פורסם 2007 במרץ 2518 שנים קניתי מסך LCD של סמסונג - 931Cויש מיקרים שפריימים מתחלפים - אבל במיקרים ממש ספציפיים שבהם איזה חלק במסך הופך לזמן ממש ממש קצר לצבעי הקשתלמשל הפאנל של הציוד במשחק אובליביאון, הטאבים שבפיירפוקס, השמיים במשחק באטלפילד 2142למישהו יש מושג למה זה?יכול להיות שזה כתוצאה מהדרייבר של הכ"מ שדרך אגב הוא לא שיחרור רישמי שלי נוידיה - הורדתי אותו מ GURU3Dבבקשה עזרו לי - החשש הכי גדול שלי שזה המסךתודה
פורסם 2007 במרץ 2518 שנים אם יש לך מסך אחר בבית תבדוק אותו, תסתכל אם עדיין זה עושה... את ההמשך אתה יודע כבר
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים הדבר גם קורה בלי קשר לדרייבר,אלא למשל להיתחממות של הכרטיס לי זה קרה...העיניין הוא שרשמת טבים של פיירפוקס - מה זה קורה לאחר שלמשל יצאת מהמשחק אובליביאון או שאיך שאתה מפעיל המערכת פותח פיירפוקס זה קורה?
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים מחבר הדבר גם קורה בלי קשר לדרייבר,אלא למשל להיתחממות של הכרטיס לי זה קרה...העיניין הוא שרשמת טבים של פיירפוקס - מה זה קורה לאחר שלמשל יצאת מהמשחק אובליביאון או שאיך שאתה מפעיל המערכת פותח פיירפוקס זה קורה?לא נראה לי שזה הסיבה - למה הכרטיס לא כל כך חם - במנוחה הוא 38 מעלות והכי הרבה בזמן משחק הוא הגיע ל 48 - וזה תמיד בצבע הירוק
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים לא שמתי לבושלא נדבר על עיוורים אתה חצי עיוור לא רואה למטר אז שתוקתנסה להתקין דריוור עדכני
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים לא שמתי לבושלא נדבר על עיוורים אתה חצי עיוור לא רואה למטר אז שתוקתנסה להתקין דריוור עדכני0.75 רואים טוב למטר ממש כמו 6/6 כמעט ואין הבדל אז אל תדבר שטויות
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים זה לא הפורום המתאים לדון על זה, שמור על כללי הפורום!אם אתה רוצה לפנות אליי דבר איתי ב-MSN
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים מחבר שכחתי לציין שכן היתקנתי דרייבר עדכני ועדיין יש את הבעיהאולי הדרייבר של המסך עצמו לא עדכני - אני משתמש בחיבור הדיגיטלי - דברר שלא עשיתי כשהיה לי מסך CRT
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים שכחתי לציין שכן היתקנתי דרייבר עדכני ועדיין יש את הבעיהאולי הדרייבר של המסך עצמו לא עדכני - אני משתמש בחיבור הדיגיטלי - דברר שלא עשיתי כשהיה לי מסך CRTתנסה... מקסימום תנסה מסך אחר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.