פורסם 2007 במרץ 2518 שנים אני צריך לדעת את המשחק שצורך הכי הרבה כוח, ושיהיה לו צורך בחומרה הכי חדשנית שיכול, שינצל הכי הרבה את המעבד וכדומה. בקיצור, שיהיה המשחק הכי כבד שיצא איי פעם, אבקש שתכתבו רק את המשחקים שיצאו לשוק או בחו"ל או בארץ (זה לא משנה), וששם המשחק יכתב באנגלית. תודה למי שעוזר!!!
פורסם 2007 במרץ 2518 שנים מחבר RAINBOW SIX VEGAS נכון להיום צודק, Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas (השם המלא) באמת הכי כבד היום, אפילו בדרישות מינימליות צריך 3GHZ ו1GB RAM, מנוסף, הוא יצא רק לשני גירסאות, PS3 וPC. אם מישהו מערער על משחק זה, וחושב שמצא אחד יותר חזק, שיכתוב פה.
פורסם 2007 במרץ 2518 שנים oblivion ו STALKERלמרות שהדרישות של סטוקר יותר חזקות ממה שצריך למשחק עם מנוע יותר סלחני באותה איכות
פורסם 2007 במרץ 2518 שנים מחבר oblivion ו STALKERלמרות שהדרישות של סטוקר יותר חזקות ממה שצריך למשחק עם מנוע יותר סלחני באותה איכותבדקתי את שני המשחקים, אך אפשר לשחק אותם במחשב שלי (מחשב גרוע) בדרישות המינימום,למרות זאת Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas צורך 3 גיגה הרץ בדרישות המינימום, לכן לדעתי הוא המשחק הכבד ביותר (למרות שהוא צורך כרטיס מסך לא חזק במיוחד)
פורסם 2007 במרץ 2518 שנים אם אתה רוצה עכשיו למצוא משחקים לפי צריכת מעבד תוריד SUPREME COMMANDER..אני מבטיח לך שהמחשב שלך יתקפל בפיצוץ הראשון
פורסם 2007 במרץ 2518 שנים חברה מה אם BF2?לא שיחקתי בו כי אני לא אוהב את זהאבל שמעתי שגם למחשבים עם 1GB הוא גורם לקרטעושעם 2GB ממש מרגילים הבדל גדול
פורסם 2007 במרץ 2518 שנים STALKER.. מעבד מומלץ E6400 ו2GB ראם!@#!מה???איך יכול להיותאז המחשב שיש לי בחתימה לא עומד בדרישות?
פורסם 2007 במרץ 2518 שנים מה??? !@#$%^^&&)!@$#@^%$%&%)$%^#@$% זה FX55 קצת כבוד!! לא סתם אבל באמת שהוא לא עומד במומלצות? לא הגיוני מעבד של 1000 דולר בזמנו (אני השגתי אותו בהרבה פחות אבל זה לא הנקודה)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.