עבור לתוכן

ישראל-אנגליה!!!

Featured Replies

פורסם

כן.

בקיצור,ישראל חייבת להוציא 6 נקודות מול אסטוניה ומקדוניה ולנצח את קרואטיה בחוץ.

מעכשיו,ישראל חייבת לעלות לכל משחק במטרה אחת-ניצחון,כי ללא ניצחונות בלבד אפשר לסגור את הבאסטה.

• תגובות 80
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

באותו מצב +-הינו במוקדמות המונדיל

ושהינו צריכים נצחון על קבוצה גדולה עדיין שיחקנו על "לצאת בכבוד"

ובכלל איך שהנבחרת שיחקה אתמול היא עוד תפסיד לאסטוניה ומקדוניה או שתיצא תיקו

אבל אני חייב להגיד אנגליה גם היו זבלים אתמול

ואני לא חושב שהם יעלו

פורסם

זבלים??

יחסית לישראל הם בכלל לא שיחקו... חצי מהם היו רדומים ורוני רק שיחק אותה גבר...

אם האנגלים היו מתאמצים הם היו מנצחים

פורסם

יאיאואוואו 0-0??

איזה סוסים אנחנו

מזה אנגלייה :o

הם לא במקרה בין הטובים בעולם? תמיד בפיפא אני בוחר מנצ'סטר נגד הפועל כפר סבא או משהו כזה

פורסם

אני לא בטוח עדין איך אנגליה שיחקה אבל ההגנה של ישראל הייתה מעולה.

לעומת זאת ההתקפה שלנו הייתה כל כך גרוע :bash::s07:

סימני בתוצאה מעולה

פורסם

הם לא במקרה בין הטובים בעולם? תמיד בפיפא אני בוחר מנצ'סטר נגד הפועל כפר סבא או משהו כזה

פעם הם היו טובים ,אבל בשנים האחרונות הם הידרדרו.

פורסם

רק בישראל עושים רעש שבועיים לפני המשחק ובסוף מאושרים מתיקו 0

4 דקות ראשונות עוד חשבתי שיש להם תקווה(התמוז הזה לא ישאר כאן עוד הרבה זמן)

4 דקות אחרונות ראיתי כבר 3:0 לחובבי המלכה

המערכון ביום שבת על בניון היה מושלם, תיאר בדיוק את המצב

גם אני יותר טוב מהבן סהר הזה

ככה זה כדורגל ישראלי...

הלוואי והיו מעריכים ככה את הכדורסל בארץ(אבל החל מעזיבתו של ספאחיה :-[)

יום טוב

פורסם

מפתיע בהחלט. חשבתי יהיה 0-2 לאנגליה.

נו טוב, מאז שבאקהם לובש את השמלות של אישתו, הכדורגל האנגלי כבר לא אותו דבר. :smile1:

ואיך שכל כדורגלן שנופל בוכה...! ראיתי ילדים בני 5 נופלים מאופניים ונפצעים והם לא בכו ככה!

פורסם

תוצאה מכובדת - 0-0 ללא ספק, למרות שאפשר היה לגנוב ניצחון, וחבל.

קשה להחליט מי היה יותר טוב - טל בן חיים או דודו אוואט, כי בן חיים (ביחד עם גרשון) פשוט החזיקו את הקו האחורי של הנבחרת, אבל אוואט עם כמה הצלות גדולות - פשוט שמר על הרשת מפני חירור.

ביום רביעי חייבים לנצח את אסטוניה ולצאת עם כל 6 הנקודות מולה (להזכירכם, כבר ניצחנו אותם 1-0 בחוץ), מול אנדורה ומקדוניה אסור לפשל, ולקוות לניצחון על הקרואטים (בחוץ, הסיכוי אפסי, היא הנבחרת הכי טובה בבית הזה), רוסיה (סיכוי לא רע בהתחשב בעובדה שהוצאנו תיקו 1 ברוסיה) או אנגליה (גם נראה לי לא מעשי, אבל מצד שני - זה אמור להיות המשחק הרשמי הראשו בוומבלי, עם קצת מזל, קצת פצועים בנבחרת האנגלית וקצת לחץ של האנגלים - אפשר לעשות את זה).

פורסם

חח.

היה משחק משעמם.! האנגלים באמת לא שיחקו טוב...

חבל רק שלא היה מכות של רוני וטל..

ותפסיקו לחיות באשליה - לא נעלה ליורו !

פורסם

אווט איש המחשק :xyxthumbs:

פורסם

אוואט ובן חיים באמת נתנו יופי של הופעה, כל השאר לא...

מה שבניון אמר בחדר הלבשה הרתיח אותי, זה מסכם בערך את המנטליות של כדרוגלן ישראלי :s07:

נ.ב.

זה נדמה לי או שכשבאדיר דיבר בתוך הפנים של רוני המתאגרף הקטן קצת פחד? או שאולי זה הסדנה לשליטה בעצבים? :smile1:

(חוץ מזה שבאדיר די מפחיד..)

פורסם

מפתיע בהחלט. חשבתי יהיה 0-2 לאנגליה.

נו טוב, מאז שבאקהם לובש את השמלות של אישתו, הכדורגל האנגלי כבר לא אותו דבר. :smile1:

ואיך שכל כדורגלן שנופל בוכה...! ראיתי ילדים בני 5 נופלים מאופניים ונפצעים והם לא בכו ככה!

גיבורה שלי, נראה אותך אחרי כניסה לרגל של איזה אנגלי מטר תשעים.

ולכל אלה שאומרים שאוואט איש המשחק... מה הוא כבר עשה? משחק סביר. היה לו איזה 2 הצלות, אבל לא משו ששוער אחר לא היה עושה...

בן חיים היה טוב (אבל עדין הוא עשה כמה שטויות), שמעון גרשון הטפט הזה לא עשה כלום חוץ מלהסתכל על הגב של ג'ונסון.

ההוא שהיה בצד שמאל השאיר לשפונגין אבק כל המחצית הראשונה... עוד קצת מהירות - ואז באמת שפונגין יהיה מגן מעולה.

וטוטו תמוז, חסרה לו טכניקה. הוא סוס ומהיר, אבל חוץ מזה - כלום. לא תנועה כמו שצריך ולא סקורר.

האנגלים שיחקו בלי שיטה. אם היה להם מאמן עם ביצים, הם היו שמים לנו רביעייה. להעביר את לאמפארד יותר קדימה ולשחק יותר דרך האמצע... אם הוא היה עושה את זה הם היו מגיעים למלא מצבים.

פורסם

^

תגיד לי ראית בכלל את המשחק ?

חח קיצר מצבך קשה

וראיתם את לנון איזה סוסון ? :] :o

פורסם

אני ראיתי את המשחק. אולי אתה לא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים