עבור לתוכן

המלצה: הסרט 300

Featured Replies

פורסם

נחמד מאוד, רק סוף צפוי.

פורסם

אממ תאמת ציפיתי לקצת יותר

אבל סרט טוב

יש כמה קטעים שקצת מיותרים

פורסם

מן הסתם שזה מה שיהיה בסוף אבל ! , זה כמו שתגיד שזה שאכילס מת בסוף טרויה זה צפוי ....

סיפור 300 הספרטנים זה סיפור מוכר וגם הסוף מוכר.

פורסם
  • מחבר

לא לי..

*ספוילר*

ובקשר לאיכליס, הקטע של איך שהוא מת ממש עיצבן אותי. מילא תעשו שאיזה 70000 קפצו עליו והצליחו איכשהו( =] ) להרוג אותו, אבל שהוא ימות מחץ מאיזה פחדן... ממש איכזב.

בקשר לסרט עצמו אני לא רוצה שיעשו שה300 ינצחו את כל הצבא הזה(לא ריאלי). אבל שיעשו סוף אחר - יפה..

פורסם

אבל זה הסיפור המיתולוגי, אכילס מת מחץ בעקב :s07:

פורסם

סרט דיי מעצבן, עוד סרט שצילמו באולפן עם מסך ירוק בלבד, דיי דפוק, קטעי אקשן יפים, אבל בשביל אקשן כזה כבר עדיף נמר דרקון, גיבור בית הפגיונות המעופפים וכו'.

הסרט הישן הרבה יותר טוב לטעמי.

וכן מה זאת אומרת שהסוף צפוי? זה כמו להגיד שבבופור זה שפיצצו את המוצב צפוי מראש...

לא לי..

*ספוילר*

ובקשר לאיכליס, הקטע של איך שהוא מת ממש עיצבן אותי. מילא תעשו שאיזה 70000 קפצו עליו והצליחו איכשהו( =] ) להרוג אותו, אבל שהוא ימות מחץ מאיזה פחדן... ממש איכזב.

בקשר לסרט עצמו אני לא רוצה שיעשו שה300 ינצחו את כל הצבא הזה(לא ריאלי). אבל שיעשו סוף אחר - יפה..

על עקב אכילס שמעת?

::):s07: ::)

פורסם

דווקא אהבתי...

סרט טוב מאוד

פורסם
  • מחבר

סרט דיי מעצבן, עוד סרט שצילמו באולפן עם מסך ירוק בלבד, דיי דפוק, קטעי אקשן יפים, אבל בשביל אקשן כזה כבר עדיף נמר דרקון, גיבור בית הפגיונות המעופפים וכו'.

הסרט הישן הרבה יותר טוב לטעמי.

וכן מה זאת אומרת שהסוף צפוי? זה כמו להגיד שבבופור זה שפיצצו את המוצב צפוי מראש...על עקב אכילס שמעת?

::):s07: ::)

לא.

אבל זה הסיפור המיתולוגי, אכילס מת מחץ בעקב :s07:

מאיפה אני יודע שזה סיפור "מוכן" כבר.

פורסם

קצת ידע כללי...

אמא של אכילס, תטיס, נימפת הים, טבלה אותו בנהר, כך שגופו היה טהור ולא היה ניתן לחדור את גופו, אך היה צריך להחזיק את אכילס באיזשהו מקום, זהו היה העקב, שלא היה טהור ופגיע, ומכאן "עקב אכילס".

פורסם

ותטיס, חס וחלילה, לא יכלה לטבול חלק מהיד שלה ביחד עם העקב

טיפשה...

בנוגע לסרט, אז אני ממש רוצה לראות אותו, נקווה שיצא לי

וכמו שאמרו, הרי ברור שהסוף ידוע מראש, זה מה שקורה כשהסיפור נכתב לפני 3000 שנה...

(גם ככה הסוף ידוע מראש כמעט בכל סרט, אז מה זה משנה באמת)

פורסם

זה מיתולוגיה חביבי :)

פורסם

לא.

מאיפה אני יודע שזה סיפור "מוכן" כבר.

זה עצוב שילדים כמוך היום הם חסרי כל ידע כללי... כאילו קיבינימט "עקב אכילס" זה פתגם זה לא איזה משהו משעור היסטוריה.

המשמעות שלו בעיברית פשוטה זה נקודת התורפה.

לגבי הסרט, הוא דיי מחורטט והוא לא ממש מבוסס על הסיפור ההיסטורי אלא רק בקווים כללים.

פורסם

התאכזבתי.

לא הצלחתי להזדהות עם כמעט אף אחד בסרט.

חוץ מזה קסרסס=אחוושרוש ממש דומה לדהאלים מSTREET FIGHTER(ההודי עם הגפיים הארוכות)... :D

פורסם

זה עצוב שילדים כמוך היום הם חסרי כל ידע כללי... כאילו קיבינימט "עקב אכילס" זה פתגם זה לא איזה משהו משעור היסטוריה.

לגבי הסרט, הוא דיי מחורטט והוא לא ממש מבוסס על הסיפור ההיסטורי אלא רק בקווים כללים.

אל תאשים את כל הילדים, יש ויש.

חוצמזה שלומדים בהרבה בתי ספר את המיתולוגיה היוונית בכיתה ו' [אפילו שאני לא זוכר שלמדנו את הסיפור של 300, על אכילס כן...]

פורסם
  • מחבר

מה לעשות, אני לא יושב כל היום מול האינטרנט וקורא סיפורי מיתולוגיה.

וכשאני חושב על זה - לפחות הסוף לא נהרס לי(חצי נחמה?).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים