פורסם 2007 במרץ 2618 שנים איסיקיו אמיול וכו.. איך אני מבטל את זה שהם לא יעלו כל פעם שעולה הוינדוס? תודה
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים או שתשנה את זה מההגדרות של התוכנה... או שפשוט תכנס להתחל>הפעלה>לרשום msconfig> לשונית איתחול ושם תוריד את הוי מהתוכנות שאתה לא מעוניין שיעלו...
פורסם 2007 במרץ 2718 שנים או שתשנה את זה מההגדרות של התוכנה... או שפשוט תכנס להתחל>הפעלה>לרשום msconfig> לשונית איתחול ושם תוריד את הוי מהתוכנות שאתה לא מעוניין שיעלו...ושאתה מפעיל את המחשב מחדש יבוא לך חלון כזה שאומר אם אתה רוצה להפעיל את התוכנות בלה בלה בלה משהו כזה..חשוב שתסמן וי באותו חלון ותאשר.
פורסם 2007 במרץ 2718 שנים מחבר אני בסך הכל רוצה שמתי שהוינדוס עולה שלא יעלו איתו התוכנות כי אמרו לי זה לוקח כוח מהמחשב אפילו אם אני אחרי זה יוצא מהם. יש לי וינדוס XP64 אין שם בהתחל הפעלה לרשום שם. אז איך אני נכנס ? מישהו לפני כמה ימים נכנס לי אבל לא זוכר איך הוא עשה.
פורסם 2007 במרץ 2718 שנים אם אתה יוצא מהם זה לא לוקח כבר מהזיכרון..ותעשה מה שכתוב אצלי בהודעה(מעל ההודעה שלך)..מה הבעיה?
פורסם 2007 במרץ 2718 שנים אני בסך הכל רוצה שמתי שהוינדוס עולה שלא יעלו איתו התוכנות כי אמרו לי זה לוקח כוח מהמחשב אפילו אם אני אחרי זה יוצא מהם. יש לי וינדוס XP64 אין שם בהתחל הפעלה לרשום שם. אז איך אני נכנס ? מישהו לפני כמה ימים נכנס לי אבל לא זוכר איך הוא עשה.יש תכתוב ב הפעלה את זה MSCONFIG ו אחר כך יביא לך מה להפעיל איך ומה ...
פורסם 2007 במרץ 2718 שנים מחבר אבל שעולה המחשב אין לי שום הודעה . ואחי אין הפעלה בדקתי. אתם לאאיודעים איך להכנס בדרך אחרת? חבל ששכחתי איך התכנאי עשההאת זה תוך שניה.
פורסם 2007 במרץ 2718 שנים אין לך הפעלה בתפריט התחל ???...ואין דרך פלאים ככה ש"הטכנאי" גם עשה ככה זה בטוח...
פורסם 2007 במרץ 2718 שנים אבל שעולה המחשב אין לי שום הודעה . ואחי אין הפעלה בדקתי. אתם לאאיודעים איך להכנס בדרך אחרת? חבל ששכחתי איך התכנאי עשההאת זה תוך שניה.קדום כל אתה צריך לעשותץ התחל> הפעלה/run > ואז msconfig > איתחול ולהוריד וי ממה שאתה לא צריךורק אחרי זה שאתה מפעיל את המחשב מחדש בא לך החלון הזה ואז אתה מסמן וי ואישור ושלום על ישראל..איך אין לך "הפעלה"??..תן תצלום מסך!!
פורסם 2007 במרץ 2718 שנים בא נלך צעד צעד...התחל>הפעלה>תירשום msconfig >תלחץ על אישור>תלך לחוצץ האחרון בשם איתחול ותסיר את מה שאתה לא מעוניין בו.אם אתה לא מוצא את "הפעלה" תלחץ על לחץ של ווינדווס ובו זמנית על מקש R.
פורסם 2007 במרץ 2718 שנים אם אתה לא מוצא את "הפעלה" תלחץ על לחץ של ווינדווס ובו זמנית על מקש R.או שתלחץ לחיצה ימנית של הסמל של ההתחל > מאפיינים >תשנה לתפריט התחלה קלאסי..
פורסם 2007 במרץ 2718 שנים או שתלחץ לחיצה ימנית של הסמל של ההתחל > מאפיינים >תשנה לתפריט התחלה קלאסי.. או שממנהל משימות תלחץ על קובץ, ואז משימה חדשה. או שתלך ל-C:\WINDOWS\PCHealth\HelpCtr\Binaries ותפעיל אותו ידנית... מה הקטע?
פורסם 2007 במרץ 2718 שנים או שממנהל משימות תלחץ על קובץ, ואז משימה חדשה. או שתלך ל-C:\WINDOWS\PCHealth\HelpCtr\Binaries ותפעיל אותו ידנית... מה הקטע? וואו סה"כ נתתי לו עוד אופציה..ככה לומדים..מה הלחץ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.