פורסם 2007 במרץ 2418 שנים מה צריך להביא?משהוא שאני הכנתי או משהוא ישן?אם מוכן,תנו לי רעיונות אולי אני יבנה משהוא עד אז...
פורסם 2007 במרץ 2418 שנים מה צריך להביא? משהוא שאני הכנתי או משהוא ישן? אם מוכן, תנו לי רעיונות אולי אני יבנה משהוא עד אז... bring something cool
פורסם 2007 במרץ 2518 שנים יהיו שם גם בנות? ???אולי כבר רשמו משהו על זה אבל אני מתעצל לקרוא את כל 9 העמודים הקודמים...
פורסם 2007 במרץ 2518 שנים יהיו שם גם בנות? ???אולי כבר רשמו משהו על זה אבל אני מתעצל לקרוא את כל 9 העמודים הקודמים...אני מניח שכן,לפי התמונות של המפגשים הקודמים היו...
פורסם 2007 במרץ 2518 שנים אני מניח שכן,לפי התמונות של המפגשים הקודמים היו...בוא אני ינסח את השאלה שלי שוב, יהיו שם בנות איכותיות?
פורסם 2007 במרץ 2518 שנים אז לפי מה שאתם אומרים לא כדי לי לבוא אם אני רוצה לפגוש גם כמה בנות איכותיות על הדרך?
פורסם 2007 במרץ 2518 שנים אני סתם יבוא בישביל להידחף...וסתם לתמוך וגם טוב...אני חדש בת"א והלילות שלי מלאים אבל בשעות הצהריים אני לא עושה כלום ווואלה לראות איך אנשים מתעללים במחשבים שלהם נישמע כמו רעיון טוב...ו...הרבה זמן לא שיחקתי כדורגל....מה אתם אומרים על כדורסל עם הזיכרונות והוקי עם איזה מעבד עתיק?!...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.