פורסם 2007 במרץ 2618 שנים מחבר הטורנטים שלי טובים...אבל האזרואוס לא עובר את 10-15 ק"ב ויש לי 2.5 מגה..
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים בעיקרון התוכנות הכי טובות היום הן מיוטורנט ו אזורוס לכל אחת היתרון שלה למיוטורנט יש את יתרון הקלילות ( היא לא טוחנת זיכרון של מחשב ולא טוחנת מעבד ) והיא נחשבת מהירה במיוחד לאזורס יש את יתרון הקונפיגרציה י לה מלא פלאגנים וקל מאוד לקנפג אותה בהתאם לצרכים שלך אבל היא כבדה !! וטוחנתזירון בגלל הג'אווה
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים מחבר האזראוס לא תוקעת לי את המחשב או משהו כזה אבל היא פשוט מתה בהורדה..לא זזה..תנו המלצות לתוכנות אבל באנגלית..
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים Bitcomet מאוד בעייתית עם אתרים טורנט סגורים, רובם אפילו נותנים לה באן בגלל זהיא מזייפת את הנתונים
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים utorrent עושה לי מסכים כחולים כשאני רוצה לשחק תוך כדי הורדה. ניסיתי את המוריד טורנט המובנה שיש בגרסה החדשה של flashget והוא ממש טוב. קליל, מהיר, עושה את העבודה, ולא עושה לי מסכים כחולים טגב הגרסה הזאתי חינמית...
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים מחבר הורדתי את הutorrent והיא גם כן לא זזה...שמתי טורנט שיורד אצל דוד שלי על 250 יציב ואצלי הוא לא עובר את ה3 ק"ב...מה יכולה להיות הבעיה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.