עבור לתוכן

תמיד שאני מדליק את המחשב אז מתי שעולה הוינדוס אז עולים איתו הרבה תוכנות כמו

Featured Replies

פורסם

איסיקיו אמיול וכו.. איך אני מבטל את זה שהם לא יעלו כל פעם שעולה הוינדוס?

תודה :hat:

פורסם

או שתשנה את זה מההגדרות של התוכנה... או שפשוט תכנס להתחל>הפעלה>לרשום msconfig‏>‏ לשונית איתחול ושם תוריד את הוי מהתוכנות שאתה לא מעוניין שיעלו...

פורסם

יש תוכנות פשוטות שמסדרות את העניין תבדוק באתר ללה

פורסם

או שתשנה את זה מההגדרות של התוכנה... או שפשוט תכנס להתחל>הפעלה>לרשום msconfig‏>‏ לשונית איתחול ושם תוריד את הוי מהתוכנות שאתה לא מעוניין שיעלו...

ושאתה מפעיל את המחשב מחדש יבוא לך חלון כזה שאומר אם אתה רוצה להפעיל את התוכנות בלה בלה בלה משהו כזה..

חשוב שתסמן וי באותו חלון ותאשר.

פורסם
  • מחבר

אני בסך הכל רוצה שמתי שהוינדוס עולה שלא יעלו איתו התוכנות כי אמרו לי זה לוקח כוח מהמחשב אפילו אם אני אחרי זה יוצא מהם. יש לי וינדוס XP64 אין שם בהתחל הפעלה לרשום שם. אז איך אני נכנס ? מישהו לפני כמה ימים נכנס לי אבל לא זוכר איך הוא עשה.

פורסם

אם אתה יוצא מהם זה לא לוקח כבר מהזיכרון..

ותעשה מה שכתוב אצלי בהודעה(מעל ההודעה שלך)..מה הבעיה?

פורסם

אני בסך הכל רוצה שמתי שהוינדוס עולה שלא יעלו איתו התוכנות כי אמרו לי זה לוקח כוח מהמחשב אפילו אם אני אחרי זה יוצא מהם. יש לי וינדוס XP64 אין שם בהתחל הפעלה לרשום שם. אז איך אני נכנס ? מישהו לפני כמה ימים נכנס לי אבל לא זוכר איך הוא עשה.

יש תכתוב ב הפעלה את זה MSCONFIG ו אחר כך יביא לך מה להפעיל איך ומה ...

פורסם
  • מחבר

אבל שעולה המחשב אין לי שום הודעה . ואחי אין הפעלה בדקתי. אתם לאאיודעים איך להכנס בדרך אחרת? חבל ששכחתי איך התכנאי עשההאת זה תוך שניה.

פורסם

אין לך הפעלה בתפריט התחל ???...ואין דרך פלאים ככה ש"הטכנאי" גם עשה ככה זה בטוח...

פורסם

אבל שעולה המחשב אין לי שום הודעה . ואחי אין הפעלה בדקתי. אתם לאאיודעים איך להכנס בדרך אחרת? חבל ששכחתי איך התכנאי עשההאת זה תוך שניה.

קדום כל אתה צריך לעשותץ התחל> הפעלה/run > ואז msconfig > איתחול ולהוריד וי ממה שאתה לא צריך

ורק אחרי זה שאתה מפעיל את המחשב מחדש בא לך החלון הזה ואז אתה מסמן וי ואישור ושלום על ישראל..

איך אין לך "הפעלה"??..תן תצלום מסך!!

פורסם
  • מחבר

הנה תמונה

[attachment deleted by admin]

פורסם

בא נלך צעד צעד...

התחל>הפעלה>תירשום msconfig >תלחץ על אישור>תלך לחוצץ האחרון בשם איתחול ותסיר את מה שאתה לא מעוניין בו.

אם אתה לא מוצא את "הפעלה" תלחץ על לחץ של ווינדווס ובו זמנית על מקש R.

פורסם

אם אתה לא מוצא את "הפעלה" תלחץ על לחץ של ווינדווס ובו זמנית על מקש R.

או שתלחץ לחיצה ימנית של הסמל של ההתחל > מאפיינים >תשנה לתפריט התחלה קלאסי..

פורסם

או שתלחץ לחיצה ימנית של הסמל של ההתחל > מאפיינים >תשנה לתפריט התחלה קלאסי..

או שממנהל משימות תלחץ על קובץ, ואז משימה חדשה.

או שתלך ל-C:\WINDOWS\PCHealth\HelpCtr\Binaries ותפעיל אותו ידנית...

מה הקטע?

:nixweiss:

פורסם

או שממנהל משימות תלחץ על קובץ, ואז משימה חדשה.

או שתלך ל-C:\WINDOWS\PCHealth\HelpCtr\Binaries ותפעיל אותו ידנית...

מה הקטע?

:nixweiss:

וואו סה"כ נתתי לו עוד אופציה..ככה לומדים..מה הלחץ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים