פורסם 2003 בינואר 1022 שנים יש לי מסך iiyama 454 ועל החומר ניקוי רשום:אזהרה !!! אינו מתאים לשימוש מסכים עם ציפוי כרוםבמסך שלי יש דבר כזה?באיזה מסכים יש ציפוי כרום חדשים או ישנים?
פורסם 2003 בינואר 1022 שנים בכל מסך בעל תקן T.C.O 1992-1999 יש את "ציפוי הכרום" הזה.אם תנקה אותו באמצעות החומר הזה, סביר מאוד להניח שתגרום ל"מריחת" הציפוי ותגרום לכתמים מכוערים שלא יהיו ניתנים להסרה.האחריות לא תקבל את זה.
פורסם 2003 בינואר 1022 שנים מחבר אז איזה חומר אני צריך?אתה מכיר שם של חומר מסויים שיאפשר לי לנקות את המסך הזה?מקום שאפשר לקנות?
פורסם 2003 בינואר 1022 שנים לי יש ספריי שקיבלתי עם המסך 17" שלי של סוני (עכשיו כבר עברתי למסך אחר, אז קיבלתי את הספריי לפני 4-5 שנים ככה) שמתאים גם לשכבות הגנה וכל אלה. משהו איכותי, אבל לא ראיתי משהו כמו זה אי פעם בחנות :-\
פורסם 2003 בינואר 1122 שנים למה יש צורך בחומר ניקוי?לא מורחים שוקולד וקטשופ על המסך.מקסימום יש עליו רוק (מאפצ'י ;D) ואבק לרוב.מספיק טישו רך עם מים...1. קח טישו עדין ותרטיב אותו *מעט* במים2. נקה קלות את המסך3. קח עוד טישו ותנגב בכיוון אחיד, אח"כ תעבור בקצוות
פורסם 2003 בינואר 1122 שנים לא לנקות עם חומרים !!מטלית יבשה או קצת רטובה.החומרים פשוט מסירים את הציפוי שאמור להגן מפני קרינה.
פורסם 2003 בינואר 1122 שנים מחבר אני מנקה את המסך עם ספריי ניקוי של חלונות ולא קרה למסך כלום כבר שנה.מה אתם אומרים זה טוב?או כמו שאמר מישהו פה קודם זה מוריד את הציפוי נגד קרינה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.