עבור לתוכן

המחשב לא נפתח כל כך, ומזהה מעבד שונה.

Featured Replies

פורסם

הגרוטה נמצאת בפרופיל.

בכל מקרה, אני פותח את המחשב.. ואז רואים שהוא רק חושב.. שום דבר לא עובד כולל המקלדת.. ואז שהוא מפסיק לחשוב להרבה זמן, עדיין כלום לא עובד.

זה כבר שבוע ככה... מה שעשיתי בהתחלה זה לסגור ולפתוח אותו הרבה... וזה עבד. לאחר מיכן ראיתי שהוא לא מזהה את הצורב והכונן DVD.

בכל מקרה, כל פעם שסגרתי את המחשב הייתי צריך להתעסק ככה.. אז מה שעשיתי זה לנתק את הצורב ולחבר שוב.

עכשיו המחשב נפתח והכל, אבל זה אומר שהמעבד שלי עובד על 1150 MHZ וכותב הודעה "cpu is unworkable or has been changed, check soft menu"

עכשיו בביוס, הערכים 10 ו 115MHZ כתובים כזה באפור.. אבל הערכים הרגילים 2600+ ומכפלה הרגילה ושאר הדברים עדיין כתובים רגיל. שעושים exit and save זה שוב חושב הרבה ולא רואים כלום וצריך לכבות את המחשב. כרגע שיניתי את ה DEFAULT ל user control בדף של המעבד... ואז זה עבד.. אבל אני בטוח שאם אני אכבה את המחשב עכשיו שוב, אז שוב תהיה אותה בעיה.

פורסם

תנסה לעדכן את הביוס. תקרא באתר היצרן אם הבעיה ידועה.

פורסם
  • מחבר

למה לעדכן? הרי זה עבד יפה מאוד 3.5 שנים...

חוץ מיזה, שמעתי שזה מסוכן.

פורסם

כי הבעיה בזה, שהביוס לא שומר את ההגדרות נכונות.

זה לא מסוכן, אם אתה עושה זאת נכון. תנסה.

פורסם

אם הביוס לא שומר את ההגדרות וכל פעם מתאפס...

אולי זה סימן שצריך להחליף את הבטרייה?

פורסם

לא כתבת מפרט חומרה... בכל מקרה אני מסכים אם החברה: חייב לעשות clear ל-bios ואחר-כך לעדכן אותו (לא חובה באמת לעדכן... אבל אם כבר...). אם הוא עדיין לא שומר הגדרות אז ייתכן באמת שצריך להחליף סוללה - אבל נדמה לי מדבריך שהוא שומר הגדרות, רק לא אלה שאתה צריך. כשאתה עובר על התהליך, אני ממליץ לנתק מהלוח אם את הכל פרט ל-basics - כ. מסך, זכרון, מעבד, ובלי שום דבר אחר. זה בכל מקרה יקל על התהליך.

פורסם
  • מחבר
הגרוטה נמצאת בפרופיל.

בכל מקרה, יש איזה מדריך?

פורסם

אם תתן מפרט לוח מלא אפשר אולי לארגן link.

פורסם

נראה לי ששאלת המפתח פה היא מה עשית בפעם האחרונה שהמחשב עבד בצורה נורמלית

כי פתאום ככה זה לא אמור לקרות (אלא אם כן הבטריה באמת הלכה והוא לא שומר הגדרות)

פורסם

תנסה לנקות את גוף הקירור והמאוורר ותבדוק אם הוא פועל בצורה תקינה.

פורסם
  • מחבר

אם תתן מפרט לוח מלא אפשר אולי לארגן link.

-Abit NF7-S v2.0 (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio, LAN, IEEE-1394)

נראה לי ששאלת המפתח פה היא מה עשית בפעם האחרונה שהמחשב עבד בצורה נורמלית

כי פתאום ככה זה לא אמור לקרות (אלא אם כן הבטריה באמת הלכה והוא לא שומר הגדרות)

כלום, פתאום זה לא הראה את הכוננים שלי, הצורב DVD והכונן DVD, אז שכיביתי את המחשב, התחילה הבעיה.

תנסה לנקות את גוף הקירור והמאוורר ותבדוק אם הוא פועל בצורה תקינה.

אני אנסה היום שאני אגיע הביתה, אבל ששיחקתי עם הכוננים (ניתוק וחיבור), ראיתי שהמאוורר עובד יפה, והמחשב יחסית היה נקי.

פורסם

-Abit NF7-S v2.0 (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio, LAN, IEEE-1394)

כלום, פתאום זה לא הראה את הכוננים שלי, הצורב DVD והכונן DVD, אז שכיביתי את המחשב, התחילה הבעיה.

אני אנסה היום שאני אגיע הביתה, אבל ששיחקתי עם הכוננים (ניתוק וחיבור), ראיתי שהמאוורר עובד יפה, והמחשב יחסית היה נקי.

http://www.abit-usa.com/faq/ - הראשון זה לניקוי cmos[br]פורסם בתאריך: 25.03.2007 בשעה 13:15:40

http://fae.abit.com.tw/eng/faq/mb/nf7/index.php - יותר ספציפי...
פורסם

תחשוב פעמיים לפני שאתה מעדכן ביוס

תנסה קודם את שאר הדברים שממליצים לך פה

פורסם

תחשוב פעמיים לפני שאתה מעדכן ביוס

תנסה קודם את שאר הדברים שממליצים לך פה

מסכים... אבל אם צריך אז...

פורסם

ברור

אבל רק כמוצא אחרון

ואני לא בטוח אם זה ממש יעזור

עדכון ביוס לא פותר כל בעיה

אבל ככל הנראה אולי פה זה כן יעזור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים