פורסם 2003 בינואר 1022 שנים ל XP אין דבר כזה דיסקט הפעלה לדוס...אתה צריך ליצור דיסקט הפעלה של 98 (בד"כ הוא הנפוץ)...כנס ל:http://www.bootdisk.comומשם תיצור איזה שאתה רוצה/צריך....
פורסם 2003 בינואר 1022 שנים או יותר פשוט, לבצע BOOT עם תקליטור התקנה של חלונות 98 או מילניום (כמו עם דיסקט, רק יש לבחור בביוס שהסידירום יהיה הראשון ברצף האתחול, וכמובן, שהדיסק יהיה מצוי בכונן הסידירום)יעלה לך תפריט, ומשם כבר תסתדר אני מאמין...
פורסם 2003 בינואר 1022 שנים אבל למה זה מופיע לי באדום אבל... yaBB 'רמד. נקודה חשובה אירה, במידה ויש לך תקליטור של מע' ההפעלה חלונות 98/מילניום.
פורסם 2003 בינואר 1022 שנים לי המחשב מתעלם מהBOOT DISC בווינדואז XP. רק במצב של אחרי פירמוט הוא מודה שיש סידירום אבל עדיין לא מוכן לקבל אותו. לכן אני תמיד הולך לGHOST של 98 ומתקין עליו XP. מה גם שאני צריך לבחור את C ככונן לא הברירת מחדל שלו אני גם לא יכול לפרמט אותוגררר......
פורסם 2003 בינואר 1122 שנים מחבר אני צריך את ה BOOTכדי לעדכן את הביוס של המחשב...ככה שאני לא נראה יכול להפעיל עם הדיסק של 98 כי אני צריך את הקבצים של העידכון באותו הדיסק.
פורסם 2003 בינואר 1122 שנים מה זה משנה, שים את קבצי העדכון בסתם ספרייה, נקרא לה לשם הצורך "BIOS" בכונן C.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.