עבור לתוכן

איזה צ'יפסט עדיף?: VIA K8T890 או nForce430

Featured Replies

פורסם

מנסיון שלי עם VIA הם די חרא |:

אבל יכול להיות שזה בגלל שהלוח של MSI, אם כי הוא אומר להיות בסדר, באופן עקרוני...

אישית, אם צריך לבחור בין צ'יפ של אינטל VIA וNVIDIA, אני תמיד אלך על NVIDIA, אבל זו דעתי (ואין קשר בין זה ללהיות פאנבוי של מישהו, פשוט מנסיון שלי ושל אחרים ודברים שאני יודע הם עדיפים ברוב המקרים)

• תגובות 49
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איזה לוח יש לך? באיזה בעיות נתקלת?

פורסם

מנסיון שלי עם VIA הם די חרא |:

אבל יכול להיות שזה בגלל שהלוח של MSI, אם כי הוא אומר להיות בסדר, באופן עקרוני...

אישית, אם צריך לבחור בין צ'יפ של אינטל VIA וNVIDIA, אני תמיד אלך על NVIDIA, אבל זו דעתי (ואין קשר בין זה ללהיות פאנבוי של מישהו, פשוט מנסיון שלי ושל אחרים ודברים שאני יודע הם עדיפים ברוב המקרים)

מעבדי AMD נוידיה או ULI.

פורסם

איזה לוח יש לך? באיזה בעיות נתקלת?

MSI PT880 NEO

הייתי צעיר ותמים וקניתי מאייבורי :'(

בעיות?

המחשב נתקע לאיזה 5 שניות כל כמה זמן במשחקים (וכן, אני בטוח במאת האחוזים שזו בעיית לוח אם), ובאופן כללי חרא ביצועים למפרט...

וזה בלי להזכיר את האי-יכולת של הלוח הזה בOC....

מזל שהזמנתי מחשב חדש וסוס שיגיע בקרוב :ם

פורסם

נשמע שפשוט לא היה לך מספיק זכרון. התקיעות נבעו מהטעינות שהמחשב נאלץ לעשות כל הזמן.

פורסם

מישהו יודע מה קורה עם SIS ?

פשטו רגל ?

פורסם
http://www.legionhardware.com/document.php?id=577

הביקורת הנ"ל מאד משבחת את ערכת השבבים הזו, ובאופן מדהים היא מוציאה ציונים טובים למרות שהיא לא תומכת בערוץ זיכרון כפול (בעיות נוספות הם שימוש ב SATA I, זיכרון עד 533MHz, כרטיס רשת של 10/100, כרטיס קול מיושן).

זה אמור היה להיות ציטוט,ומשום מה לא יצא.. :cool2:

ביקורת אחת? תקרא DISCUSSION בפורומים על תופעות שונות ומשונות על בקרי VIA..ואני ממש LARGE בכמות.

מה קרה?פתאום אתם משבחים את VIA?פתאום קל להוריד דרייבר מ-VIA?למי שלא ניסה זאת משימה מאתגרת מוחית מעולה!אפילו אם הייתי ממציא איך לעשות אתר חרא,לא ידידותי,לא אינטר- אקטיבי לא הייתי מגיע לרמה של VIA.וזה עוד למי שמבין "קצת" איך להוריד ולהתקין דרייברים.למשתמש רגיל אין סיכוי להוריד דרייבר בצורה נכונה מהאתר.כל לוח מבוסס VIA "נהנה" מתקלות שונות ומשונות.למה AMD בחרו לשים את בקר ה-NF בלוחות ולא את VIA?או SIS נניח?

כמה לוחות עם מעבדי אינטל בסוקט 775 או מעבדי AMD מסוקט 754 אתם מכירים שהיצרנים "בחרו" לשים את VIA?

פורסם

נשמע שפשוט לא היה לך מספיק זכרון. התקיעות נבעו מהטעינות שהמחשב נאלץ לעשות כל הזמן.

במחשב הזה יש ג'יגה ראם (DDR)...

זה יותר ממספיק בשביל משחקים משנת 2000 שנתקעים בו :|

אין לי ספק שזה לוח אם...

פורסם

ביקורת אחת? תקרא DISCUSSION בפורומים על תופעות שונות ומשונות על בקרי VIA..ואני ממש LARGE בכמות.

מה קרה?פתאום אתם משבחים את VIA?פתאום קל להוריד דרייבר מ-VIA?למי שלא ניסה זאת משימה מאתגרת מוחית מעולה!אפילו אם הייתי ממציא איך לעשות אתר חרא,לא ידידותי,לא אינטר- אקטיבי לא הייתי מגיע לרמה של VIA.וזה עוד למי שמבין "קצת" איך להוריד ולהתקין דרייברים.למשתמש רגיל אין סיכוי להוריד דרייבר בצורה נכונה מהאתר.כל לוח מבוסס VIA "נהנה" מתקלות שונות ומשונות.למה AMD בחרו לשים את בקר ה-NF בלוחות ולא את VIA?או SIS נניח?

