פורסם 2007 במרץ 2518 שנים אני בנתיים מנסה לארגן תקציב למסך, ככה שאני מנסה לקבל עליו כמה שיותר מידע.בחנות אני יכול לבקש לחבר קודם את המסך למחשב לפני הרכישה, זה דבר מקובל?
פורסם 2007 במרץ 2518 שנים לא ממש, אבל יש פה מספר חנויות שהבנתי מוכנות להתחייב (כמו IPCQ ו/או LCDTV), אני מניח שאולי יש גם חנויות שמוכנות לספר על סמך לקוחות קודמים שקנו.
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים ואיזה אינטרס יש לחנות להתנות הסכם כזה (ד"א מרבית החנויות לא מוכנות), במיוחד כי היא בעצמה לא יודעת והיא מקבלת את זה מהיבואן (שגם הוא לא יודע).ונגיד והיא קיבלה משלוח שהוא מהשני, אז פתחת, ראית שאתה לא רוצה והם נדפקו פעמיים ? מצחיק.בכל מקרה, אין קשר בין REV לפאנל, וצריך להדליק כדי לראות.דווקא הבנתי שrevision 4 הוא ISPS ... אבל במידה ואני פותח את המסך, מה צריך להיות כתוב? הרי הם בטח שינו את זה ב revision 4 שוב.
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים ה REV 4 בארץ לפחות הוא S-IPS עד כה, בכל מקרה, הרישום של הפאנל זהה (מכיוון שהשינוי ב REV הוא לרוב רק בחומרה ולא בפאנל?)
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים חשבתי שזה שונה מ revision 2 ל 3.בכל מקרה, שם אחד בטוח נשאר : RT803 משהו כזה, זה SIPSאתם אולי זוכרים מה השם השני ל SIPS?אני ממש עוד שלושה ימים קונה את המסך!!
פורסם 2007 במרץ 2718 שנים אני לא צריך לעשות חיפוש, כבר חקרתי מספיק ועשיתי בעבר חיפושים פה.רק שאלתי אם הם שינו את הקודים, זה הכל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.