עבור לתוכן

איזה צ'יפסט עדיף?: VIA K8T890 או nForce430

Featured Replies

פורסם

עד כמה שזה קשה ללחוץ על Next שוב ושוב (ללא הפסקה, מאוד מתיש), הצלחתי להתקין דרייברים של VIA (חשבתי שהבעיה היא באתר, לא?)

נ.ב. אם הייתי חושב שיש איזשהו שמץ של נכונות בטענות שלך, ושאתה לא סתם מנסה לבחוש בקלחת, כנראה שהייתי בא בגישה אחרת.

• תגובות 49
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ההתקנות של VIA מאוד פשוטות (NEXT NEXT NEXT לפעמים יש AGREE...)

והבעיות בלוח שלי (ASROCK DUAL VSTA) זה שיש לו PCIEX4 ושקשה למצוא כמה אפשרויות בביוס שקשורות לOC..

חוץ מזה הכל בסדר

פורסם

התקנות פשוטות?מתי פעם אחרונה התקנת משהו של VIA?

NEXT NEXT?בשביל למצוא ולהתקין אתה צריך להיות מתקין מעל הממוצע,וציינתי את זה בהתחלה.

מתי ראית עידכונים שיורדים ב-ZIP?ויש לך מושג מה עושים עם הקובץ?(שוב,לאדם מהישוב שרוצה לעדכן דרייבר).

ולאחר פתיחת הקובץ מה עושים?מתקינים רגיל?כי לפי התשובה שלך אדע אם הורדת והתקנת עידכונים מ-VIA עם ZIP.

רמז..זה לא כמו התקנה מקובץ EXE..

עריכה:ואחרי הכל,עדין משווים אותם ל-NVIDIA ???

פורסם

אוי לא! זה ZIP!!!111זומגפסיכו

מה נעשה?

תקראו לטכנאי!

פורסם

התקנות פשוטות?מתי פעם אחרונה התקנת משהו של VIA?

NEXT NEXT?בשביל למצוא ולהתקין אתה צריך להיות מתקין מעל הממוצע,וציינתי את זה בהתחלה.

מתי ראית עידכונים שיורדים ב-ZIP?ויש לך מושג מה עושים עם הקובץ?(שוב,לאדם מהישוב שרוצה לעדכן דרייבר).

ולאחר פתיחת הקובץ מה עושים?מתקינים רגיל?כי לפי התשובה שלך אדע אם הורדת והתקנת עידכונים מ-VIA עם ZIP.

רמז..זה לא כמו התקנה מקובץ EXE..

עריכה:ואחרי הכל,עדין משווים אותם ל-NVIDIA ???

אני מצטער לאכזב אותך אבל הורדת מנהלי התקן מהאתר של Viaarena זה קלי קלות אלא אם יש לך בעיות.

בנוסף, האדם ה'ממוצע' לא מוריד דרייברים, לא מתעסק בזה ולא מודע לכך. אם האדם שכן מעוניין להוריד דרייברים (אחוזים בודדים, לא הרוב) בשביל לעדכן את המערכת, אבוי לו אם הוא לא יודע מה זה ZIP !!! אם הוא לא יודע מה זה, שלא ירחיק וינסה לעדכן דרייברים בכלל!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים