עבור לתוכן

עזרה בזיהוי סרט

Featured Replies

פורסם

יש סרט אחד על איזה ילד ממנצ'סטר שהוא בקבוצת כדורגל והוא אפס ואז הוא מקבל נעליים מיוחדות ונהיה תותח משהו כזה מישהו יודע על איזה סרט אני מדבר?

פורסם
  • מחבר

כן! תודה :xyxthumbs:

פורסם

גם אני מחפש איזשהו סרט....

זה סרט עם 4 (נראה לי) חברים מסטולים, אחד מהם מגיע לכלא והשאר מחפשים דרך לשלם עליו ולהוציא אותו מהכלא. אחד מהם מנקה במעבדה שבה שומרים במחסן מריחואנה (או משהו), הם גונבים כמה קילו ומוכרים את זה בשביל להשיג כסף.

סרט קומדיה...

פורסם

Mr. NiceGuy אולי?

סרט חזק!

אגב יש פה משתמש בשם הזה...

התבלבלתי זה כנראה לא השם... עשיתי חיפוש וזה איזה סרט עם ג'קי צ'אן בכלל...

אבל אני יודע לאיזה סרט אתה מתכוון!

פורסם

אני מחפש אותו כבר הרבה זמן... חבר לי אמר שזה משהו עם Mr. אבל לא זוכר מה ההמשך :bash:

עוד סרטים בסגנון שאני ממליץ עליהם זה Friday ו- next Friday. סרטים קורעים...

פורסם

half baked... בעברית - "חברים בכל מחיר" :)

http://www.imdb.com/title/tt0120693/

סוג של סרט קאלט לסטלנים...

mr. nice guy היה השם שתחתיו הם "שיווקו" את הסופר-גראס שלהם, ולא שם הסרט...

מומלץ לראות במצב צבירה שאינו טבעי :)

:hat:

מקווה שעזרתי..

Brian: Get some sour cream and onion chips with some dip, man, some beef jerky, some peanut butter. Get some Häagen-Dazs ice cream bars, a whole lot, make sure chocolate, gotta have chocolate, man. Some popcorn, red popcorn, graham crackers, graham crackers with marshmallows, the little marshmallows and little chocolate bars and we can make s'mores, man. Also, celery, grape jelly, Cap'n Crunch with the little Crunch berries, pizzas. We need two big pizzas, man, everything on 'em, with water, whole lotta water, and Funyons.

Kenny: That's it?

Thurgood Jenkins: Yeah, get me a box of condoms, and, what was that thing we used to eat back in the day? What was it... oh yeah, pussy.

Kenny: You got it.

Kenny: I didn't know that horse was a diabetic!

פורסם

זה זה :yelclap: :yelclap: תודה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים