עבור לתוכן

המלצה: הסרט 300

Featured Replies

פורסם

לגבי הסרט 300:

חביב מאוד... קטעי אקשן עשויים טוב אבל לפעמים מוגזמים בצורה מעפנה (לדוגמא עם הענקים המוזרים האלה...)

בסוף זכרתי שהיוונים פתחו לפרסים את התחת, אבל לא זכרתי את הסיפור- ופשוט נפלתי מהכיסא כשהבחור בסוף סיפר את הסיפור של ה300 ואמר משהו בסגנון של "שנה שעברה היו פה 300 ספרטאנים שהחזיקו את הפרסים במשך 4 ימים... היו התאספו כאן 10000 ספארטאנים (התמונה מתרחקת מהבחור ומראה את ה10000 ספארטאנים), ועוד 300000 יוונים (התמונה מתרחקת עוד ומראה בוחטה של חיילים :smile1:)..."

אאא.. וגם הקטע שהם יושבים על הצוק ורואים את הפרסית טובעים בסערה הזכיר לי משחק של מנצ'סטר :lol: (בגלל הגלימות האדומות שלהם והקטע הזה שהם קופצים ומעודדים כמו פסיכים :silly:)

אגב, בגלל שהסרט רק "חביב" לא פתחתי עליו ת'ראד המלצה שבוע שעבר (כשראיתי אותו...)

פורסם

מכל הסרטים של הקרבות המיתולוגיים (טרויה,אלכסנדר) זה הכי טוב

פורסם

עכשיו אחרי שראיתי: סרט חובה. אמנם קצת הגזימו עם כמות הדם והוא נראה לא אמיתי בגרוש, אבל בכל זאת סרט חובה.

פורסם

עכשיו אחרי שראיתי: סרט חובה. אמנם קצת הגזימו עם כמות הדם והוא נראה לא אמיתי בגרוש, אבל בכל זאת סרט חובה.

הגזימו? אתה צוחק?

פורסם

יש סרטי קרבות ומלחמה יותר טובים עם פחות דם. וכזה שנראה אמיתי.

[לא שדם מפריע לי או משהו, סתם, ראו שם יותר קטשופ מאנשים]

פורסם

לא אמיתי??? איך ביאסת אותי עכשיו יא אללה. בדיוק באתי לשאול את המורה להיסטוריה האם הנושא שעוסק בחשיבותם

של יצורים כתומים שכורתים ראשים בפרס הקדומה ירד במיקוד.

פורסם

לא אמיתי??? איך ביאסת אותי עכשיו יא אללה. בדיוק באתי לשאול את המורה להיסטוריה האם הנושא שעוסק בחשיבותם

של יצורים כתומים שכורתים ראשים בפרס הקדומה ירד במיקוד.

דיברתי על דם שלא נראה אמיתי [נעשה חרא], לא על עלילה אמיתית. וד"א, העלילה אמיתית [סיפור הקרב לפחות]

פורסם

הדם עשוי מעולה, להזכירך זה סרט שמבוסס על קומיקס של פרנק מילר שעסק בנושא,

לא ישירות על ספרי ההיסטוריה, וככזה הוא, מאופיין בהגזמות ובאפקטים שנראה כאילו נתלשו מהחוברת.

פורסם

הסרט הוא בעל מראה אומנותי וגם מצולם כך. מן הסתם שיש דברים שייראו קצת מוחצנים או לא אמיתיים אך זה לא בהכרח מוריד מאיכותו של הסרט לדעתי.

פורסם

טוב אני בניגוד לזרם מאוד אהבתי תסרט

השאלה איך מיסתקלים עליו -לי זה ניראה כמו סרטון מעבר ארוך של משחק ווידיאו

משהו בסגנון של איך GOW היה יוצא אם היו אופכים אותו לסרט

נכון זה מאוד לא מציאותי וברור שהיה הרבה זמן מחשב

אבל סרט אקשן מאוד טוב אפל ואלים כמו שסרט בסגנון צריך להיות

הדבר היחיד שהציק לי זה החלקים של הדיפלומטיה -הם הריחקו מהאקשן והיו דבילים לחלוטין

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים