עבור לתוכן

בעיה חמורה..

Featured Replies

פורסם

המעבד שלי עולה לטמפרטורה של 69 מעלות אני לא יודע עם זה טוב

אבל נראה לי שלא יש דבר כזה בBIOS משהו עם CPU QUITE FUN מקסימום 65 מינימום 45

נראה לי ש65 זה המקסימום שהמעבד צריך להגיע ולא לעבור אותו

עכשיו יש בסיסבוים של המאוורר של המעבד CPU FUN 2600 RPM זה טוב?

כשהו מהגיע לטפרטורה גבוהה(69) אז הוא פשוט קופא נראה לי שזה בגלל זה.

עכשיו אני לא יודע מה לעשות. אולי זה המאוור לא מקרר טוב וצריך לקנות חדש או לא יודע מה...

תגידו לי אתם מה זה יכול להיות.

נ.ב

אני צריך תוכנה עם כבר שיראה לי את טמפרטורת המעבד לידי השעון יש דבר כזה ועם אפשר שם ולינק אני יודה לכם.

תודה רבה לכם :yelclap:

פורסם

תנקה אבק

התכנה שאתה רוצה זה EVEREST

פורסם

הקיצר פתח את המחשב ותנקה את המאוורים אחרי כן תדליק את המחשב שהוא פתוח ותסתכל בפנים איך ההמאווררים פועלים אם אין להם שום הפרעה..

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

כן אחים שלי שכחתי להעיר על זה שניקיתי את המאווררים ואת המחשב כמו מלך אבל זה לא עזר...

היה מלא אבק אבל נשאר כמו חדש...

סליחה ששכתי לציין את זה

פורסם

תחליף מעבד דחוף

פורסם

מה??

למה??

תפסיק לדבר שטויות ולבלבל אנשים

אם אתה לא יודע אל תגיב סתם

אחי תן קודם את המפרט שלך

ולפי התיאור בהודעה הראשונה בביוס מוגדרת לך טמפ' מקס' של 65

ברגע שהוא עובר את 65 הוא נכבה/עושה ריסט/מוריד את התדר וכו'... תלוי מה מוגדר לא שם

אתה צריך להרים קצת את הטמפ' הזאת כי 65 די זה נמוך בשביל רף מקס' (שוב, תלוי איזה מעבד יש לך!!! קודם תן מפרט ונמליץ לך מה לעשות)

פורסם

מה??

למה??

תפסיק לדבר שטויות ולבלבל אנשים

אם אתה לא יודע אל תגיב סתם

אחי תן קודם את המפרט שלך

ולפי התיאור בהודעה הראשונה בביוס מוגדרת לך טמפ' מקס' של 65

ברגע שהוא עובר את 65 הוא נכבה/עושה ריסט/מוריד את התדר וכו'... תלוי מה מוגדר לא שם

אתה צריך להרים קצת את הטמפ' הזאת כי 65 די זה נמוך בשביל רף מקס' (שוב, תלוי איזה מעבד יש לך!!! קודם תן מפרט ונמליץ לך מה לעשות)

טבלאת טמפרטורות:

http://users.erols.com/chare/elec.htm

פורסם
  • מחבר

מפרט:

מעבד: P4 3.06GHZ 1MB CACHE

לוח אם: ASROCK V-STA (חרא)

זכרון: 1024MB

ספק: 400W רגיל שבא עם המארז ב150 שקל :\

המחשב יחסית חדש לפני 5-6 חודשים...

פורסם

ומי בדיוק עשה את הטבלאות האלה?

לא מתחייב לרגע על הנתונים!!! - אני מכיר הרבה Overclockers שמשתמשים בזה. זה מעין אוסף מכל הנתונים שפורסמו רשמית באינטרנט, אבל כמובן יכולות להיות טעויות ועדיף לבדוק תמיד אצל היצרן. עכשיו שסיימנו עם ה-Disclaimers... תבדוק ותראה שהוא מדויק בכמעט כל המקרים.

חוץ מזה אין מה להתעצבן, לא ביקרתי או תקפתי אותך, אלא להיפך, וחיזקתי בטבלאת טמפ'. אם אינך מעוניין להשתמש או לסמוך עליהם זה לגמרי מובן לי. אני אישית משתמש בטבלאות כבר שנים ואם תסתכל בפורומים של Anand א-tom's תראה שהם מפנים לשם לא מעט.

נראה שאתה יכול להרים עד בסביבות 69 מעלות (כך שאני מסכים אם הבחור). שוב ללא התחייבות, אבל ישנם עוד לא מעט מקורות בגוגל בחיפוש מהיר שנותנים נתונים בין 68-71. כמו-כן, אינטל מנסים את כל המעבדים שלהם בטמפ' של לפחות 80 מעלות (בטווח קצר), כך שאפשר לנסות קצת...

מעבד: P4 3.06GHZ 1MB CACHE

פורסם
  • מחבר

לא ממש הבנתם כשזה מגיע לטמפרטורה גבוהה 69-70 המחשב קופא!!!!

ניקיתי אבק ניקיתי את המחשב גם הזזתי את המאוורר כי הוא לא היה בסדר הוא לא ישב כמו שצריך עכשיו הוא בטמפרטורה 43-50

אבל............... כשאני משחק (לא משחקים כבדים-מילה שלי) או מאמץ את מחשב המחשב מתחיל להתחמם נגיד הלוח אם מגיע לטמפרטורה 45 כשהו היה לפני זה ללא מאמץ 28-35

אותו דבר עם המעבד הוא היה לפני זה בין 45-50 וז בממאמץ הוא מגיע ל68 כשהוא מגיע ל70 קופא המחשב

עכשיו בקשר לבחור למעלה שאמר לעלות את מקסימום הטמפרטורה- המקסימום שאני יכול לשים במקסימום זה עד 65 אז אני לא שם את זה כי אחרי זה

הוא פשוט יקפא לי ב65 ואני לא רוצה אז לא יודע מה להגיד לכם...

נ.ב

בהתחלה המחשב היה עולה בלי מאמץ ל68 אבל אחרי זה סידרתי את תושבת המאוורר שלא שמתי נכון והוא נשאר על 45-50

תודה לעוזרים...

פורסם

רק כדי לשלול... מה שלום המשחה הטרמית? והאם מהירות הסיבובים של המאווררים תקינה? - יכול להיות ספק בעייתי במקרה של סטייה.

פורסם
  • מחבר

המשחה הטרמית ה המשחה שבעה עם המאוור שצריך להוריד איזה מין ניילון ואז להושיב אותו על ההמעבד..?

עם כן אז אני הוצאתי פעמיים את המואוורר אז אני לא חושב שראיתי שיש...

פורסם

תוריד את המאוורר

שאתה מסתכל על המעבד אתה צריך לראות כמו משחה לבנה/אפורה כזאת על המעבד וגם על ההיטסינק שנוגע במעבד

אם לא או שאתה רואה שיש ממש קצת אתה צריך לשים חדש

פורסם
  • מחבר

זה מה שאמרתי שלא נראה לי שיש אבל למה זה ההמשחה הזאת למה היא משמשת?

אבל שים לב שהמחשב לא מתחמם כשהוא לא מתאמץ.

רק בהתקנות משחקים (לא כבדים) זה קורה....

ואיפה אני קונה אתה משחה?

תודה רבה בנתיים על העזרה :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים