עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

איפשור עזרה בעברית ב-OFFICE 2000. כיצד?

Featured Replies

פורסם

התקנתי OFFICE 2000 ואת חבילת השפות. בתיבת "הגדרות שפה של MS OFFICE"

בהתקנה בחרתי הן "הצג תפריטים" בעברית והן "הצג עזרה ב:" בעברית.

אני עובד רק עם WORD כרגע וגם שם ב"כלים-שפה-הגדרת שפה" בחרתי עברית כברירת מחדל. התפריטים אכן

בעברית אבל כל כרטיסיות העזרה (F1) עדיין באנגלית. מישהו יודע למה ואיך ניתן לקבל את כל העזרה בעברית?

ד"א, יש לי XP עם עברית ENABLED.

בתודה מראש.

פורסם

לא בטוח שזה יעזור, אבל לך ל

Start -> Programs -> Microsoft Office Tools

ואז ל"הגדרות שפה"

ותבדוק אם מוגדר שם עברית.

פורסם
  • מחבר

לא בטוח שזה יעזור, אבל לך ל

Start -> Programs -> Microsoft Office Tools

ואז ל"הגדרות שפה"

ותבדוק אם מוגדר שם עברית.

אני מקבל את התיבה שהתייחסתי אליה קודם : "הגדרות שפה של MS OFFICE". הכל שם כולל "הצג עזרה" בעברית.

יכול להיות שאני צריך גם להתקין את חבילת השפות בעברית של XP שהוא כרגע רק ENABLED?

פורסם

אני לא חושב.

זה לא אמור להשפיע על תפריטי עזרה של תוכנה ספיציפית, כמו האופיס.

כנראה שהחבילת שפות לא מעדכנת את השפה של תפריטי העזרה, ופשוט לא מעברתת את האופיס באופן מלא.

כשלי היה אופיס 2000, היו לי הרבה בעיות קטנות כאלה של עברית, יישור לא טוב, פה ושם תפריטים באנגלית, או כל מיני דברים קטנים כאלה, שמאוד עיצבנו אותי.

אני פשוט עברתי לאופיס XP עם תמיכה מלאה בעברית, בלי צורך בחבילת שפות, והכל בעברית ותומך 100%.

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב.

זה לא אמור להשפיע על תפריטי עזרה של תוכנה ספיציפית, כמו האופיס.

כנראה שהחבילת שפות לא מעדכנת את השפה של תפריטי העזרה, ופשוט לא מעברתת את האופיס באופן מלא.

כשלי היה אופיס 2000, היו לי הרבה בעיות קטנות כאלה של עברית, יישור לא טוב, פה ושם תפריטים באנגלית, או כל מיני דברים קטנים כאלה, שמאוד עיצבנו אותי.

אני פשוט עברתי לאופיס XP עם תמיכה מלאה בעברית, בלי צורך בחבילת שפות, והכל בעברית ותומך 100%.

התקנתי גם OFFICE XP אבל גם שם העזרה היתה באנגלית. אם לא צריך להתקין דבר נוסף אז מה ההסבר לזה?

פורסם

נו, כי יש לך Office 2000 באנגלית!

פורסם
  • מחבר

נו, כי יש לך Office 2000 באנגלית!

זה לא העניין. כמובן שהסרתי את OFFICE 2000 לפני התקנת OFFICE XP.

אני מניח שהאופיס XP שיש לי הוא ללא תמיכת עברית.

פורסם

גם הוא ללא תמיכה בעברית. הייתי מציע לך להשיג אופיס XP עם תמיכה מלאה בעברית. דיסק אחד של האופיס, שכולל בתוכו כבר את העברית, בלי צורך בחבילת שפות.

הכל שם עם תמיכה מעולה. תפריטי העזרה כולם בעברית (וגם לראשונה, אני חושב, אפשר להקליד משהו בחיפוש בעברית, והוא ימצא לך נושאים תואמים בתפריטי עזרה), וכל התפריטים בעברית, היישור מעולה, והמילון עברי-אנגלי אנגלי-עברי הוא המילון הממוחשב הכי טוב שאני מכיר.

זאת התוכנה היחידה שמותקנת לי על המחשב בעברית, רק בגלל שזה אופיס, וצריך שם עברית באופן מלא.

פורסם
  • מחבר

גם הוא ללא תמיכה בעברית. הייתי מציע לך להשיג אופיס XP עם תמיכה מלאה בעברית. דיסק אחד של האופיס, שכולל בתוכו כבר את העברית, בלי צורך בחבילת שפות.

הכל שם עם תמיכה מעולה. תפריטי העזרה כולם בעברית (וגם לראשונה, אני חושב, אפשר להקליד משהו בחיפוש בעברית, והוא ימצא לך נושאים תואמים בתפריטי עזרה), וכל התפריטים בעברית, היישור מעולה, והמילון עברי-אנגלי אנגלי-עברי הוא המילון הממוחשב הכי טוב שאני מכיר.

זאת התוכנה היחידה שמותקנת לי על המחשב בעברית, רק בגלל שזה אופיס, וצריך שם עברית באופן מלא.

זה נשמע מאד מפתה וכמובן שאנסה להשיג רק שאם הייתי מסתדר עם העברית של OFFICE 2000 הייתי נשאר איתה.

העניין הזה של העזרה בעברית באמת לא מובן למה לא עובד :-(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.