עבור לתוכן

LG 1970HR - למי שמכיר. שאלה בנושא Brightness.

Featured Replies

פורסם

אהלן כולם!

את המסך הזה אני רכשתי לפני מספר ימים לאחר המון התייעצויות והשוואות. החלטתי בסוף ללכת עליו לאור התמיכה הגורפת והנלהבת שלו באתר זאפ.

רציתי מסך שיתאים לי בעצם להכל, שיהיה לי נוח בדפדוף באינטרנט, ובפרט למשחקים וסרטים (כלומר לא חובה דגש על קריאת מסמכים וטקסטים ארוכים, אך מן הסתם שניתן יהיה לצפות בהם באופן סביר)

ואכן, משחקים, סרטים ותמונות רואים מדהים, במיוחד כאשר אני מגדיר את התצוגה על Contrast - 100.

הבעיה היא כזו - המסך פשוט בהיר מדי!!! כאשר אני מסתכל כעת על דף הדפדפן הוא פשוט צורב לי בעיניים, כנ"ל לגביי חלון mIRC שהרקע שלו לבן.

כאשר אני מדליק את האור בחדר זה נעשה מעט יותר טוב אבל אני רגיל כבר שנים לעבוד עם אור קטן ולא עם הפלורנסט הגדול ואני חושב שזה מגוחך שמסך בשווי 1600-1700 שקל יאלץ אותי לעבוד איתו עם אור דולק תמידית..

המשחק עם ההגדרות הביא אותי לכמה מסקנות:

1. ההגדרות הקבועות מראש פשוט נוראיות (רואים סרטים יפה יותר פשוט עם 100 ניגודיות מאשר עם ההגדרה הקבועה מראש שכביכול אופטימלית לסרטים (בה סתם רואים כחול מדי))

2. איכות התמונה באה על חשבון הבהירות. כלומר, ככל שאני מגדיל ניגודיות ועל ידי כך משפר את איכות התמונה שלבסוף ב100 נראית פשוט מדהים, כך גם הבהירות גודלת עד רמה שאי אפשר להסתכל על לבן מבלי להסתנוור לחלוטין. וכמובן שההשפעה דו-צדדית, כאשר אני מוריד את הבהירות עד רמה שלא צורבות לי העיניים כל כך מהצבע הלבן, איכות התמונה יורדת והיא לא מרשימה כפי שהייתה עם בהירות גבוהה יותר.

אני פשוט אובד עצות..הפרט הקטן הזה הורס לי את כל החוויה המדהימה מהמסך שבאמת לא מאכזב במשחקים , סרטים ותמונות. אפילו העיצוב שלו מהמם וגם טקסט רואים ברור. רק הבהירות הארורה הזו.

אם יש לכם איזושהי השערה, עצה, אם אתם מכירים אפילו שיטה או תוכנה כלשהי שאולי תוכל לעזור לי...אני אשמח לשמוע הכל.

אני מתחבר למסך בחיבור DVI באמצעות כרטיס המסך X1800GTO של היצרנית Sapphire.

תודה מראש.

פורסם
  • מחבר

יש סיבה לזה שאף אחד לא עונה אפילו מילה? O_o

פורסם

שום דבר לא מפתיע בדבריך, זה פשוט מסך לא טוב.

פורסם
  • מחבר

חח ואללה ..? מעניין כי כל העולם אומר שהוא כן טוב

ואם כך , אז איזה מסך כן טוב...?

פורסם

שום דבר לא מפתיע בדבריך, זה פשוט מסך לא טוב.

חחחחחחחחח זו חרטה

אני לא יודע מה הבעיה המסך שלי אפילו מואר מידי שהורדתי את כמות האור ל70% בערך ואני בחושך רואה מצוין אין לי שום הפרעות במשחקים/סרטים.....

פורסם

קודם כל אף אחד מהקופים בזאפ שדירגו את המסך הזה כטוב לא דיברו על איכות הצבעים וזוויות הצפיה, וחלקם כנראה אפילו לא קנו אותו (לפי חלק מהתגובות שם). דבר שני, לאנשים מסויימים זה לא מפריע אז תהנה.

ואני לא הייתי מסכם את "כל העולם" בתגובות מהסוג הזה:

חוות דעת:

באמת שאין לי מה לכתוב לפי מה שכולם אומרים זה מסך בין הטובים שיש

אבל שאלה קטנה האם יש לו HD ככה אפשר לראות סרטים מצוין

יתרונות:

לא יודע עדיין אין לי תמסך אבל הבנתי שהוא ממש ממש ממש טוב וגם המיליסקנד והיחס נגודיות שלו ממש טוב!

חסרונות:

לפי מה שהבנתי המעמד שלו עושה בעיות אבל זה משהו קטן וגם הכיוונים שלו אבל לא נורא זה לא משהו שיהרוס את כל המסך

והתגובה האחרונה (של האדון אור) כ"כ מיוחצנת עד שזה עלוב.

ורק כדי להבהיר נקודה, כן. קניתי את המסך, ואחריו יצא לי לראות עוד זוג מסכים (כאשר באחרון אני כותב עכשיו).

פורסם

סתם שאלה: אתה מרכיב משקפיים? \ יש לך עדשות?

אתה מרגיש יובש בעיניים?

פורסם
  • מחבר

אם כן, אם מישהו ממכם יוכל להמליץ על מסך שכן טוב אני אודה לו מאוד...כי חברה שלי עומדת לקנות מסך LCD ומאוד הייתי רוצה להמליץ לה על משהו טוב

אני עם זה כבר מסתדר...הטיתי אותו טיפה אחורנית כמו שממליצים בחוברת מטעם LG ושיניתי את הבהירות ל20\30 ואני מסתדר...

ולגביי השאלה כן אני מרכיב משקפיים וכן יש לי יובש בעיניים אבל אני לא חושב שזה רלוונטי מכיוון שעוד אנשים שלא מרכיבים ולא סובלים מיובש טוענים שזה בהיר להם מדי גם כן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים