פורסם 2007 במרץ 2518 שנים מרחק הישיבה שלי מול המסך הוא כ-40 ס"מ ...האם 20.1 אינץ' של דל זה גדול מידי ?אני יודע שבטלויזיה רגילה צריך לשבת מרחק מסוים ממנה כדי לראות בצורה אופטימלית..האם כך גם לגבי LCD?
פורסם 2007 במרץ 2518 שנים אני יושב בערך במרחק זהה ממסך 19 ורואה בסדר גמור, לדעתי גם לך לא אמורה להיות בעיה.ההבדל בין מסכי מחשב לטלוויזיות הוא שבד"כ מס' הפיקסלים בטלוויזיות הוא קטן הרבה יותר ולכןישיבה קרובה, עלולה לגרום לאיכות התמונה להיראות גרועה. גם בטלוויזיות LCD עם מספר פיקסלים מספק, כל פיקסל בד"כ הרבה יותר גדול מבמסך מחשב ממוצע, לכן ישיבה קרובה עלולה לגרום לאיכותהתמונה להיראות לא טוב.
פורסם 2007 במרץ 2518 שנים מה עם המסך 2407 של DELL?יפריע לשבת אליו קרוב מדי?(נניח 30 ס"מ).כיוון שגודל הנקודה שלו הוא די קטן, כלומר 0.27,לא צריכה להיות בעיה, נכון?
פורסם 2007 במרץ 2518 שנים הי,השאלה גם מה הצרכים,מה השימוש שאתה עושה בו רוב הזמןלסרטים ומשחקים סבירלתכנות לא הייתי לוקח מסך בגודל הזה
פורסם 2007 במרץ 2518 שנים לא תיכנות, אבל כן עבודה מול טקסטים, בעיקר קריאה של חומר לימודי רב מהאינטרנט, על רקע לבן. בנוסף, אני רוצה טלביזיה עם מסך יחסית גדול, כי זה פשוט כיף אז החלטתי לקנות את ה 2407WFP.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.