך הטוב ביותר,אך גם הסמסונג לא.המסכים הטובים ביותר לגיימינגהם מסכים בעלי פאנל TN. בכל שאר הפרמטרים הVS יותר טוב מהסאמסונג,ואני לא בטוח אם תמצא הבדל משמעותי בגיימינג.מומלץ בחום לקחת VS.
פורסם 2007 במרץ 2718 שנים מחבר ומה זה מריחות?אז אם כך אני לא מבין למה שיגעו לי את השכל פה לא לקחת פאנל TN למשחקים.
פורסם 2007 במרץ 2818 שנים וואי אני משתגע פה!פאנל TN לא מומלץ לשום מערכת שלא לחוצה בכסף! גם לא למערכת משחקים!יתרונות הפאנלים האיכותיים גדולים מאוד וברובם אין מריחות כך שתהנה הרבהיותר ממשחקים על גבם, וכמובן מכל דבר אחר גם כן. (היתרונות כאמור מצויינים בכתבה על מסכי lcd של ארז).
פורסם 2007 במרץ 2918 שנים ולמתקשים שבינינו...נגיד ואתה שחקן יריות pr0 l33t pwnz0r או משהו גיי שכזה שמסוגל להבחין בכל תזוזה במשחק, זה מה שאתה הולך לראות לכמה מאיות שניה.מה שנקרא, "מריחות בסמסונג 971p".תדמיין שהקוביה השחורה היא טרוריסט.[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 במרץ 2918 שנים עם יש לך תקציב לdell 2007 wfp אז תקנה אותו אני קניתי אותו ליפני כמה ימים והוא פשוט תותח מסך אכותי ברמות וגם למשחקים ,גם אני משחק הרבה ...
פורסם 2007 במרץ 2918 שנים מחבר אני חשבתי אם כבר על ה 2007FP (אגב אין בו מריחות?) אני לא אוהב מסך רחב, המסך הזה טוב יותר מ:ViewSonic VP930 971P Samsung?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.