כמה לוחות עם מעבדי אינטל בסוקט 775 או מעבדי AMD מסוקט 754 אתם מכירים שהיצרנים "בחרו" לשים את VIA?

הזוי לחלוטין

AMD לא בחרו בשום דבר, הם נתנו רשיון ל-Via, SIS, ATI ו-nVidia לייצר צ'יפסטים

יותר מזה, תראה כמה מחשבים נמכרים עם צ'יפסטים של VIA (כאן פחות, בחנויות שכונתיות זה בכמויות)

נכון - אלה חרא של לוחות, אבל בגלל היצרנית של הלוח לא בגלל הצ'יפסט

פורסם

אתה יודע מה?בוא נלך הפוך.

תן לי לוחות לאינטל ו-AMD טובים(!!) עם בקרי של VIA או SIS..

אני אסתפק בשני לוחות מכל יצרן בשביל לאכול את הכובע..

פורסם

Gigabyte K8T890-9 , Asus P4S800-D

פורסם
:lol: טוב שלא הבאת לוח בסוקט 423.. :lol:
פורסם

זכור לי, או שאני טועה, שלVIA היו, אני לא יודע אם יש, כי מפחד לגעת בהם, אי-תאימות חומרה עצבניות, לא ?

עוד כשהADSL היה האינטרנט המהיר היחיד בארץ, ובזק דחפה לכולם את ה ALE-70 , מין מודם ADSL USB שכזה, בשביל לוחות עם צ'יפסט VIA היה להם אפילו דרייבר נפרד, כי המודם פשוט סירב לעבוד עם הלוח !

חברים, אני לא יודע מי מהם יותר טוב, אני נשאר עם NVIDIA שלי, וכשיצא ה K8L , נעבור ל AMD-ATI , אם יהיה להם מה להציע בתחום.

פורסם

פתאום קל להוריד דרייבר מ-VIA?למי שלא ניסה זאת משימה מאתגרת מוחית מעולה!אפילו אם הייתי ממציא איך לעשות אתר חרא,לא ידידותי,לא אינטר- אקטיבי לא הייתי מגיע לרמה של VIA.וזה עוד למי שמבין "קצת" איך להוריד ולהתקין דרייברים.למשתמש רגיל אין סיכוי להוריד דרייבר בצורה נכונה מהאתר.

אתה מוכן לספר לי למה זה כל כך מסובך?

הולכים לאתר של VIA

http://www.via.com.tw (במקרה שלא הצלחת למצוא אותו)

מתחת ל-Support לוחצים על Drivers at VIA Arena

http://www.viaarena.com/default.aspx?PageID=2 (אם ממש היה קשה למצוא)

בוחרים מערכת הפעלה

בוחרים לאיזה רכיב אתר צריך דרייבר

לפעמים קורה שחס וחלילה יש יותר מהורדה אחת בגלל של-VIA יש יותר מצ'יפסט אחד. מתגברים על הקשיים וקוראים בתיאור של הדרייבר לאיזה רכיבים הוא מתאים, ומורידים.

קשה מדי בשבילך?

אתה יודע מה?בוא נלך הפוך.

תן לי לוחות לאינטל ו-AMD טובים(!!) עם בקרי של VIA או SIS..

אני אסתפק בשני לוחות מכל יצרן בשביל לאכול את הכובע..

יש את כל סדרת ה-Asrock 775Dual, ל-Abit היו ה-KV8/AV8

נכון שהמוצרים של VIA לא מאוד פופולריים, אבל זה לא אומר שהם גרועים (אני לא חושב שקשה למצוא דוגמאות למוצרים טובים שהם לא פופולריים)

פורסם

אתה מוכן לספר לי למה זה כל כך מסובך?

הולכים לאתר של VIA

http://www.via.com.tw (במקרה שלא הצלחת למצוא אותו)

מתחת ל-Support לוחצים על Drivers at VIA Arena

http://www.viaarena.com/default.aspx?PageID=2 (אם ממש היה קשה למצוא)

בוחרים מערכת הפעלה

בוחרים לאיזה רכיב אתר צריך דרייבר

לפעמים קורה שחס וחלילה יש יותר מהורדה אחת בגלל של-VIA יש יותר מצ'יפסט אחד. מתגברים על הקשיים וקוראים בתיאור של הדרייבר לאיזה רכיבים הוא מתאים, ומורידים.

קשה מדי בשבילך?

יש את כל סדרת ה-Asrock 775Dual, ל-Abit היו ה-KV8/AV8

נכון שהמוצרים של VIA לא מאוד פופולריים, אבל זה לא אומר שהם גרועים (אני לא חושב שקשה למצוא דוגמאות למוצרים טובים שהם לא פופולריים)

ואללה,אתה חכם יותר ממני ומעוד הרבה.

וניסית פעם להוריד דרייבר ולהתקין? או שגם פה השחצנות עולה לך לראש שוב?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים