פורסם 2007 במרץ 2618 שנים לאחי יש בעיה בהפעלת המשחק "Maple Story".המשחק פעל לו לפני כן, אבל לפי מה שהוא אמר לי, אחרי כמה ימים הוא פשוט הפסיק לפעול.בדקתי, התקנתי, הסרתי, עידכנתי דרייברים ומה לא, וזה עדיין לא עובד.מה שקורה הוא שכשמפעילים את המשחק, נהיה מסך שחור (מה שכנראה אמור להיות כשמפעילים משחק) ולאחר מכן זה חוזר לווינדוס כאילו כלום.אין לי פיתרון לבעיה הזו לאחר מה שניסיתי וחשבתי שתוכלו לעזור לי.מוכרת הבעיה? יש פיתרון?
פורסם 2007 במרץ 2718 שנים יש תוכנות שנותנות לך אפשרות לבדוק את השימוש בזכרון כולל גרפים שמראים לך את השימוש בזמן האחרון מה שתעשה תפעיל תוכנה כזאת ותראה אם יש לך גלישה מהזכרון במידה וכן אז קיבלת את התשובה שלך.כמה זכרון יש לך??שיהיה לך בהצלחה.
פורסם 2007 במרץ 2718 שנים מחבר זה בסך הכל Maple Story, גם זיכרון של 128 RAM יעבוד מצויין.אבל בכל מקרה, יש לך מאיפה להוריד את התוכנה הזו?עריכה: הרצתי את התוכנה S&M וזה רשם שיש שגיאה אחת בזיכרונות. איך אני רואה מה השגיאה? ומה אני אמור לעשות עם זה?
פורסם 2007 במרץ 2718 שנים הגיוני לחלוטין שיש לך שגיאה בזכרון תריץ את MMTEST.לגבי שגיאות אני לא בדיוק יודע אבל יש פה אחרים באתר שיוכלו לעזור לך בנושא...
פורסם 2007 במרץ 2718 שנים מחבר ונגיד ויש באמת שגיאה בזיכרונות, מה אני צריך לעשות?אחרים אומרים שצריך לפרמט.
פורסם 2007 במרץ 2718 שנים אם יש שגיאה בזכרונות על פי מיטב ידיעתי אתה צריך להחליף את הסטיק שיוצר את הבעיה.....תבדוק אם יש לך עליהם אחריות במידה וכן זה הזמן לממש אותה.
פורסם 2007 במרץ 2718 שנים כמיטב הבנתי השגיאות שMEMTEST מוצא הם לא שגיאות בתוכנה שאפשר לתקן ע"י עדכון או שינוי הגדרותאלא שגיאות פיזיות בזכרוןאם הוא מוצא לך שגיאות אתה צריך להחליף את הזכרון
פורסם 2007 במרץ 2718 שנים מחבר הרצתי את הMEMTEST הזה עם הדיסקט, אבל מה שהופיע לי במשך שעות זה כתוביות רצות של 1001.ככה זה אמור להיות? לא חושב, לכן יצאתי מזה.
פורסם 2007 במרץ 2718 שנים אני לא בטוח אבל אם שמת את הדיסק בבוט וזה העלה את זה והתחיל בבדיקה ויש שגיאה אז יש שורה ואם יש הרבה שגיאות אז יש כתוביות רצות.....
פורסם 2007 במרץ 2718 שנים מחבר כמו שאמרתי, עשיתי את זה על דיסקט ולא על דיסק. עשיתי כמו שנאמר במדריך, אבל במקום להפעיל סריקה זה הריץ לי בשורות כל הזמן את המספר 1001.
פורסם 2007 במרץ 2818 שנים אוקי תראהשאתה עושה BOOT מהדיסקט הסריקה עולה באופן אוטומטיאתה לא צריך להפעיל כלוםצריך אותה כמה שעות טובות (עדיף שתשאיר כל הלילה)אתה תוכל לראות בצד ימין למעלה שיש 2 פרוגרס בר אם הם זזים זה אומר כמובן שהוא מבצע את הסריקות שלואם הוא ימצא שגיאות (תתפלל שלא) הם יופיעו לך בחצ התחתון של המסך הכחול
פורסם 2007 במרץ 2818 שנים מחבר טוב, בסוף זה עבד לי. השארתי את זה כל הלילה אבל משום מה זה נתקע באיזור ה70%. נתתי לזה עוד ארבע שעות וזה עדיין לא עבד. פיתרונות?
פורסם 2007 במרץ 2918 שנים מחבר כן.ואתם בטוחים שהבעיה בזיכרונות? אולי כרטיס מסך או משהו? כי המשחק עבד לפני כן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.